Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Horeca staat voor uitdaging

Eetgelegenheden bevinden zich in uitdagende marktomstandigheden. De Rabobank verwacht weliswaar dat de vraag het komende jaar 2,2% toeneemt Lees verder.

Vichianrat wint Taittinger Benelux

Keng Vichianrat, souschef bij sterrenrestaurant La Rive in InterContinental Amstel Amsterdam, heeft gisteren de Benelux finale van de Prix Lees verder.

De horeca in 2016

De Rabobank presenteerde zojuist zijn ‘aangescherpte’ vooruitblik op 2016 voor de horeca. De Horeca & Recreatie profiteert momenteel van de Lees verder.

De GRATIS Lunchroom Marktverkenning 2016

Altijd al alles willen weten over dé de succesbranche binnen de horeca? Dat kan. De Lunchroom Marktverkenning 2016 is vanaf nu Lees verder.

Restaurant Momo komt met sushi to go

Het Amsterdamse Restaurant Momo komt met een ‘sushi to go’ box. Het is niet zomaar een box, maar een box gevuld met ingrediënten, waarmee Lees verder.

Alles weten over Regelgeving

Vacature van de week:
Medewerker bediening

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Jacco Potkamp nieuwe sales directeur Grolsch

Met ingang van 1 november 2015 wordt Jacco Potkamp de nieuwe sales directeur van Koninklijke Grolsch N.V. Jacco wordt verantwoordelijk voor Lees verder.

Dit zijn de 5 beste bars ter wereld

Ieder jaar worden de World’s 50 Best Bars awards uitgereikt aan de beste bars ter wereld. De uitslag wordt bepaald door de stemmen van geprezen Lees verder.

Dick Middelweerd kookt in pop-uprestaurant

Chef Dick Middelweerd van tweesterren-restaurant De Treeswijkhoeve kookt op 10 november 2015 met zijn equipe in een pop-uprestaurant op de Lees verder.

La Place gaat Nederlandse quinoa serveren

Restaurantketen La Place gaat vanaf deze week lokaal geteelde quinoa serveren aan gasten. Nick Möhlmann, inkoper bij La Place, zegt dat Lees verder.

Nieuwe vestiging Kaldi opent via crowdfunding

Nog dit jaar opent Kaldi Koffie & Thee de deuren van een nieuwe vestiging in Bergen op Zoom. Samen met zijn aanstaande vrouw wordt ondernemer Lees verder.

Nieuw restaurant in Maastricht

‘Worldly food. Small town prices’, met die slogan gaat dadawan, het nieuwste restaurantconcept van de familie Deng, naar eigen zeggen furore Lees verder.

The sky is the limit. Of niet? (Video)

Een vliegende tafel aan een grote kraan waaraan gasten vijftig meter boven de lucht kunnen dineren… Het bestaat! Dinner in the Lees verder.

Ketens scoren slecht op duurzaamheid

Uit onderzoek van Rank a Brand, een vergelijksite voor duurzame merken, blijkt dat veel restaurantketens in Nederland nauwelijks Lees verder.

Vernieuwde Makro's in Breda en Groningen

De Makro vestigingen in Breda en Groningen heropenen op 14 oktober met een volledig nieuw concept. Met de vernieuwing speelt Makro Lees verder.

Pop-up horecaconcept Amsterdam geopend

De Westergasfabriek heeft er vanaf nu een horecalocatie bij. Na een extreem korte aanlooptijd van slechts drie weken heeft pop-up concept Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Nieuwe zaak in Amsterdam: Di Bruno

Na het zoeken van een nieuwe chef, het samenstellen van een nieuwe kaart en het aanschaffen van een nieuw interieur opent Di Bruno Lees verder.

Manuela de Munck wint NK Oestersteken

De finale van het NK Oestersteken, die tijdens de BBB plaatsvond, is gisteren gewonnen door Manuela de Munck van De Oesterij. Zij is Lees verder.

Nieuwe betaalopties bij Domino's

Pizzaketen Domino’s biedt vanaf vandaag ook betalen met PayPal en via AfterPay aan. Hierdoor worden de mogelijkheden om snel online Lees verder.

Hutten beste werkgever horeca

Hutten is de Beste Werkgever van Nederland binnen de branche ‘Horeca, recreatie en toerisme’. Dit is de uitslag van het werkgeversonderzoek Lees verder.

Nieuwe meestertitel in de horeca?

Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) en Koninklijke Horeca Nederland (KHN) zijn gezamenlijk een onderzoek gestart naar de Lees verder.

Van reclamestunt tot klassieker: Arretjescake

Je kent het of je kent het niet: Arretjescake. Deze koude cake wordt gemaakt met onder andere kaakjes, boter, en (veel) cacaopoeder Lees verder.

Ontslag bij disfunctioneren. Hoe zit het?

Op de nieuwe ‘menukaart ontslagrecht’ staan acht verschillende gerechten: de ontslaggronden. Dit zijn: i) bedrijfssluiting/ Lees verder.

Remco Wols maakt lekkerste saté

Remco Wols van restaurant Jansen & Jansen in Schijndel won vanmiddag in de Amsterdamse Kookfabriek de wedstrijd ‘Lekkerste Saté van Nederland’. Lees verder.

Franse wijn is minder populair

Franse wijnen zijn in Nederland minder in trek dan een jaar geleden. Nederland importeerde vorig jaar bijna 125 miljoen liter uit Frankrijk, wat Lees verder.

Nederlanders eten minder vlees

Nederlanders aten in 2014 weer minder vlees. Zo blijkt uit een onderzoek van het LEI Wageningen UR, in opdracht van Wakker Dier. Het Landbouw Lees verder.

Nieuw hospitality-beursconcept: Welcome

Met het vernieuwde beursconcept Welcome richt Evenementenhal Gorinchem zich nog nadrukkelijker op gastvrijheid en hospitality. De nieuwe Lees verder.

Bockbierseizoen van start gegaan

Vandaag, op de eerste maandag van oktober, start traditiegetrouw het bockbierseizoen in Nederland. De brouwers in Nederland Lees verder.