Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Frankrijk stopt tijdelijk productie foie gras

De komende drie maanden mogen Franse boerderijen en slachthuizen geen foie gras meer produceren. De stop volgt op de ontdekking Lees verder.

Gaat 500 euro-biljet verdwijnen?

Het 500 eurobiljet staat op de nominatie om helemaal te verdwijnen. De Europese Centrale Bank besluit vandaag mogelijk om de grootste coupure Lees verder.

Brand in The Harbour Club Café Amsterdam

The Harbour Club Café Amsterdam is woensdagochtend grotendeels in de as gelegd. De zaak bevindt zich in het Olympisch Stadion in Lees verder.

Nieuwe uitbater restaurant Freddy's Doetinchem

Het restaurant Freddy’s aan het Simonsplein 12A in Doetinchem sloot op 1 april haar deuren. Vanaf 1 mei jl. is Teun ten Have de nieuwe Lees verder.

Sushi daily opent 500e kiosk

Het snelgroeiende bedrijf Sushi Daily opent 17 mei haar 500ste Kiosk in supermarktketen Conad in Turijn, Italië. Ook drie andere Lees verder.

Vacature van de week:
Chef-kok Amsterdam

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Pop-up proeflokaal De Swarte Leeuw is weer open

Het is er weer: het pop-up proeflokaal De Swarte Leeuw dat huist in de voormalige koffiehoek van de Laurenskerk. Met dit keer Lees verder.

Onze economie blijft herstellen, Eurozone in gevaar

De Europese Commissie is in haar nieuwe economische ramingen terughoudend over het herstel in Europa. Voor Lees verder.

Mastercard versnelt transactietijd

MasterCard komt met een applicatie die de tijd waarin betalingen worden gedaan verkort. De nieuwe oplossing M/Chip Fast zorgt Lees verder.

Instock opent tweede en derde restaurant

Anti-verspillingsrestaurant Instock opent komende zomer in Den Haag zijn tweede vestiging. Ook zijn de plannen voor een derde vestiging Lees verder.

Uitnodiging: KHN Inspiratiesessie op 17 mei

Op dinsdag 17 mei organiseert KHN weer een inspiratiesessie voor drankverstrekkers. de sessie vindt bocvendien plaats op een unieke locatie: de Executive Lees verder.

Win het nieuwe proefboek van Peter Klosse!

Peter Klosse is eigenaar van de Echoput, oprichter van de Academie voor Gastronomie en Lector Gastronomie aan de Hogeschool Maastricht. Samen Lees verder.

Knoflookrestaurant Garlic Queen heropend

Na een grote verbouwing, is restaurant Garlic Queen aan de Reguliersdwarsstraat heropend. Hét knoflookrestaurant van Amsterdam heeft een koninklijke Lees verder.

Domino's gaat richting 200 vestigingen

Domino’s Pizza verwacht aan het eind van komende zomer meer dan tweehonderd vestigingen in Nederland te hebben. Vandaag werden de deuren Lees verder.

Mogelijk La Place in winkelcentrum Utrecht

Winkelcentrum De Planeet in Utrecht krijgt mogelijk een vestiging van Hudson’s Bay, met daarboven een La Place. De plannen voor een Lees verder.

Jamie Oliver is invloedrijkste voedingsexpert

Jamie Oliver is volgens het Britse blad The Grocer de invloedrijkste voedingsexpert. De televisiekok staat nog boven Nigella Lawson Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

McDonalds lanceert nieuwe campagne

Afrojack en Ronnie Flex hebben hun muzikale krachten gebundeld en samen de nieuwe track ‘Weinig Tijd’ geproduceerd. ‘Weinig tijd’ Lees verder.

Vista restaurant en food bar opent deuren

Henrie en Ingrid van der Heijden openden eind maart hun nieuwe restaurant & food bar VISTA in het Noord-Brabantse Willemstad. De 300 m2 grote Lees verder.

Hilton Rotterdam krijgt nieuw restaurant

Hilton Rotterdam krijgt een nieuw restaurant en daar hoort een nieuwe naam bij. Als Rotterdams icoon wil Hilton Rotterdam haar Lees verder.

Inspectie SZW: veel onderbetaling in horeca

Bij een controle van de schoonmaak-werkzaamheden in 44 horecaondernemingen, vooral restaurants en eetcafés, werden bij zes Lees verder.

Steur en hertenkalf op menu Bocuse d'Or

De wedstrijdorganisatie van Bocuse d’Or heeft het wedstrijdschema bekendgemaakt voor de Europese selectiewedstrijd in Budapest op 10 en Lees verder.

Grand Café Maria Utrecht op de schop

Grand Café Maria op de Mariaplaats in Utrecht gaat over ruim een week flink verbouwen. De zaak gaat helemaal op de schop. Ooit was Lees verder.

Moederdag is een goede dag voor de horeca

Op zondag 8 mei 2016 worden Nederlandse moeders massaal in het zonnetje gezet. In aanloop naar Moederdag deed Couverts.nl onderzoek Lees verder.

Europese economie groeit flink

De economie van de eurolanden is in het eerste kwartaal van dit jaar aanzienlijk sterker gegroeid dan in de laatste drie maanden van vorig jaar. De Lees verder.

Eerste La Place in V&D-pand opent morgen

Vanaf zaterdag is het eerste La Place-restaurant in een V&D-pand weer open. Het gaat om de voormalige V&D in Arnhem. Gasten kunnen Lees verder.

Chef Jermain de Rozario opent eigen zaak

Chef Jermain de Rozario opent op 4 mei zijn eigen restaurant in Helmond. Jermain heeft samen met zijn vriendin Virginia Rhoe restaurant Lees verder.

Nieuwe bistro bij Landgoed Lauswolt

Bistro Nijeholt, de nieuwe bistro van Bilderberg Landgoed Lauswolt, is laagdrempelig en informeel van opzet en mikt nadrukkelijk Lees verder.

Wist je dit al over Koningsdag?

De grootste en meest gezellige feestdag van Nederland is Koningsdag. Voor de horeca een perfect moment om extra omzet te genereren, alhoewel het weer Lees verder.