Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Meer groenten in Nederlandse horeca

Groente is hot! Zo bleek ook weer tijdens de Horecava 2015. Stichting Variatie in de Keuken deed onderzoek naar het gebruik van groente in Lees verder.

De Librije verzorgt vliegtuigmaaltijden

Toprestaurant De Librije uit Zwolle gaat maaltijden bereiden voor de KLM. De eerdere samenwerking is blijkbaar goed bevallen. De komende negen maanden Lees verder.

Insecten op menukaart Princess

De groeiende vraag naar biologisch vlees en verantwoorde vis groeit enorm. Supermarkten, slagers en restaurants spelen hier enthousiast op in. Er zijn Lees verder.

Rotterdams eetcafé in de Markthal

De Rotterdamse Markthal mist iets: iets typisch Rotterdams. Jeroen Ballot gaat daarom een typisch Rotterdams café openen in de Markthal. Jeroen Lees verder.

Volg de Bocuse d'Or live!

Volgende week reizen we mee naar de wereldfinale van de Bocuse d’Or. Op Facebook kun je het ‘live’ meemaken: we delen op Facebook continu de meest Lees verder.

Alles weten over Bocuse d’Or?

Vacature van de week:
Hoofd bediening

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll
Type onderstaande code over en klik op "stemmen" captcha


Dossiers

    Alle dossiers »

    Café-restaurant Spiekerman Meddo sluit

    Het personeel van café-restaurant Spiekerman in Meddo is afgelopen weekeinde ingelicht over het aanstaande faillissement van het café-restaurant. Lees verder.

    Bekijk trailer docu Sergio Herman

    Fucking Perfect. Zo heet de documentaire over driesterrenchef Sergio Herman die in maart in de bioscopen verschijnt. De documentaire is Lees verder.

    Nieuwe GM voor I-Dock restaurant

    Hermen Nijhuis is de nieuwe General Manager van I-Dock Bar, Restaurant & Marina Terrace op het Amsterdamse IJdok. Lees verder.

    Bierprijzen weer hoger. Onverklaarbaar!

    De grote bierbrouwers verhogen ook dit jaar hun prijzen met 3 tot 4 cent. Dat is opmerkelijk, aangezien de prijzen voor grondstoffen niet Lees verder.

    Food Truck Festivals veroveren Nederland

    TREK organiseert dit jaar zes Food Truck Festivals en is daarmee in één keer het grootste Food Truck Festival van Nederland. Na de succesvolle Lees verder.

    Restyling restaurant IDRW

    In het mondaine Kralingen, onder aan de Honingerdijk, ligt één van de best bewaarde culinaire geheimen van Rotterdam: restaurant IDRW, ook Lees verder.

    Jamie Oliver opent restaurant in Markthal

    Jamie Oliver en Italian Food Concepts kondigen met trots de opening van het eerste Jamie’s Italian restaurant in Nederland aan. Italian Food Lees verder.

    Toerisme stijgt in 2015 met 4 procent

    Voor 2015 verwacht NBTC op het gebied van buitenlandse toeristen een een bezoekersstijging van zo’n vier procent. De teller komt Lees verder.

    Koks en kelners van IHG gaan strijden

    Dankzij het enthousiasme van Holiday Inn Amsterdam en Crowne Plaza Amsterdam Schiphol gaan de beste koks en kelners van IHG branded hotels in Lees verder.

    Nieuw restaurantconcept in Bennebroek

    In november 2014 is in Bennebroek Bistro Bon Vivant geopend. In het pand waar voorheen restaurant Les Jumeaux gevestigd was, heeft ESTIDA na Lees verder.

    E-mailnieuwsbrief
    Ik ben toeleverancier.

    De Wiemsel en De Wanne worden verbouwd

    Met de komst van de nieuwe eigenaar zal Hotel De Wiemsel de komende maanden flink onder handen genomen worden. De nieuwe, Duitse, eigenaar Lees verder.

    Dak van restaurant gestolen

    In Amersfoort ontdekte eigenaar Theo Slotboom van restaurant het Bergpaviljoen afgelopen weekeinde dat dieven zijn dak hadden gestript. Zij maakten Lees verder.

    Van der Valk opent verswinkels

    Van der Valk gaat in heel Nederland winkels voor verse voedingsmiddelen openen, zo meldt De Telegraaf. De eerst Valk Versmarkt werd vorige Lees verder.

    Opleidingen Aziatische keuken voor chefs

    Het verkrijgen van werkvergunningen voor koks uit Azië is met de laatste wet- en regelgeving haast onmogelijk geworden voor de Aziatische Lees verder.

    Failliet restaurant Sarinah verhuurt pand

    Het pand van restaurant Sarinah in Den Haag staat te huur. De huurder zal een huurprijs van 5000 euro per maand moeten neerleggen en de Lees verder.

    Tapasrestaurant verwoest door brand

    Een grote brand heeft zondagochtend tapasrestaurant La Cubanita in Ouderkerk aan de Amstel volledig verwoest. Omstreeks 05.45 uur brak de Lees verder.

    Bocuse d'Or: Tegenslag voor Nederlands team

    Vlak voor de wereldfinale in Lyon heeft het Nederlands team een tegenslag te verwerken gekregen. Gisteren raakte commis Lars Aukema gewond Lees verder.

    't Jagersnest bakt lekkerste pannenkoek

    Restaurant ’t Jagersnest uit Ermelo bakte gisteren op de Horecava de lekkerste, spannendste en meest Lees verder.

    Marco van der Wijngaard beste leerling-kok

    Marco van der Wijngaard, leerling-kok in Restaurant De Hoefslag in Bosch en Duin, heeft op 15 januari 2015 het Bronzen Koksmes gewonnen. Hij Lees verder.

    Bezoekersaantal Horecava stabiel

    Ondernemingslust en investeringsbereidheid, dat typeerde de 59e editie van de Horecava, dé vakbeurs voor horecaprofessionals. Uit onderzoek onder Lees verder.

    Koen van den Hurk beste jonge kok 2015

    Koen van den Hurk, chef de partie van restaurant Wollerich in Sint-Oedenrode heeft de Zilveren Koksmes gewonnen. Gisteren kreeg hij Lees verder.

    Eetcafé De Uitgeverij Doetinchem sluit

    Eetcafé De Uitgeverij in de Grutstraat in Doetinchem is sinds dinsdag gesloten. Een deurwaarder heeft in bijzijn van onder meer de politie Lees verder.