Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Bijzonder evenement van ijsmaker en restaurateur

Een bijzonder evenement van een van de beste ijsmakers van Nederland en een creatieve restaurateur gaat in Utrecht plaatsvinden op 17 en Lees verder.

CBS: horeca in de lift

Consumenten hebben in maart 0,9 procent meer uitgegeven dan in maart 2015, meldt CBS. De stijging is groter dan in februari. Consumenten hebben Lees verder.

Eerste Virtual Reality Restaurantavond in Nederland

Restaurant WT Urban Café & Kitchen te Utrecht houdt op 23 mei de eerste Virtual Reality Restaurant avond in Nederland. Bij elk gerecht Lees verder.

Online veiling horeca- en cateringapparatuur

Troostwijk Veilingen B.V. organiseert een online veiling van Horeca- en Cateringapparatuur met o.a. nostalgisch kookeiland W.H. Jordense, Lees verder.

KEES eten & drinken opent in Poortugaal

MagnEETcafé in Poortugaal heeft plaats gemaakt voor KEES eten & drinken. Na ruim zes weken verbouwen heeft KEES eten & drinken zijn deuren Lees verder.

Vacature van de week:
Chef de Parti

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Bowery Restaurant heeft ludieke publieksactie

In december 2015 opende Bowery Restaurant haar deuren op Amsterdam Airport Schiphol. De naam is geïnspireerd op het Nederlandse woord bouwerij Lees verder.

Gajes is beste bier van Nederland

Op donderdag 19 mei 2016 zijn de prijzen uitgereikt van de tweede Dutch Beer Challenge die op 23 maart jl. werd gehouden. Daarbij is bekend Lees verder.

Ook Ter Marsch & Co Amsterdam heeft beste burger

Na de Rotterdamse vestiging van Ter Marsch & Co is ook de Amsterdamse zaak gisteren Lees verder.

Peter Scholte nieuwe patissier Krasnapolsky

Patissier Peter Scholte brengt vanaf deze maand nieuwe zoete herinneringen naar NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky. De executive pastry chef Lees verder.

Kevin Kroon is Bartender of the Year

Na een spectaculaire finale gisteravond in het W Hotel in Amsterdam, is Kevin Kroon verkozen tot Diageo World Class Dutch Bartender Lees verder.

Eetcafé Uffie is failliet

Eetcafé Uffie’s in Zutphen is failliet. De Engelse gastropub is na amper een jaar al onsuccesvol gebleken. Er wordt inmiddels wel gewerkt Lees verder.

Franchise steeds groter binnen de horeca

Franchisers bestieren steeds meer horecazaken. Het aantal franchisevestigingen in de horecabranche is in 2015 met vijf procent gestegen naar in Lees verder.

Blurring-ondernemer op de vinger getikt

Een ondernemer is in Bergen op Zoom door de gemeente op de vingers getikt; Hij organiseerde diverse evenementen waarvoor feitelijk een horecavergunning Lees verder.

Anne&Max opent to-go locatie in Den Haag

Anne&Max heeft op 17 mei haar eerste to-go locatie in Nederland geopend, gevestigd in de aanlooproute naar Den Haag CS. Een primeur voor de Lees verder.

Haagse koffiebar lanceert picknickbox

Wie een romantische picknick wil organiseren of samen met vrienden of familieleden wil genieten van een heerlijke lunch in de buitenlucht, kan vanaf Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

HEERLIJK10Daagse bijna van start

Morgen begint de HEERLIJK10Daagse voor de negende keer. Tot en met 29 mei lunchen deelnemers voor 22,50 euro en dineren zij voor 27,50 euro prinsHEERLIJK in Lees verder.

AirDnD.nl doet overname branchegenoot

AirDnD.nl, het platform waarmee iedereen een huiskamerrestaurant kan zoeken, boeken, betalen en beoordelen, neemt branchegenoot Lees verder.

Sterrenchef Pascal Barbot kookt op Folie Culinaire

Driesterrenchef Pascal Barbot van het Parijse restaurant l’Astrance*** komt naar Maastricht. Op Folie Culinaire 2016, het exclusieve Lees verder.

Guus Meeuwis presenteert smakelijk kookboek

In navolging van het instantsucces van hun pop-uprestaurant Gustaaf, ter ere van Guus’ jubileumjaar (2015), hebben Guus Meeuwis en Lees verder.

McDonald's lanceert Angry Birds-game

McDonald’s lanceert vandaag een unieke Angry Birds mini-game waarmee extra Power-Ups te winnen zijn voor de nieuwe Angry Birds Action app. Tot en met Lees verder.

Eerste glutenvrije foodfestival is een feit

Op zondag 29 mei vindt Frank en Vrij, het eerste glutenvrije foodfestival van Nederland, plaats in Amsterdam Noord. Dit complete festival Lees verder.

Eerste frisdrankwinkel opent deuren

Onder de naam Dorstlust’s Drankerij opent volgende maand in Amsterdam de eerste frisdrankwinkel van Nederland. Initiatiefneemster Tessa Lees verder.

Duits alcoholvrij bier bevat toch alcohol

Om enige smaak aan alcoholvrij bier te geven, blijken fabrikanten toch alcohol aan de drank toe te voegen. De voedselwaakhond Lees verder.

Primeur: voor het eerst meer pin dan cash-betalingen

In 2015 hebben Nederlandse consumenten voor het eerst meer aankopen betaald met de pinpas dan met contant geld. Lees verder.

Heineken bezorgt met elektrische vrachtwagens in hoofdstad

Vanaf vandaag kan iedere voorbijganger in Amsterdam één van de 8 elektrische vrachtwagens van Heineken Groothandel tegenkomen. Deze Lees verder.

Locatie Europese Bocuse d'Or finale 2018 nog onzeker

Er is nog geen duidelijkheid of Rotterdam de Europese finale in 2018 krijgt van de Bocuse d’Or. Bij eerdere edities werd tijdens de prijsuitreiking Lees verder.

Boompjes heropent als eventlocatie

Na jaren van leegstand krijgt het horecapaviljoen aan de Boompjes in Rotterdam dit voorjaar een nieuwe bestemming. Het glazen gebouw Lees verder.