Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Dit zijn de 5 leukste koffiebars

Het weekend staat voor de deur: een goede tijd om eens kritisch te kijken naar je interieur. Laat je inspireren door deze 5 leuke, hippe koffiebars! Lees verder.

'De vegetarische keuken is een blijvertje'

Terry Priem van restaurant Allure in Rotterdam merkt dat er het afgelopen jaar steeds meer vraag is naar vegetarische gerechten. “Behalve Lees verder.

W Amsterdam onthult restaurants

W Hotels Worldwide opent in september W Amsterdam. Dit creëert een nieuwe uitgaansgelegenheid waar gasten en locals op drie verschillende plekken Lees verder.

50.000 tekenen petitie 'Overal kraanwater'

De discussie over kraanwater in de horeca is nog niet ten einde. Eerder deze week tekenden al meer dan Lees verder.

Dineren in een rijdende trein

Bobby van Galen, F&B Professional of the Year 2015, blijkt een grote inspiratie voor velen. Met Hoftrammm zette hij een origineel concept op Lees verder.

Alles weten over Regelgeving

Vacature van de week:
Junior Sous Chef

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Is in China alles groter?

Of in China alles groter is, dat weten we niet. Dat één van de grootste restaurants ter wereld zich in dit land bevindt, dat weten we wel. Het Lees verder.

Waar of niet waar? Test je kennis!

Wat weet jij als horecaondernemer van eten, drinken en andere zaken die met onze branche te maken hebben? Test het in onze ‘waar of niet waar?’ quiz. Lees verder.

Rotterdam verwelkomt reizend restaurant

Het reizende restaurant Asian BBQ toert sinds acht jaar rond en keert na een jaar België weer terug in zijn hometown. Voor de editie van 2015 heeft Lees verder.

Vlaamse goededoelhamburger kost 299 euro

Japans rundvlees, een crumble van kwarteleieren en een toef truffelmayonaise: dit zijn een paar van de ingrediënten die chef Patrick Van Herck Lees verder.

Nieuw restaurant in Hotel New York

Een sfeervolle ambiance met een historische knipoog en een eigen karakter, maar met de vertrouwde gastvrijheid. Hotel New York is Lees verder.

Ruud Visser is nieuwe chef Hilton The Hague

Ruud Visser is aangesteld als nieuwe executive chef van Hilton The Hague. Ruud Visser heeft de afgelopen 6 jaar gewerkt als Lees verder.

Nieuw concept: last-minute dineren

&samhoud places gaat vanaf vandaag ‘last-minute’ tafels aanbieden, zodat ook de spontane eter dezelfde dag nog terecht kan. IENS Lees verder.

Nieuw horecaconcept in Leiden opent deuren

De Waag was ooit het bruisende middelpunt van Leiden maar werd eigenlijk nog maar nauwelijks gebruikt. Vanaf deze zomer is dit Lees verder.

Osteria Vicini is een prachtige huiskamer

Vicini is Italiaans voor buren en een osteria is van origine een Romeinse herberg waar de buurt samenkomt. En laat dat nu precies het geval zijn Lees verder.

Japans restaurant in Kampen afgebrand

Een brand heeft vorige week het Japanse restaurant Mizumi in Kampen grotendeels verwoest. De havenmeester ontdekte de brand en trachtte Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Dronken mormel haalt kroeg overhoop

Sam boulter, een Britse kroegeigenaar, dacht eerst dat er een inbreker in zijn zaak actief was geweest, toen hij zijn café binnenkwam in de ochtend. De Lees verder.

Arbeidsrecht op de schop

Wist je dat er onlangs heel veel veranderingen zijn geweest op arbeidsrechtelijk gebied, en er binnenkort nog veel meer gaat veranderen? Hieronder Lees verder.

De Pier vanaf zaterdag open

De Pier in Scheveningen gaat zaterdag om 10:00 uur weer deels open voor het publiek. Het betreft het gerenoveerde bovendek, het pannenkoekenrestaurant, Lees verder.

Roosendaal wil bruisende horecastad worden

Voor de stad Roosendaal is een levendig centrum waar voor jong en oud het gezellig moet zijn. Daarom heeft de horeca in Roosendaal een eerste Lees verder.

Bijbaantje in de horeca populair

Gedurende deze zomervakantie gaan 1 miljoen jongeren aan het werk om wat bij te verdienen. Dat zijn meer jongeren dan tijdens de vorige Lees verder.

Het Fijnste Franse Restaurant

Voor het vijfde jaar op rij organiseert tijdschrift Leven in Frankrijk de verkiezing van Het Fijnste Franse Restaurant van Nederland. De Lees verder.

Harrie Baas verlaat restaurant Amarone

Mede-eigenaar Harrie Baas verlaat na 9 jaar samenwerking met patron-cuisinier Gert Blom het Rotterdamse sterrenrestaurant Amarone. De Lees verder.

Restaurant Stoom geen oneerlijke concurrent

Restaurant Stoom in Den Helder maakt deel uit van schouwburg De Kampanje. De Vrije Socialisten stelden vragen aan de gemeenteraad, aangezien Lees verder.

De Pier in zee met Grolsch

De Pier B.V. heeft voor de komende vijf jaar een strategische partnership gesloten met Koninklijke Grolsch. De bierbrouwer is hiermee de Lees verder.

Gemeente Vlissingen pikt terrassen in

Kermis. Leuk. Toch? In Vlissingen lijkt de kermis voor horecaondernemers iets minder leuk te worden dan verwacht. Vlak voordat de kermis Lees verder.

Opmars van contactloos betalen

De acceptatie van contactloos betalen groeit snel. Inmiddels heeft ongeveer een kwart van de ondernemers een betaalautomaat die geschikt Lees verder.

Zwarte Doos krijgt hotel en café-restaurant

Het voormalige gebouw van de Sociale Dienst in Groningen, de zwarte Doos, wordt een café-restaurant. althans, op het dak van het Lees verder.