Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Butleropleiding in Antwerpen (met video!)

Kan uw personeel nog wat bijscholing gebruiken? Stuur ze dan naar de ‘School for Butlers and Hospitality’. De school verhuist vanaf Lees verder.

Gasten op de vlucht voor brand

Op de Markt in Sittard heeft gisterenavond een hevige brand gewoed. Een woonhuis werd verwoest en restaurant De Limbourg, Chinees Lees verder.

De rookruimte. Hoe zit dat?

De wetgever staat roken binnenkort helemaal niet meer toe in de kroeg. Maar hoe zit dat dan nu nog met de rookruimte? Aan welke eisen moet deze voldoen en hoe moet je Lees verder.

Nieuwe horecaopleiding op de Veluwe

Het bedrijfsleven op de Veluwe heeft een nieuwe horecaopleiding in het leven geroepen. De naam van de vakopleiding is Hospitality4you. Tijdens de Lees verder.

Tongstrelend notitieboekje

Reclamefotograaf Jan Willem Scholten droeg op zijn jarenlange wereldreizen altijd een Moleskine boekje met zich mee. Het was volgeschreven met simpele, doch appetijtelijke recepten. Waar Lees verder.

Alles weten over vergunningen?

Heb je nieuws?
Stuur het ons!

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll

Column Mariëlle Bordewijk

Alcohol is goed voor conditie

Oudere mensen die regelmatig alcohol drinken zijn fitter en hebben minder moeite met bewegen. Dat blijkt uit een nieuw Brits onderzoek. Mensen van middelbare leeftijd of ouder die helemaal nooit alcohol drinken Lees verder.

Mobiele keukens op nieuw festival Den Haag

Van vrijdag 12 tot en met zondag 14 september komt het rondreizende Food Truck Festival TREK! voor het eerst naar Den Haag. Na een succesvolle eerste editie in het Zocherpark in Utrecht wordt nu het Lees verder.

Beste hamburger bij Ron Blaauw op kaart

De NeighbourFood Market op het Amsterdamse Westergasterrein was gisteren het toneel van een zinderende laatste krachtmeting tussen hobbykoks. In de finale van een door Lees verder.

Hotel aan Rotterdamse Coolsingel?

Een wellnesscentrum in het midden van de stad? In Rotterdam liggen er plannen op tafel om het oude postkantoor aan de Coolsingel te transformeren tot hotel met kuuroord, een winkelcentrum Lees verder.

Teruggestuurd fruit krijgt tweede leven

Teruggestuurd fruit door toedoen van de Russcische boycot? Daar kunnen we wat mee! Dat moet Gert-Jan Robben van Uitspanning Boer Robben gedacht hebben. Een grote partij bramen Lees verder.

Nieuwe loungebar in Alphen

David Shoshan neemt definitief het pand van het recent failliet verklaarde restaurant Chique! over. Het pand bevindt zich in de Hooftstraat in Alphen aan den Rijn. Over twee weken Lees verder.

Wijziging APV: geluid eerder uit

In Maassluis heeft de gemeente een aantal zaken in de APV gewijzigd, waardoor de beslistermijn voor een Drank & Horecawetvergunning is verkort, maar tegelijkertijd ook de Lees verder.

Weer een pop-up restaurant

Van 3 oktober tot en met 2 november 2014 is Ede een uniek restaurant rijker. POP-UP is dé trend van dit jaar. Restaurants ‘poppen’ tijdelijk ‘up’ in bijvoorbeeld voormalige fabrieken Lees verder.

Joris Bijdendijk kookt 'tsarenmenu'

Chefkok Joris Bijdendijk van restaurant Bridges is door museum Hermitage in Amsterdam gevraagd om een speciaal tsarenmenu samen te stellen, als aanloop naar de tentoonstelling Dinning with the Tsars, Lees verder.

KHN en SVO starten met Asian Food Academy

KHN start deze maand met SVO vakopleiding food een academie voor de Aziatische horeca. Hiermee wordt het mogelijk om koks en andere geïnteresseerden te scholen voor de Aziatische keuken. Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Voorraadbeheerder Bevinco zoekt franchisenemers

Het bedrijf Bevinco, gespecialiseerd in het voorraadbeheer van bars, restaurants en hotels zoekt op donderdag 4 september naar geïnteresseerde Lees verder.

Café De Kermis Hoorn wordt afhaalrestaurant

Eigenaren Eric Boekhout en Marloes Koomen hebben café De Kermis in Hoorn verkocht aan Dennis Kwakernaak die in het pand op 15 oktober een afhaalrestaurant opent. Lees verder.

Google niet verantwoordelijk voor faillissement

Eerder meldden we dat een Amerikaanse restauranthouder Google voor de rechter sleepte in verband met zijn faillissement dat Lees verder.

Nieuw op tv: Restauranthouders beoordelen elkaar

Net 5 komt met een variant op het succesnummer van Omroep Max, Bed & Breakfast, waarbij Bed & Breakfast-eigenaren elkaars onderneming Lees verder.

Restaurant De Hofstee Bladel is failliet

Restaurant De Hofstee in Bladel is failliet. Sinds afgelopen weekeinde is het restaurant aan de Sniederslaan gesloten. Curator Reinoud van Oeijen van Holla Advocaten onderzoekt de mogelijkheden voor een Lees verder.

Vegetarische beurs op landgoud Olmenhorst

Op zaterdag 4 en zondag 5 oktober vindt de tweede Veggie Fair plaats, de grootste vegetarische beurs van Nederland. Op landgoed de Olmenhorst vindt dan het duurzame en biologische evenement Lees verder.

AH en IENS bieden Restaurant Spaaractie

Supermarktketen Albert Heijn en online restaurantgids IENS zijn deze week een Restaurant Spaaractie gestart. In totaal doen er bijna 600 Albert Heijn-vestigingen en restaurants mee. Klanten krijgen in de Lees verder.

Japans restaurant in Zwolse kerk

Het Japanse restaurant Blue Sakura is gevestigd in de Zwolse Bethlehemkerk. Hoe is ondernemer Deng aan deze locatie gekomen? Toen hij veertien jaren geleden met zijn familie naar Nederland kwam, werkte Lees verder.

Nieuw restaurant Den Haag viert opening met Groupon-deal

Afgelopen vrijdag opende het nieuwe restaurant Full Moon Express haar deuren in het Haagsche China Town. Een nieuw concept van de horecafamilie Kwok Lees verder.

Moodmakers viert jubileum met netwerkborrel

Deze zomer bestaat horecadesignstudio Moodmakers vijftien jaar. Om dat te vieren, zal Moodmakers op maandag 15 september een netwerkbijeenkomst voorzitten in de Amsterdamse Lees verder.

Nieuw kookboek van chefkok Jacob-Jan Boerma

Chefkok Jacob-Jan Boerma van De Leest in Vaassen en fotograaf Sacha de Boer komen dit najaar met het vervolg op hun succesvolle kookboek: Back to basics, gezonde en eenvoudige recepten met smaak. Lees verder.

Primeur: Vis&Seizoen Festival

Vers Vis Handel Jan van As organiseert op 2,3 en 4 oktober in de Markthal van het Food Center Amsterdam het Vis&Seizoen Festival. In de Markthal van het Food Center Amsterdam Lees verder.