Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Wie maakt het lekkerste varkensvleesgerecht?

Varkensvlees is lekker, veelzijdig en voor steeds meer restaurants een bijzondere uitdaging om te verwerken tot de beste culinaire gerechten. Lees verder.

Pop-up soja & coffee bar

Begin december opent op Utrecht Centraal Station pop-up store ‘Hortus by Doppio’. Een unieke samenwerking tussen Doppio Espresso en Alpro Lees verder.

Brasserie Waalhaven Rotterdam geopend

Gisteravond is de tentoonstelling ‘Waalhaven. Een eerbetoon aan het verleden’ geopend door Roland Wondolleck, directeur van het Rotterdam Lees verder.

Katoele en Stegeman 'junior chef of the year'

Analdo Katoele en Julian Stegeman, beide 17 jaar, hebben als keukenbrigade de titel ‘Junior Chef of the year’ in de wacht gesleept. De Lees verder.

De beste wine bar van 2014 is...

In de afgelopen maanden was New Zealand Wine samen met Winelife, een tijdschrift voor wijnliefhebbers, op zoek naar dé Wine bar of Lees verder.

Alles weten over Bocuse d’Or?

Vacature van de week:
Chef de partie

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll
Type onderstaande code over en klik op "stemmen" captcha


Nieuw: De Bosatlas van het voedsel

Vandaag verschijnt De Bosatlas van het voedsel, een atlas die een veelzijdig beeld schetst van de Nederlandse voedselvoorziening. Zo Lees verder.

Nieuw: glutenvrij witbier

Mongozo Buckwheat White is wereldwijd het eerste biologische, glutenvrije en fairtrade gecertificeerde witbier op Lees verder.

Euro-Toques en Regioproduct werken samen

De restaurants van Euro-Toques Nederland maken graag gebruik van streek- en seizoensgebonden producten. De 170 lokale ondernemers, verzameld Lees verder.

Jérôme Bocuse over de Bocuse d'Or

Jérôme Bocuse, zoon van topchef en levende legende Paul Bocuse, vertelde tijdens de Bocuse d’Or bijeenkomst in Parijs volop over Lees verder.

Overzicht Nederlandse michelinsterren

De stofwolken zijn opgetrokken, verschillende wonden worden gelikt en de de champagnekurken zijn opgeruimd. De winnaars en verliezers van de Lees verder.

De Beren eetcafé in Amersfoort

Het zal veel inwoners van Amersfoort niet ontgaan zijn. Sinds enkele weken is er eindelijk activiteit in het laatste pand dat nog leeg stond aan het Eemplein. De Lees verder.

Nominaties Horecava Innovation Award bekend

Het gaat goed op innovatief gebied in de horeca. Maar liefst 151 innovaties werden ingestuurd om kans te maken op de felbegeerde Horecava Lees verder.

Restaurant-cocktailbar Riva Nijmegen failliet

Het bekende Nijmeegse restaurant annex cocktailcafé Riva is failliet. De zaak aan de Nijmeegse Waalkade was tientallen jaren populair Lees verder.

Toiletten in horeca het schoonst

De toiletten in openbare gebouwen en de horeca zijn, beiden met 38 procent goed, het schoonst. Dat blijkt uit het door vakblad Service Lees verder.

Lekker lezen: JachtWildKookBoek

Op 14 november 2014 verschijnt het nieuwe JachtWildKookBoek, het boek over de jacht in Nederland en wildrecepten/gerechten Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Michelingids 2015: Wie wint en wie verliest?

De Nederlandse restauranthouders zaten vandaag in spanning. Wie zou er een Michelinster krijgen en wie zou er misschien een verliezen? In Lees verder.

Rob Veeger nieuwe directeur De Roode Leeuw

Per 1 december 2014 zal Rob Veeger bij Hotel-Café-Restaurant De Roode Leeuw in Amsterdam in dienst treden als Algemeen Directeur. Hij Lees verder.

Wil jij naar de Bocuse d'Or finale in Lyon?

Op 27 en 28 januari 2015 wordt de wereldfinale van de Bocuse d’Or gehouden in Lyon tijdens de SIRHA. Makro maakt het mogelijk om de Lees verder.

Jan Smink vol vertrouwen naar Bocuse d'Or

Chef Jan Smink is vol vertrouwen over zijn deelname aan de wereldfinale van de Bocuse D’Or. Dat vertelt de chef vandaag tijdens de Bocuse d’Or Lees verder.

De pide. Wordt het dé nieuwe trend?

Vergeet de bagel en de muffin. Ook het stokbrood, de croissant en het zachte of harde bolletje kennen je gasten allemaal en de Flammeküche krijgt al Lees verder.

Shop-in-shop in opkomst

Shop-in-shop. Een winkel in een andere winkel. Niets meer dan dat. Niet zo heel erg nieuw meer, maar het lijkt wel alsof het fenomeen een vlucht Lees verder.

Het kelderluik...

Er zijn uitspraken die iedereen met een afgeronde studie Nederlands Recht voorbij heeft zien komen. Een van deze uitspraken is het befaamde Lees verder.

Op pad met Bocuse d'Or deelnemer

Onze Christel is in Parijs. Niet om te shoppen (denken we), maar om de lezers op de hoogte te houden van de gebeurtenissen omtrent de Lees verder.

Mooiste terras van België

Het terras van Restaurant La Source in La Butte aux Bois is door de inspecteurs van Gault&Millau verkozen tot het ‘Mooiste Terras Lees verder.

Duits restaurantconcept geopend op station

Een nieuw restaurantconcept viert zijn wereldpremière op het Centraal Station in Den Haag: Käfer German Kitchen. Franz Josef Kremp, de Duitse Lees verder.

Eerste Subway Café geopend

De eerste vestiging van Subway Café in Nederland is geopend. Rotterdam heeft de primeur. Er is een verschil met de traditionele Subway-vestigingen: Lees verder.

Horecawerf Noord Nederland geopend

In Oosterwolde werd maandag 3 november, in het bijzijn van de deelnemende ondernemers en genodigden, Horecawerf Noord Nederland geopend. Lees verder.