Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Bacchus Wijnfestival in het Amsterdamse bos

Op 5, 6 en 7 september 2014 opent het Bacchus Wijnfestival in het Amsterdamse bos haar deuren voor iedereen die op zoek is naar een festival met in de hoofdrol meer dan 250 wijnen uit alle Lees verder.

Zilveren award voor Nederlands ginmerk

Het nieuwe Nederlandse gin merk V2C heeft voor de V2C Dutch Dry Gin op The International Wine and Spirit Competition 2014 een zilveren award gewonnen.Deze competitie wordt gezien als de Lees verder.

Lars van Galen SVH Meesterkok

Lars van Galen, Patron Cuisinier van Tuindorphotel & Restaurant ’t Lansink is in Hengelo geslaagd voor de Meesterproef SVH Meesterkok. Daarmee mag hij toetreden tot het vooraanstaande Lees verder.

Hotel Restaurant Van Balveren sluit

Hotel Restaurant van Balveren in Echteld sluit per 1 november haar deuren vanwege de aanhoudende slechte bedrijfsresultaten en de erbarmelijke staat waarin het gehuurde bedrijfspand verkeert. Lees verder.

Nieuwe whisky op de markt

Bowmore, ‘the first Islay Single Malt since 1779’, introduceert Bowmore Small Batch, de eerste permanente toevoeging aan het Bowmore assortiment sinds 2006. Small Batch is gerijpt op Lees verder.

Alles weten over vergunningen?

Heb je nieuws?
Stuur het ons!

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll

Column Mariëlle Bordewijk

Horecaondernemer verdacht in fraudezaak

Een bekende Duivense horecaondernemer is verdachte in een grote fraudezaak, waarbij 20 miljoen euro van de Belastingdienst is verduisterd. Dit meldt Omroep Gelderland. Lees verder.

Hogere hotelprijzen door Tour de France

Volgens hotelzoekmachine trivago.nl, zijn hotelprijzen in Toursteden sterk gestegen gedurende de verschillende etappes van de Tour de France 2014. Bij de start van volgend jaar in Utrecht, is een soortgelijke Lees verder.

Christoffel Weissen favoriete witbier

Tijdens het derde bierfestival het ‘Wit + Weizen Weekend’ hebben veel mensen gestemd op hun favoriete tarwebier. Dit jaar is de keuze gevallen op Christoffel Weissen IPA van Brouwerij Sint Christoffel te Breda. Lees verder.

Nieuwe exploitanten restaurant Dintelmond

Rob en Karin Baartmans uit Dinteloord zijn de nieuwe uitbaters van Restaurant Dintelmond, dat gelegen is op het terrein van Jachtcentrum Lees verder.

Nederlandse limoncello valt in de prijzen

Vorige week werd de Nederlandse Limoncello di Fiorito bekroond met een zilveren medaille van de International Wine & Spirit Competition, Lees verder.

Airbnb stapt in zakelijke reismarkt

Airbnb wil een deel van de zakelijke markt gaan veroveren. De online reisaanbieder is een exclusieve samenwerking aangegaan met Concur, een aanbieder van online boeking en afhandeling van Lees verder.

Zakelijk biologisch bestellen

Restaurants, hotels, bedrijfsrestaurants en alle andere bedrijven die biologische producten willen bestellen, kunnen nu bij EKOkopen.nl Zakelijk Lees verder.

Restaurant Voor een maand

Kok Ramon Beuk opent op 1 augustus de deuren van het restaurant VOOREENMAAND. In evenementenlocatie “De Glazen Ruimte” in Maarssen worden 11 maanden Lees verder.

Wereldwijde primeur: Kweekvlees Kookboek

Precies één jaar na de onthulling van de eerste in het lab gekweekte hamburger, presenteert het Next Nature Netwerk het Kweekvlees Kookboek, met 45 speculatieve kweekvlees gerechten Lees verder.

België verhoogt boetes overtreders rookverbod

Ongeveer 25% van de Belgische horeca negeert het rookverbod, dat in 2011 bij onze zuiderburen is ingevoerd. De Federale Dienst voor de Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Wetgeving personeel per 2015

In de horeca werkt veel ‘flexibel personeel’. Per 1 januari 2015 gaat de nieuwe wet Werk en Zekerheid van kracht. Met verstrekkende gevolgen voor zowel werkgevers als werknemers. En Lees verder.

Een recensie onder de loep

Recensies moet je als horecaondernemer serieus nemen tegenwoordig. Recensiesites hebben een grote dekking en worden voor de gast steeds bepalender voor de keuze. In dit artikel aandacht voor Lees verder.

Brownies & Downies gaat landelijk

Er is bovengemiddeld veel aandacht voor lunchroomketen Brownies & Downies de laatste dagen. De lunchroomketen heeft op dit moment twaalf vestigingen in Limburg en Brabant en Lees verder.

Voormalig restaurant wordt bar

The Royal Bar sluit binnenkort haar deuren in Alphen aan den Rijn. De eigenaar wil namelijk verder in het pand van voormalig restaurant Chique!. Eerder berichtten we al over de sluiting van het restaurant. Lees verder.

Meer bier verkocht in Europa

SABMiller had wat moeite om goede resultaten te behalen in de Latijns-Amerikaanse en Australische biermarkten de afgelopen maanden. Dat werd gecompenseerd door hogere omzetten in Lees verder.

Reclamebureau loost Burger King

Opmerkelijk nieuws. In Duitsland heeft het reclamebureau van Burger King de samenwerking met de hamburgergigant verbroken. Per eind augustus is de samenwerking voorbij en mag Lees verder.

Summer Menu in Waldorf Astoria Amsterdam

Nieuw in Waldorf Astoria Amsterdam: Summer Menu in de Peacock Alley. Executive Chef Sidney Schutte creëerde licht verteerbare, frisse gerechten voor een zomerse lunch of diner in Lees verder.

80% belasting op onkostenvergoedingen?

In 2015 worden er grote veranderingen in de loonbelasting en het arbeidsrecht doorgevoerd. Als horecaondernemer zijn dat zo ongeveer de laatste Lees verder.

Kom naar de Makro Horecadag Vianen

Zet maar vast in je agenda: op 3 november aanstaande is het – op dat moment – juist verbouwde filiaal van de Makro in Vianen decor van prachtige demonstraties, masterclasses, Lees verder.

Bijenkorf breidt horecaconcept uit

De Bijenkorf City Café krijgt na het eerste succes een vervolg in Nederland. Het nieuwe horecaconcept slaat goed aan in de Haagse vestiging en wordt nu Lees verder.

Bestellen in horeca met paypal

Paypal maakt het Nederlandse klanten mogelijk om via de app mobiel te bestellen en te betalen op 1500 locaties, met name in horecazaken. Het Amerikaanse bedrijf werkt samen Lees verder.

Werken in de horeca is gevaarlijk

Afgelopen jaar liep 1 op de 15 werknemers in Nederland psychische of lichamelijke schade op tijdens werktijd. In de horeca is het risico onevenredig groot, zo blijkt uit onderzoek van Lees verder.