Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

McDonalds lanceert nieuwe campagne

Afrojack en Ronnie Flex hebben hun muzikale krachten gebundeld en samen de nieuwe track ‘Weinig Tijd’ geproduceerd. ‘Weinig tijd’ Lees verder.

Vista restaurant en food bar opent deuren

Henrie en Ingrid van der Heijden openden eind maart hun nieuwe restaurant & food bar VISTA in het Noord-Brabantse Willemstad. De 300 m2 grote Lees verder.

Hilton Rotterdam krijgt nieuw restaurant

Hilton Rotterdam krijgt een nieuw restaurant en daar hoort een nieuwe naam bij. Als Rotterdams icoon wil Hilton Rotterdam haar Lees verder.

Inspectie SZW: veel onderbetaling in horeca

Bij een controle van de schoonmaak-werkzaamheden in 44 horecaondernemingen, vooral restaurants en eetcafés, werden bij zes Lees verder.

Steur en hertenkalf op menu Bocuse d'Or

De wedstrijdorganisatie van Bocuse d’Or heeft het wedstrijdschema bekendgemaakt voor de Europese selectiewedstrijd in Budapest op 10 en Lees verder.

Vacature van de week:
Medewerker bediening banqueting

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Grand Café Maria Utrecht op de schop

Grand Café Maria op de Mariaplaats in Utrecht gaat over ruim een week flink verbouwen. De zaak gaat helemaal op de schop. Ooit was Lees verder.

Moederdag is een goede dag voor de horeca

Op zondag 8 mei 2016 worden Nederlandse moeders massaal in het zonnetje gezet. In aanloop naar Moederdag deed Couverts.nl onderzoek Lees verder.

Europese economie groeit flink

De economie van de eurolanden is in het eerste kwartaal van dit jaar aanzienlijk sterker gegroeid dan in de laatste drie maanden van vorig jaar. De Lees verder.

Eerste La Place in V&D-pand opent morgen

Vanaf zaterdag is het eerste La Place-restaurant in een V&D-pand weer open. Het gaat om de voormalige V&D in Arnhem. Gasten kunnen Lees verder.

Chef Jermain de Rozario opent eigen zaak

Chef Jermain de Rozario opent op 4 mei zijn eigen restaurant in Helmond. Jermain heeft samen met zijn vriendin Virginia Rhoe restaurant Lees verder.

Nieuwe bistro bij Landgoed Lauswolt

Bistro Nijeholt, de nieuwe bistro van Bilderberg Landgoed Lauswolt, is laagdrempelig en informeel van opzet en mikt nadrukkelijk Lees verder.

Wist je dit al over Koningsdag?

De grootste en meest gezellige feestdag van Nederland is Koningsdag. Voor de horeca een perfect moment om extra omzet te genereren, alhoewel het weer Lees verder.

Sterrenzaak Boreas uit Heeze sluit deuren

Tweesterrenrestaurant Boreas in Heeze gaat per 23 juli sluiten. De nieuwe eigenaar van het pand zal er een eigen restaurant beginnen. Het Lees verder.

Robert Kranenborg krijgt lintje

Robert Kranenborg ontvangt vandaag een lintje. De chefkok krijgt een Koninklijke onderscheiding en wordt benoemd tot Ridder in Lees verder.

Zilte zeelucht bij Waves at the Kurhaus

Waves at the Kurhaus is geopend sinds april 2015. De moderne bar, het unieke terras met een adembenemend uitzicht en het restaurant aan Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Ontbijtmenu's McDonalds steeds populairder

De vijf McDonald’s restaurants in Hengelo en Enschede opnenen vanaf 3 mei iedere dag hun deuren al om 07.00 uur om tegemoet te komen Lees verder.

Bar Bistro Joseph krijgt nieuwe look

Bar Bistro Joseph in Hoofddorp heeft een nieuwe look gekregen, verzorgd door bureau Estida. Dit designbedrijf richtte de zaak in 2011 Lees verder.

Remon van de Kerkhof is SVH Wijnmeester

Exact een maand na zijn zeer geslaagde Meesterproef is Remon van de Kerkhof, sommelier bij Restaurant Parkheuvel** in Rotterdam, op Lees verder.

Eerste West-Afrikaanse eetcafé geopend

De Nigeriaanse ondernemer Ebere Akadiri opende vorige week de horecatak van Ataro’s Place in de Haagse Prinsestraat. Eerder lanceerde zij een Lees verder.

Geen nieuwe rookruimtes vanaf 2017?

Geen nieuwe rookruimtes binnen de horeca vanaf begin 2017. Het is een wens van ChristenUnie-Kamerlid Carla Dik-Faber. Ze noemt de toename Lees verder.

Café dicht vanwege conflict met Grolsch

Eetcafé Markt 2 in Haaksbergen gaat per direct dicht, zo meldt Tubantia. Uitbater Tim Keijser heeft vorige week een gesprek gehad met pandeigenaar Lees verder.

KHN wil dat rookruimtes blijven

Carla Dik-Faber, Tweede Kamerlid voor de ChristenUnie, wil dat er met ingang van volgend jaar geen nieuwe rookruimtes in de horeca Lees verder.

Tweede SVH-meestertitel voor Bij Jef

Restaurant & Hotel Bij Jef* in het Texelse Den Hoorn is sinds gisteren een tweede SVH Meestertitel rijker. Nadat gastvrouw Lees verder.

Hoe verkoop je meer wijn?

Waar moet een wijnkaart aan voldoen? En hoe kun je meer wijn verkopen? Over deze en andere wijnvragen spraken we met Geert Jan Cazemier, Lees verder.

Moederbedrijf KFC en Pizza Hut boekt winst

Yum! Brands heeft in het eerste kwartaal van dit jaar zijn operationele winst met 21 procent zien toenemen. De omzet van het Lees verder.

Advertorial: Aviko presenteert Oer-Hollandse friet

De vraag naar ambachtelijke producten, met de smaak en het gevoel van vroeger, stijgt nog steeds. Daarom heeft Aviko Oerfriet ontwikkeld. Een Lees verder.

Minimumjeugdloon in stappen afgeschaft

Het minimumjeugdloon wordt in stappen afgeschaft vanaf 21 jaar. Jongeren gaan een volwaardig salaris ontvangen. Ook heeft het kabinet Lees verder.