Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Librije serveert driesterren-koek-en-zopie

07-02-2012

In Giethoorn werd maandagmiddag 6 februari schaatspret-geschiedenis geschreven met koek-en-zopie op het niveau van drie sterren. Jonnie en Thérèse Boer verzorgden met hun team van De Librije een unieke culinaire koek-en-zopie op het ijs voor meer dan veertig Food Inspiration Pioneers. De sportieve en professionele foodies, afkomstig uit het hele land, maakten hun agenda’s vrij voor een pop-up schaatstocht onder aanvoering van de driesterrenchef zelf, na een social media oproep afgelopen zaterdag.


Jonnie Boer voert het peleton aan

Snert met truffelolie
Aan het eind van de pittige schaatstocht door de schitterende Weeribben en de Giethoornse grachten wachtte culinair genot als kreeftenbisque en erwtensoep met truffelolie, roggenbood met spek van de barbecue en hartverwarmende glühwein.

Reactie bedenkers
Voor de bedenkers en initiatiefnemers, Arjan de Boer en Hans Steenbergen van Food Inspiration Magazine, waren de enthousiaste reacties geen verrassing: “Deze culinaire koek-en-zopie is de geboorte van een schaatslegende en het begin van een mooie nieuwe traditie.”

Op de foto: Jonnie Boer laat zich de warme soep goed smaken na een flinke schaatstocht

Frank Lindner

De RestaurantKrant

Stuur dit bericht door...
Stuur mij informatie over de advertentiemogelijkheden

Share |

© Uitgeverij PS: bv. Alle rechten voorbehouden.

Vacature van de week:
Chef de Parti

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Gerelateerd nieuws

Schijf van Vijf: Brood mag weer en alcohol is not done

Belastingplannen kabinet desastreus voor horeca

Bepaal zelf je lapje vlees

Topkoks organiseren diner voor goed doel

Lucas Rive geïnaugureerd als Meesterkok

De Jager voorzitter Sector Restaurants

Raad de portretten tijdens de Horecava

Jonnie Boer invloedrijk persoon

Hotelstudenten winnen amusewedstrijd

VlamIndePan eerste met Skal certificering

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Recent nieuws

13.000 bierliefhebbers bezoeken Brouwerijdagen

Ontdek de 7 theedrinktrends

Inschrijving Prix Culinaire Le Taittinger geopend

IJslandse topchef kookt op Folie Culinaire

Nieuwbouw horecagelegenheid met hotelkamers in Ulft

Festival DORST trekt ruim 12.500 bezoekers