Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Naar de Bocuse d'Or finale in Lyon?

Voor chefs die de Bocuse d’Or finale in Lyon bij willen wonen, begint de tijd te dringen. Ze hebben nog maar drie dagen om hun recept met als Lees verder.

Dit jaar bier bij het kerstdiner?

Volgens biersommelier en zytholoog Fiona de Lange en chefkok Jo Vaessen geeft bier veel meer smaak bij het diner dan wijn. Dit stelt Lees verder.

Chef Het Veerhuys wint in Parijs

Chefkok Jonathan Zandbergen van restaurant Het Veerhuys in Almere heeft in Parijs de Prix Culinaire de Taittinger gewonnen. De Almeerder Lees verder.

Daarom mors je niet snel met bier (video)

Iedereen die al eens een biertje en een kop koffie van de bar naar een tafeltje bracht, weet dat je minder kans hebt om te morsen met het bier. Lees verder.

Bocuse d'Or: Dit staat Smink te wachten...(video)

In januari is het zover. Dan strijdt chef Jan Smink voor de hoogste culinaire eer tijdens de Bocuse d’Or in Lyon. De finale van de Bocuse Lees verder.

Alles weten over Bocuse d’Or?

Vacature van de week:
Chef de partie

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll
Type onderstaande code over en klik op "stemmen" captcha


Wat doe jij met Kerst?

Restaurant Karakter heeft de plannen al klaar. Tijdens eerste en tweede kerstdag en op zaterdag 27 december biedt restaurant Karakter een heerlijk Lees verder.

Pasquinel Kolk is Meestergastheer

Op 24 november is Pasquinel Kolk (35), Restaurant Service Manager van Ciel Bleu Restaurant ** in Amsterdam, geslaagd voor de Meesterproef Lees verder.

Gratis download allergenenlijst

Print uit, hang op, leer hem uit je hoofd of sla op op je computer. Hier is de lijst met 14 allergenen die per 13 december Lees verder.

Brits Koningshuis erkent butlerschool

De Belgische School for Butlers and Hospitality in Brussel ontving onlangs de prestigieuze erkenning van City & Guilds in London. Deze Lees verder.

Hulp bij allergenenwetgeving

De bemoeizucht van de overheid zit velen niet lekker, en zeer zeker horecaondernemers hebben reden tot klagen. Ergernis ‘numero uno’ is Lees verder.

Wie maakt het lekkerste varkensvleesgerecht?

Varkensvlees is lekker, veelzijdig en voor steeds meer restaurants een bijzondere uitdaging om te verwerken tot de beste culinaire gerechten. Lees verder.

Pop-up soja & coffee bar

Begin december opent op Utrecht Centraal Station pop-up store ‘Hortus by Doppio’. Een unieke samenwerking tussen Doppio Espresso en Alpro Lees verder.

Brasserie Waalhaven Rotterdam geopend

Gisteravond is de tentoonstelling ‘Waalhaven. Een eerbetoon aan het verleden’ geopend door Roland Wondolleck, directeur van het Rotterdam Lees verder.

Katoele en Stegeman 'junior chef of the year'

Analdo Katoele en Julian Stegeman, beide 17 jaar, hebben als keukenbrigade de titel ‘Junior Chef of the year’ in de wacht gesleept. De Lees verder.

De beste wine bar van 2014 is...

In de afgelopen maanden was New Zealand Wine samen met Winelife, een tijdschrift voor wijnliefhebbers, op zoek naar dé Wine bar of Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Nieuw: De Bosatlas van het voedsel

Vandaag verschijnt De Bosatlas van het voedsel, een atlas die een veelzijdig beeld schetst van de Nederlandse voedselvoorziening. Zo Lees verder.

Nieuw: glutenvrij witbier

Mongozo Buckwheat White is wereldwijd het eerste biologische, glutenvrije en fairtrade gecertificeerde witbier op Lees verder.

Euro-Toques en Regioproduct werken samen

De restaurants van Euro-Toques Nederland maken graag gebruik van streek- en seizoensgebonden producten. De 170 lokale ondernemers, verzameld Lees verder.

Jérôme Bocuse over de Bocuse d'Or

Jérôme Bocuse, zoon van topchef en levende legende Paul Bocuse, vertelde tijdens de Bocuse d’Or bijeenkomst in Parijs volop over Lees verder.

Overzicht Nederlandse michelinsterren

De stofwolken zijn opgetrokken, verschillende wonden worden gelikt en de de champagnekurken zijn opgeruimd. De winnaars en verliezers van de Lees verder.

De Beren eetcafé in Amersfoort

Het zal veel inwoners van Amersfoort niet ontgaan zijn. Sinds enkele weken is er eindelijk activiteit in het laatste pand dat nog leeg stond aan het Eemplein. De Lees verder.

Nominaties Horecava Innovation Award bekend

Het gaat goed op innovatief gebied in de horeca. Maar liefst 151 innovaties werden ingestuurd om kans te maken op de felbegeerde Horecava Lees verder.

Restaurant-cocktailbar Riva Nijmegen failliet

Het bekende Nijmeegse restaurant annex cocktailcafé Riva is failliet. De zaak aan de Nijmeegse Waalkade was tientallen jaren populair Lees verder.

Toiletten in horeca het schoonst

De toiletten in openbare gebouwen en de horeca zijn, beiden met 38 procent goed, het schoonst. Dat blijkt uit het door vakblad Service Lees verder.

Lekker lezen: JachtWildKookBoek

Op 14 november 2014 verschijnt het nieuwe JachtWildKookBoek, het boek over de jacht in Nederland en wildrecepten/gerechten Lees verder.

Michelingids 2015: Wie wint en wie verliest?

De Nederlandse restauranthouders zaten vandaag in spanning. Wie zou er een Michelinster krijgen en wie zou er misschien een verliezen? In Lees verder.

Rob Veeger nieuwe directeur De Roode Leeuw

Per 1 december 2014 zal Rob Veeger bij Hotel-Café-Restaurant De Roode Leeuw in Amsterdam in dienst treden als Algemeen Directeur. Hij Lees verder.