Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Geen nieuw restaurant in Grand Café 1741

De koper van het failliete Grand Café 1741 in Schagen is niet van plan om binnenkort weer een restaurant in het pand te openen. Dit blijkt uit Lees verder.

Gin & tonic bars rukken verder op

Amsterdam en Rotterdam kennen al een gin & tonic bar, nu is er dan ook zo’n hippe zaak in Tilburg. Aanstaande zaterdag is de opening. De naam van de Lees verder.

Mobiel betalen in hotels (VS) fors in opkomst

30 procent van de consumenten in de Verenigde Staten verwacht tijdens de kerstinkopen mobiele betaalmogelijkheden, zoals Apple Pay of Google Lees verder.

Michelinzaken doen diner in uitverkoop

Het lekkere eten en drinken is een onmisbaar element rondom de feestdagen. Zeven op de tien Nederlanders vindt dat het kerstdiner wel echt bij de Kerst Lees verder.

De Wiemsel en De Wyllandrie bijna verkocht

Eindelijk lijkt er schot te komen rond de verkoop van Hotel de Wiemsel in Ootmarsum. De Wiemsel en De Wyllandrie zouden bijna verkocht Lees verder.

Alles weten over Bocuse d’Or?

Vacature van de week:
Chef de partie

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll
Type onderstaande code over en klik op "stemmen" captcha


Dossiers

  Alle dossiers »

  Fijne feestdagen!

  Beter te vroeg dan te laat en, nog belangrijker, welgemeend. Uitgeverij PS: bv wenst alle lezers, adverteerders, medewerkers en relaties Lees verder.

  Nieuwe columnist: Mark Tamsma!

  Er zijn grenzen..! Ik mag mij gelukkig prijzen dat ik beroepsmatig veel in het buitenland verblijf om trends en consumentengedrag in de Lees verder.

  Meer 'lichte horeca' in Bussum

  De gemeente Bussum mag meer lichte horeca zoals lunchrooms en koffiezaakjes toelaten in het centrumgebied. De Raad van State Lees verder.

  Restaurant Bord'O alweer overgenomen

  Na zo’n twee maanden is de exploitatie van het Oisterwijkse restaurant Bord’O overgenomen door Monique Rombouts en Jerry van der Pluijm. Zij werkten Lees verder.

  Lichten ontstoken in Kurhaus

  Met het ontsteken van de lichtjes van de ruim tien meter hoge kerstboom in de Kurzaal luidde Amrâth afgelopen vrijdag een nieuw tijdperk in Lees verder.

  Anne & Max Utrecht geopend

  Na de ‘soft opening’ vanaf 3 december, is op vrijdag 12 december de eerste Utrechtse vestiging van Anne & Max geopend. Franchisenemers Sander en Lees verder.

  Grote controle horeca in Tiel

  In Tiel is op vrijdag 12 december een integrale horecacontrole uitgevoerd. Het doel van de controle: verbeteren van de veiligheid. Bij diverse Lees verder.

  SVO behaalt goede waardering

  Het Centrum Hoger Onderwijs Informatie (CHOI) heeft vandaag de jaarlijkse Keuzegids MBO-studies uitgebracht. Deze gids bevat een uitgebreid Lees verder.

  Visie voor gastvrijheidseconomie

  Gisteren heeft de voorzitter van het topteam Gastvrijheidseconomie, Theo Ruijs, de eindrapportage ‘Actieagenda’s en Lees verder.

  Nieuwe leden vereniging horeca stad enschede?

  Frans Koolhoven, Ronald Scholten en Peter Ruseler trekken zich mogelijk terug uit het bestuur van de Vereniging Horeca Stad Enschede (VHSE) Lees verder.

  E-mailnieuwsbrief
  Ik ben toeleverancier.

  Peru beste culinaire bestemming

  De wereldwijde editie van het prestigieuze World Travel Awards (WTA) heeft Peru uitgeroepen tot ‘Beste culinaire bestemming in de wereld’. Lees verder.

  Eerste ontbijtgranencafé geopend

  In Londen heeft onlangs The Cereal Killer Cafe de deuren geopend. Het café serveert 120 verschillende soorten ontbijtgranen Lees verder.

  Chinees restaurant geeft korting aan dikkerds

  Het concept is bepaald niet onomstreden, maar een Chinees restaurant in de stad Chongqing vaart er wel bij. Hoe dikker de mannelijke bezoeker, Lees verder.

  2015: Omzet horeca stabiel

  De omzet in de horeca zal zich in 2015 naar verwachting stabiliseren. De sterke groei van de verkopen in 2014 (+3%) krijgt nog geen vervolg. Lees verder.

  Bespaar nu op uw loonkosten

  Bespaar nu op uw loonkosten met TimePlan software. De software levert u een efficiëntere personeelsplanning en tijdsregistratie Lees verder.

  Resttomaten en oesterzwamburgers

  Limonade met aardbei en basilicum, tapenade van zijstroomtomaten en hamburgers gemaakt van paddenstoelen. En dat alles dagvers Lees verder.

  Horeca vaak telefonisch onbereikbaar

  Het telefonisch reserveren van een plek aan de kerstdis van Nederlandse restaurants blijkt niet altijd eenvoudig te zijn. Maar liefst 77,4% van de Lees verder.

  Een hilarisch erotisch kookboek

  Een hilarisch kookboek als parodie op Vijftig tinten grijs is onlangs gepresenteerd. De teksten liegen er dan ook niet om, terwijl het een Lees verder.

  Sergio Hermans The Jane in de prijzen

  The Jane, het nieuwe restaurant van Sergio Herman in Antwerpen, heeft een hospitality award gewonnen voor beste restaurantconcept. De Lees verder.

  Robots runnen restaurant (video)

  Waar anders dan in China vervangt een restaurantuitbater zijn personeel door robots. De 48-jarige Lu Dike is ervan overtuigd dat Lees verder.

  Den Heerlijkheid Moergestel sluit deuren

  Restaurant Den Heerlijkheid aan het Sint Jansplein in Moergestel heeft de deuren per direct gesloten. Volgens uitbater Ton Lees verder.

  Supperclub gaat verhuizen

  De Supperclub en het pand aan de Jonge Roelensteeg 21 in Amsterdam zijn voor velen onlosmakelijk verbonden: het is de plek waar de Supperclub als Lees verder.