Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

35.000 bezoekers Food Truck Festival TREK

Van vrijdag 22 mei tot en met maandag 25 mei heeft Food Truck Festival TREK in het Griftpark plaatsgevonden. De opening van de derde Lees verder.

Pop-up proeflokaal Rotterdamse Laurenskerk

Het is één van de meest zonnige plekken van Rotterdam: het Grotekerkplein aan de Laurenskerk. Tot nu toe was het ook een plek waar Lees verder.

Gasten merkten niets van overval restaurant

Zaterdagavond rond 23.30 uur heeft een met een vuurwapen bewapende man een restaurant in Amsterdam overvallen. Het restaurant is gelegen op Lees verder.

Bruce Springsteen in Eindhovens restaurant

Bruce Springsteen liet zich afgelopen dinsdag zien in een Eindhovens restaurant. Het Italiaanse restaurant Antonio’s is al zes jaar lang een Lees verder.

Chef-kok en bedrijfsleider worden ondernemer

Restaurant KAAS in Amsterdam biedt de toekomstige chef-kok en bedrijfsleider de mogelijkheid om te participeren als mede-eigenaar van dit Lees verder.

Alles weten over Regelgeving

Vacature van de week:
Manager(s)/Partner(s)

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Dossiers

    Alle dossiers »

    TripAdvisor op overnamepad

    TripAdvisor, Inc. heeft vandaag de acquisitie van Dimmi aangekondigd, het toonaangevende online reserveringsplatform voor restaurants in Australië. Eerder Lees verder.

    Spanning bij NK Oestersteken

    Afgelopen week vond de laatste voorronde plaats van het 22e NK Oestersteken. De winnaars van de voorrondes strijden tijdens horecavakbeurs BBB, die Lees verder.

    Stan Kerckhoffs is SVH Meestergastheer

    Op dinsdag 19 mei is Stan Kerckhoffs (1978) officieel geïnaugureerd als SVH Meestergastheer. Kerckhoffs is maître en sommelier bij Latour* Lees verder.

    Jelle Conijn wint Slag op de Schelde

    Kookwedstrijd Slag op de Schelde is gewonnen door Jelle Conijn, sous-chef van restaurant Ciel Bleu in Amsterdam. De persprijs van deze unieke Lees verder.

    Sidney Schutte ontvangt Zilveren Ui

    Executive chef Sidney Schutte van Waldorf Astoria Amsterdam en Librije’s Zusje Amsterdam kreeg gistermiddag de Zilveren Ui 2014 uit Lees verder.

    Nieuw Texaans restaurant in Wageningen

    Afgelopen vrijdag heeft Kelly’s haar deuren geopend, gevestigd op het 5 Mei Plein 13, tegenover Hotel de Wereld in Wageningen. Het is Lees verder.

    De Harmonie in Didam Failliet

    Hotel-café-restaurant De Harmonie in Didam is failliet. Eerder deze maand is het faillissement uitgesproken door de Lees verder.

    Jarno Eggen geslaagd voor Meesterproef

    Jarno Eggen, eigenaar en chef-kok van Restaurant De Groene Lantaarn in Zuidwolde, is afgelopen zondag geslaagd voor de Meesterproef SVH Lees verder.

    Chef Erik van Loo geeft kookdemo in Markthal

    In de Rotterdamse Markthal geeft sterrenchef Erik van Loo op vrijdag 29 mei van 18:00 uur tot 20:00 uur een kookdemonstratie. Lees verder.

    Nieuw: Van Gogh menu

    Ter ere van het Van Gogh’s jaar 2015 komt chef Moshik Roth van restaurant &samhoud places in Amsterdam met een volledig verzorgd exclusief 5 gangen Lees verder.

    E-mailnieuwsbrief
    Ik ben toeleverancier.

    Mensenvlees in Nigeriaans restaurant?

    In Nigeria deed de politie een lugubere vondst in de keuken van een restaurant. De zaak bleek mensenvlees te serveren, en niet per ongeluk. Dit werd al Lees verder.

    Sterrenzaken doen mee aan Culi Weken

    Van 18 tot en met 31 mei organiseert Groupon de Culi Weken. Vele Nederlandse toprestaurants, waaronder tien Michelinster-restaurants doen mee Lees verder.

    Tafelschuimers actief in de horeca

    In België is het aantal gasten dat de zaak verlaat zonder te betalen fors gestegen. Afgelopen jaar bedroeg de stijging zelfs 24 procent, zo bleek uit Lees verder.

    Hello Kitty restaurant opent in China

    Hello Kitty is razendpopulair in China. Zo populair dat in juni het eerste Hello Kitty restaurant zijn deuren opent. De helft van de gerechten Lees verder.

    Salades: licht en gezond

    De zomer komt eraan, dus het is weer volop saladetijd. Speciaal voor jou presenteren we drie heerljke salades. Serveer ze Lees verder.

    Dit bolletje ijs kost 750 euro

    Een bolletje ijs in het nieuwe Scoopi Café in Dubai kost 750 euro, maar dan heb je als ijsliefhebber ook wat. Eetbaar goud en exclusieve vanille Lees verder.

    Den Blijker presenteert nieuw kookboek

    Tijdens een druk bezochte BonenBorrel in restaurant Las Palmas in Rotterdam introduceerde chefkok Herman den Blijker gisteren zijn Lees verder.

    Ook in Amsterdam: Food Truck Festival

    De organisatie van Food Truck Festival TREK heeft besloten om ook het Amstelpark in Amsterdam te bezoeken. Van vrijdag 17 tot en met Lees verder.

    Nieuw: pinnen via smartphone ondernemer

    De Rabobank biedt zakelijke klanten de mogelijkheid om pinbetalingen te accepteren op hun smartphone of tablet. Rabo SmartPin Lees verder.

    Veggie Event bijna van start

    Aanstaande maandag is het zover. Dan organiseert de Vegetariërsbond, in samenwerking met GoodBite en het Koksgilde, een Lees verder.

    AB InBev lanceert biertraining voor horeca

    Bierdrinkers hebben steeds meer interesse in het verhaal achter het bier en de oorsprong van de smaak. In de horeca verwachten ze Lees verder.

    De kosten gaan voor de baten uit!

    De afgelopen jaren heb ik in mijn columns veelal stilgestaan bij de mogelijkheden om (belasting)besparingen te realiseren. Die Lees verder.