Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Gekweekte Schotse zalm is vetter dan pizza

Gekweekte Schotse zalm wordt omschreven als gezond en mager, maar bevat tot drie keer meer vet dan een diepvriespizza. Dat heeft een analyse van de Britse krant the Sunday Times uitgewezen. Lees verder.

Restaurant De Librije verhuist

Restaurant De Librije gaat verhuizen. Het sterrenrestaurant verlaat Zwolle niet, maar trekt wel in een nieuw pand. Lees verder.

Utrechtse ondernemers krijgen Groene Pluim

Gistermiddag 15 september hebben 15 Utrechtse horecaondernemers de Oorkonde “Groene Pluim” van de gemeente Utrecht en Koninklijke Horeca Nederland ontvangen. Lees verder.

Hotel Bieze gaat voor overname

Hotel en restaurant Bieze in Borger heeft drie kandidaten die in beeld zijn voor een overname. De Vrienden van Hotel Bieze BV is een samenwerking van ondernemers uit Lees verder.

Gedurfde battle op Folie Culinaire

Folie Culinaire 2014 biedt chocolatiers en patissiers een zoet gelikt programma met meer dan genoeg uitdaging. Niet alleen de Internationaal vermaarde meesterchocolatier Lees verder.

Alles weten over topchefs?

Vacature van de week:
Accountmanager horecavakbladen

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll
Type onderstaande code over en klik op "stemmen" captcha


Texel Culinair was een succes

De elfde editie van Texel Culinair biedt een ongekende variatie aan gerechten met zeegroenten. De uitdaging voor de restaurants, om met zilte groente of zeewier Lees verder.

Culinair genieten op Gastvrij Rotterdam

De Makro laat zich van haar meest culinaire kant zien tijdens Gastvrij Rotterdam. Wat te denken van topchef Jan Smink, de signature dish van Restaurant Lees verder.

Wie is de beste patissier?

Vanaf heden is het voor iedereen mogelijk om in te schrijven voor de Dutch Pastry Award 2015. Het Nederlands Patisserie Team organiseert jaarlijks de Dutch Pastry Award. Dit is een Lees verder.

Kandidaten Columbus Trophy bekend

Het jurytraject van de 11e editie van de Columbus Trophy is in volle gang. Op donderdag 28 augustus selecteerde de vakjury een 20-tal succesvolle Lees verder.

De gezelligste terrassen van Nederland

De volgende terrassen zijn uitgeroepen tot het leukste terras van hun provincie. Op 27 oktober wordt in Kasteel De Hoge Vuursche onthuld welk terras zich het Gezelligste terras van Nederland mag noemen. Lees verder.

De Librije deelt Boerenwijsheden

Vanaf 15 november is het boek Boerenwijsheden verkrijgbaar. In het boek staat centraal hoe het echtpaar Boer van de Librije ondanks een arbeidsintensief en foutgevoelig bedrijfsproces de Lees verder.

Hoofdkantoor Mise en Place nu in kasteel

De internationale hospitality partner Mise en Place heeft zijn hoofdkantoor verplaatst naar een bijna 500 jaar oud kasteel in Maastricht. Het gaat hier om Château Jerusalem, gebouwd in 1515 en Lees verder.

Gastvrijheidsmeter nu online

Wat moet je als ondernemer doen om gastvrij te zijn in de ogen van de klant? Waar moet je op sturen? Om antwoord te geven op deze vragen, ontwikkelden onderzoeksbureau Flycatcher en GUEST Lees verder.

Lobster & Gin op Scheveningen

Afgelopen weekend lanceerden Strandpaviljoen Day by Day en Brasserie NL ‘Lobster & Gin’ tijdens het culinair visfestival VISSCH op Scheveningen. Met dit Lees verder.

Werk moet weer lonend worden

Werk moet voor werknemers en werkgevers weer lonend worden. Dat kan de Nederlandse economie en arbeidsmarkt weer echt vlottrekken. Minder lastendruk voor Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Imposante culinaire tentoonstelling (+video)

Gisteren is de tentoonstelling ‘Culinaire geheimen van De Haar’ smakelijk geopend in Kasteel de Haar. Ruud Wunneberg verrichtte de feestelijke opening door samen met chef-kok Pierre Lees verder.

Nieuw soort bokbier

Vanaf maandag 6 oktober is er een nieuw soort bokbier te verkrijgen in de Nederlandse horeca: Bavaria Bok Bier. Met een nieuwe smaak speelt Bavaria in op de vraag naar een Lees verder.

Het Koetshuis Etten-Leur mogelijk B & B

Het voormalige restaurant Het Koetshuis aan de Bruininkhuizen in Etten-Leur West zou volgens het gemeentebestuur een geschikte locatie zijn voor een Bed & Breakfast. In Lees verder.

Chef Han Ji vernieuwt social dining restaurants

De restaurants van het social-dining-concept Umami gaan verder onder de naam UMAMI by Han. Eigenaar chef Han Ji gaat nog meer nadruk leggen op de kwaliteit, de gezondheid en het culinaire niveau Lees verder.

Vers 24/7 breidt uit met 100 Nederlandse bieren

Vers 24/7 breidt haar assortiment uit met meer dan 100 lokaal gebrouwen bieren. Vanaf september 2014 bieden Nederlandse microbrouwerijen hun producten aan in de Vers 24/7 webshop. Vers 24/7, onderdeel Lees verder.

Hotels en restaurant te koop

Ootmarsum is een fantastische uitvalsbasis voor een kort bezoek of een langer verblijf in Twente. Het is een unieke, inspirerende plek met karakter. Een plek Lees verder.

Makro op Gastvrij Rotterdam

Het is bijna zover: van 22 tot en met 24 september staat Ahoy Rotterdam in het teken van Gastvrij Rotterdam. Makro is ook van de partij en nodigt je van harte uit Lees verder.

BADHOTEL BRUIN HEEFT EEN TOPCHEF

Met veel trots kondigt Badhotel Bruin op Vlieland de nieuwe topchef van haar huiselijk chique restaurant Bravoure aan. Gasten van Bravoure kunnen vanaf Lees verder.

Nieuw kookboek van chefkok Jacob-Jan Boerma

Chefkok Jacob-Jan Boerma van De Leest in Vaassen en fotograaf Sacha de Boer komen dit najaar met het vervolg op hun succesvolle kookboek: Back to basics, gezonde Lees verder.

Horeca profiteert van lekker weer

De horeca heeft in het tweede kwartaal kunnen profiteren van het goede weer en het herstellende consumentenvertrouwen. Dit heeft het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) vandaag Lees verder.

Duurzaamheid belangrijk bij Gastvrij Rotterdam

Op de horecabeurs Gastvrij Rotterdam komt dit jaar weer het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen. Hier kunnen de beursbezoekers kennis maken met energiebesparende, biologische, fairtrade en Lees verder.

Gastric bypass menu in nieuw restaurant

Het nieuwe restaurant ’t Klooster in Wijk bij Duurstede is op 1 september officieel geopend door Jonnie en Thérèse Boer van vijfsterrenimperium De Librije. Het befaamde Lees verder.