Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Publiekswinnaars Couverts Dinerweek bekend

Tien dagen lang hebben gasten in heel Nederland tijdens de Couverts Dinerweek voor een scherpe prijs drie gangen à la carte kunnen dineren. Opvallend Lees verder.

Wie heeft het gezelligste terras?

Wat is het gezelligste terras van Nederland? Die vraag mag het Nederlands publiek vanaf vandaag beantwoorden bij de tweede editie Lees verder.

Heerlijk10daagse van start

Nederlandse gasten kunnen eind mei weer 10 dagen lang culinair genieten tijdens de Heerlijk10daagse. Vanaf 22 tot en met 31 mei openen Lees verder.

Nieuw in Rotterdam: The Suicide Club

Ondernemers in Rotterdam weten van geen ophouden. Half juni opent alweer een nieuw horecaconcept zijn deuren: The Suicide Club. In Lees verder.

Moet ik de pauze van mijn werknemers doorbetalen?

Naast de reguliere ‘eetpauze’ wordt er in de meeste horecazaken regelmatig door werknemers een sigaretje Lees verder.

Alles weten over Regelgeving

Vacature van de week:
Gastheer/Gastvrouw

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Dossiers

  Alle dossiers »

  Ron Blaauw opent nieuw Chinees restaurant

  Chef Ron Blaauw opent op 1 juni Ron Gastrobar Oriental aan de Kerkstraat 23 in Amsterdam. De chef-kok heeft zich voor Ron Gastrobar Lees verder.

  Verschillende overtredingen horeca Rucphen

  In de gemeente Rucphen zijn recentelijk verschillende controles uitgevoerd in verband met de naleving van de Drank- en Horecawet. Hierbij zijn Lees verder.

  Moby opent vega restaurant

  Moby, de beroemde zanger, dj en songwriter, opent deze zomer een eigen vegan-restaurant. Het restaurant wordt gevestigd in Los Angeles en zal Little Pine heten. Lees verder.

  Dwingeloo krijgt twee nieuwe restaurants

  Dwingeloo mag zich verheugen op de komst van twee nieuwe restaurants. Op 1 mei vestigen zich namelijk twee restaurants in het voormalige Lees verder.

  NVWA deelt boetes uit op Koningsdag

  In het kader van de voedselveiligheid op vrijmarkten en oranjefeesten zijn op Koningsdag 2015 62 inspecteurs van de Nederlandse Voedsel- en Lees verder.

  Wijnbar in Montfoorts hotel

  Vandaag, op Koningsdag, opent wijnbar ‘Wine & Bubbles’ in Hotel Montfoort. Wijnen en bubbels zijn trendy, en voor gasten is het een prachtige aanvulling op het verblijf. Lees verder.

  Nieuw Indiaas restaurant in Rotterdam

  Afgelopen woensdag opende The Pepper Trail zijn deuren in Rotterdam. Dit restaurant presenteert naar eigen zeggen exclusief in Lees verder.

  Restaurant The Park opent binnentuin

  De gerechten van restaurant The Park – Inspired by Erik van Loo kunnen deze lente ook in de buitenlucht gegeten worden. Het restaurant van Lees verder.

  Nieuw biercafé in Amsterdam

  Op donderdag 7 mei is Amsterdam een Nederlands biercafé rijker. De nieuwe zaak heet Café Kootje en heeft een bierkaart van Lees verder.

  De AD Friettest onder de loep

  Er is veel te doen om de AD Friettest. De jurering zou niet betrouwbaar zijn, vooral vanwege de zeer uiteenlopende omstandigheden Lees verder.

  E-mailnieuwsbrief
  Ik ben toeleverancier.

  Toeristen besteden 10,2 miljard euro

  De 14 miljoen internationale bezoekers die in 2014 in Nederland verbleven, besteedden gezamenlijk 10,2 miljard euro aan hun Lees verder.

  Texel Culinair focust op bier en rund

  Van 11 t/m 13 september staat de twaalfde editie van Texel Culinair in het teken van de 600 jaar stadrechten van Texel. De deelnemende Lees verder.

  Nieuwe GM voor HMSHost Schiphol Airport

  Horeca-exploitant HMSHost Schiphol Airport stelt Patrick Brans aan als general manager. In deze functie is hij operationeel Lees verder.

  SVH neemt horeca-uitgeverij over

  De SVH heeft onlangs de uitgeefactiviteiten overgenomen van PlanBoek Uitgeverij, een gespecialiseerde uitgeverij op het gebied van leermiddelen Lees verder.

  Superfood? Brainfood!

  Superfood is alweer op z’n retour. Brainfood is het helemaal dit voorjaar. Immers, hersenen moeten flink wat werk verrichten en kunnen Lees verder.

  Casper Westerveld geslaagd voor Meesterproef

  Gisteren is Casper Westerveld, maître van Restaurant Vinkeles* (Hotel The Dylan Amsterdam), geslaagd voor de Meesterproef SVH Lees verder.

  Horecabaan voor 250 werkzoekenden Utrecht

  De gemeente Utrecht wil in de komende vier jaar zo ongeveer 250 werkzoekenden aan een passende baan helpen in de horeca. Lees verder.

  iBeacon laat horeca berichten sturen

  Op donderdag 30 april aanstaande wordt een nieuwe stap gezet in stedelijke en commerciële informatievoorziening in Nederland. Plaats van handeling: Lees verder.

  Personeel horeca wil massaal andere baan

  Meer dan de helft van Nederlandse werknemers wil graag dit jaar een nieuwe baan (52,7 procent). Dat blijkt uit de Loonwijzer/Monsterboard Wage Lees verder.

  Fijnste Franse restaurantverkiezing van start

  Voor het vijfde jaar op rij organiseert tijdschrift Leven in Frankrijk de verkiezing van Het Fijnste Franse Restaurant van Nederland. Dit Lees verder.

  Pop-up restaurant 'Blijf Eten' geopend

  Gisteravond opende wethouder Karsten Klein samen met Meesterkok Paul Fagel op feestelijke wijze het pop-up restaurant ‘Blijf Eten’ Lees verder.

  Alleen in Japan: bier met collageen (video)

  Het land van de Reizende Zon blijft ons verbazen. Dit keer met bier verrijkt met collageen. Een biertje zou dus goed zijn om je huid Lees verder.