Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Masterclasses & demonstraties Makro Horecadag

Behalve het programma, is er ook meer bekend over de masterclasses en demonstraties tijdens de Makro Horecadag die maandag 3 november Lees verder.

Compleet programma Makro Horecadag bekend!

Het complete programma van de Makro Horecadag is bekend! De dag vindt plaats van 11.00 tot 17.00 uur in het Makro-filiaal in Vianen. Het programma: Lees verder.

Yannick Alleno benoemd tot chef van het jaar

De Franse chef-kok en sausspecialist Yannick Alleno is door GaultMillau benoemd tot chef van het jaar. Hij krijgt de titel vooral Lees verder.

Personeel. Wat zijn je rechten?

Als werkgever of werknemer is het noodzakelijk je rechten en plichten te kennen. Op 3 november is je kans om bij te leren op de Makro Horecadag. Vaak Lees verder.

Nieuw menu restaurant Hilton Rotterdam

Onder toeziend oog van een exclusief gezelschap presenteerde Stephan Groeneweg onlangs in Stadshal Bar & Restaurant zijn nieuwe kaart. Lees verder.

Alles weten over topchefs?

Vacature van de week:
F&B instructor

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll
Type onderstaande code over en klik op "stemmen" captcha

Nieuw restaurant in Center Parcs Zeewolde

In Center Parcs De Eemhof in Zeewolde opent volgende week vrijdag 31 oktober de eerste Nederlandse vestiging van restaurant Nonna’s. Op Lees verder.

Sportcafé in voormalig restaurant Druten?

Richard en Severine van der Meulen uit Wamels hebben plannen om aan de Kattenburg 39 (voormalig restaurant El Mundo) in Druten een sportcafé Lees verder.

Soufflé centraal bij Het Bosch Amsterdam

De soufflé staat te weinig op de Nederlandse dessertkaart. Althans, dat vindt patron-cuisinier en soufflé-fanaat Ferry van Houten van Lees verder.

Veel voor weinig is de trend

De Eindhovense ondernemer Wolfgang Meidl is trots op zijn nieuwe restaurant De Steakfabriek. Vandaag opent het restaurant zijn deuren. Het devies: veel Lees verder.

Heineken verkoopt minder bier in Europa

Heineken heeft in het derde kwartaal van dit jaar ongeveer evenveel bier verkocht als vorig jaar. In Europa vielen harde klappen, maar de groei Lees verder.

Coca-Cola verkoopt minder fris

Na Mc Donald’s heeft ook Coca-Cola dinsdag laten weten dat het derde kwartaal niet positief heeft uitgepakt voor het concern. In Noord-Amerika en Europa Lees verder.

Mc Donald's ziet winst verdampen

McDonald’s heeft in het derde kwartaal flink minder verkocht in de Verenigde Staten. Ook de economische situatie in Europa en het vleesschandaal in Azië Lees verder.

Algeheel rookverbod direct van kracht

De kogel is door de kerk: er mag in geen enkel café meer gerookt worden. Het gehele rookverbod voor de horeca gaat per direct in. Ook kleine cafés Lees verder.

Mogelijke ontruiming restaurant Apeldoorn

BBQ Restaurant Apeldoorn vecht tegen een ontruiming van het pand aan de Beekstraat door de gemeente Apeldoorn. De exploitant voelt zich Lees verder.

Wijn, noten en chocolade maken botten sterk

Goed nieuws voor liefhebbers van wijn, noten en/of chocolade. In deze lekkernijen zit namelijk de stof resveratrol. Deze stof heeft Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Brand in De Rosmolen Willemstad

In restaurant De Rosmolen in Willemstad is gisteravond brand geweest. Alle gasten konden op tijd in veiligheid worden gebracht. Niemand raakte Lees verder.

Sarinah in Den Haag sluit deuren

Restaurant Sarinah aan het Goudenregenplein in Den Haag sluit zijn deuren. Volgens eigenaar Ruud Davids heeft het restaurant een nare zomer Lees verder.

Masterclasses op Makro Horecadag

Op 3 november vindt de Makro Horecadag plaats in de vernieuwde vestiging in Vianen. Niet alleen de sprekers (vanaf 13.00 uur) zorgen voor een gevarieerd Lees verder.

Keurmerk voor Golden Tulip Hotel Central

Golden Tulip Hotel Central heeft deze week het nieuwe hygiënekeurmerk ‘De Keus van Rob Geus’ uitgereikt gekregen door keurmeester Rob Geus, Lees verder.

Urban Espresso Bar wint AD Koffietest

De AD Koffietest 2014 is gewonnen door de Rotterdamse Urban Espresso Bar. Opmerkelijk: de twee zaken van UEB zijn nog maar vijf maanden geleden Lees verder.

Franse sterrenkoks: ortolaan op menu

Het eten van het piepkleine vogeltje ortolaan is verboden maar vier Franse sterrenchefs, onder wie de beroemde Alain Ducasse, willen daar Lees verder.

Voorzitters jury's Bocuse d'Or 2015 bekend

Op 27 en 28 januari 2015 vindt de Bocuse d’Or 2015 plaats in Lyon. De internationale jury, bestaande uit 24 chefs uit 24 landen, zal de Lees verder.

Makro Horecadag: nieuwe spreker bekend!

Tijdens de Makro Horecadag op 3 november in Vianen zal Joyce de Graas (Bagels & Beans) vertellen over het opleiden van personeel. Joyce Lees verder.

Nieuw in Laren: Gastrobar Anton

Direct naast het bekende restaurant Mauve wordt op donderdag 23 oktober Gastrobar Anton geopend. Een hippe horecagelegenheid waar Lees verder.

Prachtige belevenis in Vianen

Gisteren opende het zojuist verbouwde Makro-filiaal in Vianen haar deuren. Wij gingen vandaag op bezoek. Het resultaat mag er wezen: met prachtige Lees verder.

Chefs Sanadome nu ook voedingsdeskundigen

Executive chef Albert van Rheede en chef-kok Jacco Beck van Sanadome hebben de HBO opleiding Voedingsdeskundige succesvol Lees verder.

Bergen op Zoom krijgt nieuw restaurant

Er komt een sushi-restaurant aan de Boulevard 65 in Bergen op Zoom. Enkele bezwaarschriften tegen de vestiging van het restaurant zijn Lees verder.