Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Vraag naar gezonde lunch groeit

Ruim de helft (58%) van de Nederlandse werkgevers doet er niets aan om gezond eten op de werkvloer te stimuleren. Dit terwijl 36 procent Lees verder.

Kookwedstrijd op de Schelde

Sterrenrestaurant Katseveer en chef Hans Everse organiseren op 18 mei 2015 de kookwedstrijd ‘Slag op de Schelde’ op het water van de Lees verder.

Samenwerking Brienen aan de Maas en Groupon

Michelinster-restaurant Brienen aan de Maas in het Limburgse Well is een samenwerking aangegaan met Groupon. De deal wordt zowel Lees verder.

Waarom die dubbele deuren?

Heb je je ooit weleens afgevraagd waarom in een stad als Utrecht in bijna alle horecazaken dubbele deuren zijn? Kijk maar eens Lees verder.

Schrappen btw-tarief kost 55.000 banen

Het schrappen van het btw-tarief van 6 procent leidt tot een verlies van 55.000 banen in de gastvrijheidssector. Dat blijkt uit onderzoek van Lees verder.

Alles weten over Regelgeving

Vacature van de week:
Zelfstandig werkend kok (32 uur)

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll


Dossiers

  Alle dossiers »

  Horeca laat goede groeicijfers zien

  De Nederlandse horeca als geheel heeft weer eens reden om tevreden te zijn, en dat is een unicum sinds 2008. Dat jaar was immers het beste jaar tot Lees verder.

  Hondenrestaurant in Berlijn

  In Berlijn vind je de Grünewaldsee, een prachtige omgeving om de hond uit te laten. Het is er dan ook vaak erg druk, en dan met name in het Lees verder.

  Waldorf Astoria opent Goldfinch Brasserie

  Het wereldberoemde puttertje is neergestreken in Waldorf Astoria Amsterdam en vestigt zich als Goldfinch Brasserie in de fraaie ruimte beneden, Lees verder.

  Ideale automatiseringsoplossingen

  Van Hessen biedt additionele gebruiksvriendelijke automatiseringsoplossingen en een bonus- en loyaliteitssysteem. “Met Lees verder.

  De opkomst van superfoods

  Superfoods worden steeds populairder. De groenteboer op de hoek promoot de gojibessen als perfect voedingsmiddel vol anti-oxidanten Lees verder.

  Rookverbod horeca goed nageleefd

  Nederlandse horecaondernemers houden zich steeds beter aan het rookverbod. Dat blijkt uit onderzoek in opdracht van de Nederlandse Voedsel- Lees verder.

  Nieuwe chef Bistro 't Gerecht: Henrice Dijks

  NH Hotel De Ville en Bistro ’t Gerecht in Groningen krijgen een nieuwe executive chef. Henrice Dijks gaat per 1 maart 2015 leidinggeven Lees verder.

  Bungehuis wordt club met hotelkamers

  Nu wordt duidelijk waarom de mobiele eenheid het Bungehuis in Amsterdam zo snel ontruimde. De protesterende studenten moesten Lees verder.

  Veel animo voor café met uilen

  Dieren zijn booming in de caféwereld. Berichtten we eerder al over een café met schapen, nu zijn het uilen die de kroeggangers Lees verder.

  Vogelnest in je koffie?

  Wie iets bijzonder wil eten, is in Azië aan het goede adres. Zo wordt er snoep, pudding en zelfs koffie verkocht met verwerkte vogelnestjes. Deze Lees verder.

  E-mailnieuwsbrief
  Ik ben toeleverancier.

  Gratis proefpakket van Maître Olivier

  Bieze Foodservice presenteerde onlangs haar nieuwe merk Maître Olivier. Het assortiment van Maître Olivier is een mooie aanvulling op de producten Lees verder.

  Leer beter vegetarisch koken

  Op 18 mei organiseert de Vegetariërsbond, in samenwerking met het Koksgilde, een evenement voor jonge chefs over vegetarisch koken. Tijdens Lees verder.

  Betalen via social media mogelijk

  Visa Europa breidt de wereldwijde betaalmogelijkheden uit met Visa Direct en gaat een samenwerking met fastacash aan om betalingen via social media Lees verder.

  Wagamama haalt 177.500 euro op

  Wagamama, het succesvolle Japanse noodlerestaurant met drie locaties in Amsterdam, heeft afgelopen vrijdag in 2,5 uur tijd via crowdfunding 177.500 euro Lees verder.

  Rotterdamse horeca donderdag dicht

  Restaurants en café’s in Rotterdam overwegen om donderdag de deuren gesloten te houden. Dit omdat zij vrezen dat de Italiaanse fans van Lees verder.

  Sergio Herman wordt bierambassadeur

  Sterrenchef Sergio Herman is vandaag door het Belgische Biergenootschap der Lage Landen uitgeroepen tot ‘Beer & Gastronomy Ambassadeur’ Lees verder.

  De 5 meest bijzondere restaurants

  Meestal is lekker eten dé reden om een (nieuw) restaurant te bezoeken. Beleving is anno 2015 echter ook erg belangrijk. Graag presenteren Lees verder.

  Pasquinel Kolk geïnaugureerd

  Pasquinel Kolk, gastheer van restaurant Ciel Bleu in Amsterdam, is officieel geïnaugureerd als SVH Meestergastheer. Hij Lees verder.

  Horecatalenten strijden om kampioenschap

  Op woensdag 11 maart 2015 van 9.30 tot 17.00 uur strijden studenten van de horecaopleidingen van het Graafschap College, Aventus, Rijn IJssel Lees verder.

  De meest bestelde snack in 2014?

  Thuisbezorgd.nl houdt bij wie, wat waar en wanneer bestelt in Nederland. Dat geeft soms verrassende resultaten, zoals de volgende Top 20. Wat zijn Lees verder.

  Gasten kiezen muziek horecazaak via app

  De nieuwe Amerikaanse app Rockbot maakt het mogelijk voor gasten om de muziek te bepalen in de horecazaak waar ze zijn. De app Lees verder.

  Goedkoper eten in de daluren?

  De meeste horecabezoekers zijn ‘s avonds tussen 20.00 en 24.00 in een restaurant of eetcafé te vinden. De Maleisische app Offpeak biedt Lees verder.