Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Wie serveert de Lekkerste Saté van Nederland?

Saté is een hardloper op vrijwel elke menukaart. Maar wie serveert nu het lekkerste satégerecht? Ben jij dat? Doe dan mee met de Lees verder.

Baut keert terug als restaurant C

Chef Michiel van der Eerde opent in oktober zijn nieuwe restaurant C, wat staat voor Celcius. Het nieuwe restaurant komt in het oude Paroolgebouw Lees verder.

Hof van Cleve koopt vervolging voor fraude af

Het Belgische driesterrenrestaurant Hof van Cleve heeft een akkoord met de Bijzondere Belastinginspectie bereikt om de jarenlange Lees verder.

Zo maak je de perfecte hamburger!

Charles Michel, chef-kok en smaakexpert, heeft een formule ontwikkeld voor de perfecte hamburger. Hieruit blijkt dat er meer factoren meespelen Lees verder.

Komen fastfoodketens VS naar Nederland?

Een aantal Amerikaanse fastfoodketens heeft plannen om in Nederland restaurants te openen. Dat blijkt uit navraag van weekblad Nieuwe Revu. Het blad Lees verder.

Alles weten over Regelgeving

Vacature van de week:
Vacatures Restaurant Blauw

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Aziatische formule Enoki op Utrecht Centraal

Met het Aziatische Enoki speelt NS in op de behoefte van de reiziger aan een Aziatische foodformule op het station. Het assortiment bestaat uit Lees verder.

Weesp krijgt Napolitaans pizzarestaurant

Volgende week opent ambachtelijk Napolitaans pizzarestaurant La Base Pizza in Weesp zijn deuren. La Base Pizza is het eerste restaurant in Lees verder.

Erik van Loo en Calvé dagen jou uit!

Calvé en sterrenchef Erik van Loo (Restaurant Parkheuvel**) dagen samen honderden chefs uit om hun satégerecht nationaal op de kaart te zetten Lees verder.

Thema Vegetarische Restaurantweek bekend

Van 5 tot en met 11 oktober wordt voor de vijfde keer De Vegetarische Restaurantweek gehouden. Tijdens deze week kunnen gasten in Lees verder.

Doggybag steeds normaler in Nederland

De doggybag breekt langzaam door in Nederland. Bijna 1 op de 5 Nederlanders heeft dit jaar vaker dan andere jaren om een doggybag gevraagd. De Lees verder.

Half miljoen reserveringen AH-restaurantactie

Al meer dan 500.000 mensen zijn met de spaaractie van supermarktketen Albert Heijn en restaurant- en reserveringssite IENS gaan eten. De Lees verder.

La Place komt met wijnbar en avondhoreca

Foodformule La Place gaat in een nieuwe vestiging in Alphen aan de Rijn uitbreiden met onder andere een wijnbar. CEO Bart van den Nieuwenhof zegt Lees verder.

Culinair event 'Mosselen in de Oude Haven'

Op 12 september transformeert de Oude Haven in Rotterdam tot een pittoreske vissershaven. Gedurende deze dag vindt het culinaire zomerevenement Lees verder.

Nieuw: The French Connection Amsterdam

The French Connection is het langverwachte nieuwe restaurant in het pand waar eerder Odeon huisvestte. In het hart van Amsterdam nemen Paul Mercier Lees verder.

Robot kan pizza's en pannenkoeken bakken

In Duitsland hebben onderzoekers een robot ontwikkeld die pizza’s en pannenkoeken kan bakken op basis van online instructies. De onderzoekers willen Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Wie heeft de meest 'Ideale Hamburger'?

Aanstaande woensdag is het de dag van de Ideale Hamburger bij restaurant Kelly’s in Wageningen, in samenwerking met Heijdra Vleesvee. Rond Lees verder.

Angélique Schmeinck presenteert Bocuse d'Or

SVH Meesterkok Angélique Schmeinck zal op 21 september 2015 de Nederlandse finale van de kookwedstrijd Bocuse d’Or presenteren. Dit Lees verder.

All-you-can-eat sushi zit vol bacteriën

Uit onderzoek van de Consumentenbond blijkt dat de sushi in all-you-can-eat-restaurants vaak niet vers is. Ook blijkt dat de gerechten vaak Lees verder.

Grand Café De Tropen kiest voor Ecotap

Vandaag opent Grand Café De Tropen in het Amsterdamse Tropenmuseum zijn deuren. Deze bijzondere horecalocatie heeft een prachtig groot Lees verder.

Zes vrouwelijke finalisten Bartender of the Year

Tijdens de World Class Bartender of the Year competitie die eind van deze maand in Kaapstad plaatsvindt, zullen dit jaar zes vrouwen deelnemen. Lees verder.

Gin-tonic diner bij sterrestaurant Posthoorn

Dealsite Groupon heeft samen met sterrenchef Jeroen Bavelaar en sommelier Edwin van Egmond van Michelinster-restaurant Posthoorn de handen Lees verder.

Nieuw restaurant van eigenaar Humphrey's

Rob Adriaanse, eigenaar van de landelijke restaurantketen Humphrey’s, gaat een tweede vestiging van Holy Five, Beef & Lobster Bar openen Lees verder.

Vijf bijzondere boomhut-restaurants

Ter inspiratie geven we je de vijf meest bijzondere restaurants in boomhutten die op de mooiste plekken van de hele wereld staan. Lees verder.

We drinken steeds meer alcoholvrij bier

Uit het jaarlijkse Nationaal Bieronderzoek blijkt dat de consumptie van alcoholvrij bier vorig jaar is gestegen. Brouwers verkochten bijna 26 miljoen Lees verder.

Sergio Herman organiseert Foodfest

Zeeuws-Vlaanderen is een jaarlijks nieuw culinair evenement rijker! Voortaan is het mogelijk om in de duinen van Cadzand te genieten van al het Lees verder.

Tweede EXKi opent op Amsterdam Centraal

Vandaag opent het uit België afkomstige EXKi haar tweede vestiging in Nederland. Het vernieuwde station Amsterdam Centraal is de plek waar het Lees verder.

Actiegroep wil kindervrije horeca

Krijsende kinderen in je zaak. Voor jezelf en je gasten geen pretje. Dat vindt de Actiegroep No Kids Allowed ook. De groep roept Nederlanders dan Lees verder.