Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Gevaarlijke man met balletjespistool in restaurant

Zaterdagavond heeft de politie in een propvol restaurant in Zoetermeer een ‘gewapende man’ opgepakt. De man had een balletjespistool Lees verder.

Einde voor restaurant Luce

Na de doorstart van restaurant Luce vorig jaar, is nu het doek toch definitief gevallen. Het restaurant is gesloten en inmiddels verkocht. Op de eigen website maakt het restaurant melding Lees verder.

Nieuw: Zo heurt het

Vanaf september zal Anne-Marie van Leggelo tips en adviezen ten aanzien van etiquette geven in De RestaurantKrant. Gewapend met Lees verder.

Delirium Café naar Amsterdam

Het beroemde Delirium Café opent binnenkort haar deuren in Amsterdam. Dit, van oorspronkelijk Brusselse, café kwam in 2004 in het Guiness Book of Records vanwege het grootste Lees verder.

Het Hof in Bergen viert opening

Na een grondige restauratie van 18 maanden gaan de poorten van Het Hof weer open voor gasten. Dit historische herenhuis gesitueerd op Lees verder.

Alles weten over reserveringen?

Heb je nieuws?
Stuur het ons!

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll


Australiërs zijn onzeker over wijn

Een wijnwebsite vroeg ruim 5000 Australiërs het hemd van het lijf. De resultaten zijn ronduit verrassend. Wij presenteren graag de negen opvallendste resultaten. Lees verder.

De restaurantergernissen van Britten

Onderzoek van de Britse online restaurantboekingssite Bookatable wijst uit dat veel Britten zich storen aan andere gasten. Wij presenteren hun grootste ergernissen in de ‘ergernis top 6’. Lees verder.

Nationale Restaurant Week is gestart

Gisteren is de Nationale Restaurant Week gestart. Het idee achter deze week is dat gasten kunnen dineren in een goed aangeschreven restaurant tegen een redelijke prijs. Van donderdag 28 augustus tot en Lees verder.

Kom naar de Makro Horecadag Vianen

Zet maar vast in je agenda: op 3 november aanstaande is het – op dat moment – juist verbouwde filiaal van de Makro in Vianen decor van prachtige demonstraties, masterclasses, Lees verder.

Geurds en Den Blijker op Gastvrij Rotterdam

Sterrenchef François Geurds en topchef Herman den Blijker zijn aanwezig tijdens Gastvrij Rotterdam op 22 en 23 september aanstaande. Voor Geurds, meesterchef van 2-sterren restaurant FG in Rotterdam, wordt Lees verder.

De Lindenhof en Mazie VariatieChef 2014

Vandaag heeft Jonnie Boer twee chefs ex aequo bekroond met de titel VariatieChef van het Jaar 2014. Zowel restaurant Mazie in Den Haag als restaurant De Lindehof in Nuenen sleepten de hoofdprijs Lees verder.

Valuas introduceert nieuw menuconcept

Sterrenrestaurant Valuas in Venlo heeft een nieuw menuconcept geïntroduceerd: het Valuasmenu, een flexibel menu van drie tot negen gangen, waarvan de gerechten afzonderlijk te bestellen zijn voor Lees verder.

Pincobar De Zwarte Vosch Utrecht geopend

Afgelopen donderdag is Pinchobar De Zwarte Vosch aan de Oudegracht 48 in Utrecht geopend. De Zwarte Vosch is een bar waarbij je, net als in Noord-Spanje, vanuit de vitrine op de bar pincho’s kunt uitkiezen die Lees verder.

Brand treft restaurant Marmara Food Utrecht

In de nacht van maandag 25 op dinsdag 26 augustus heeft er brand gewoed in het Turkse restaurant Marmara Food aan de Steenweg in Utrecht. Rond 01.30 Lees verder.

22 t/m 24 september: Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam heeft zich vorig jaar meteen bewezen als nieuw hoogstaand gastronomisch platform voor de horecabranche. Ruim 250 Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Restaurantconcept in Conservatorium Hotel

Taiko by Schilo, is het langverwachte nieuwe Aziatisch geïnspireerd restaurant van chef-kok Schilo van Coevorden in Lees verder.

Pickwick lanceert nieuw theeconcept

Van Green Tea Pure tot Rooibos Vanilla en Forest Fruit. Douwe Egberts Professional lanceert een nieuw theeconcept exclusief voor de horeca genaamd Lees verder.

Wijninstituut VS verzamelt info na aardbeving

Het California Wine Institute, de belangenvereniging van Californische wijnhuizen, is momenteel bezig met het verzamelen van Lees verder.

't Vlasbloemeken werkt samen met Groupon

Groupon start deze week haar samenwerking met Michelinster-restaurant ’t Vlasbloemeken in Koewacht, Zeeuws-Vlaanderen. Dit is de 23e samenwerking voor Groupon met een Lees verder.

Nieuw Chinees restaurant in Roelofarendsveen?

Voormalig restaurant De Drie Eenen wordt genoemd als nieuwe locatie voor een Chinees restaurant. Steeds hardnekkiger wordende geruchten geven aan dat restaurant De Drie Eenen, Lees verder.

Vandalen gaan los bij Sergio Herman's The Jane

The Jane, het Antwerpse restaurant van sterrenchef Sergio Herman, is ten prooi gevallen aan vandalen. Het terras van het etablissement werd behoorlijk beschadigd. De vandalen sloopten een tafeltje, Lees verder.

Henk Westbroek kwaad om graffiti in zaak

De jongeman die afgelopen zaterdag graffiti spoot op een van de splinternieuwe toiletten van café Stairway to Heaven in Utecht, krijgt van eigenaar Henk Westbroek een Lees verder.

Food Trucks en entertainment in Den Haag

Van vrijdag 12 september tot en met zondag 14 september reist Food Truck Festival TREK voor het eerst af naar het Westbroekpark in Den Haag. De organisatie biedt tijdens dit Lees verder.

Zakken gevuld met boetes horeca

Dat de overheid geld nodig heeft, is bekend. De Omgevingsdienst West-Holland zet daarom buitengewoon opsporings-ambtenaren (BOA’s) Lees verder.

Joop Braakhekke en culinaire geheimen

Kasteel de Haar Utrecht presenteert van 9 september tot en met 30 november 2014 de tentoonstelling ‘Culinaire geheimen van De Haar’. Chef Joop Braakhekke verricht de feestelijke Lees verder.

Wandtapijten in Auberge du Bonheur

Na weken van renovatie wordt hotel en restaurant Auberge du Bonheur in Tilburg op 25 augustus feestelijk heropend. Alle 36 kamers zijn grondig vernieuwd. Met de verbouwing is een bedrag van bijna Lees verder.

Champagneglas lijkt op borst Kate Moss

Een restaurant in Londen heeft een champagneglas gecreëerd in de vorm van de linkerborst van topmodel Kate Moss. Restaurant 34 in de Lees verder.