Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Chef-kok en bedrijfsleider worden ondernemer

Restaurant KAAS in Amsterdam biedt de toekomstige chef-kok en bedrijfsleider de mogelijkheid om te participeren als mede-eigenaar van dit Lees verder.

TripAdvisor op overnamepad

TripAdvisor, Inc. heeft vandaag de acquisitie van Dimmi aangekondigd, het toonaangevende online reserveringsplatform voor restaurants in Australië. Eerder Lees verder.

Spanning bij NK Oestersteken

Afgelopen week vond de laatste voorronde plaats van het 22e NK Oestersteken. De winnaars van de voorrondes strijden tijdens horecavakbeurs BBB, die Lees verder.

Stan Kerckhoffs is SVH Meestergastheer

Op dinsdag 19 mei is Stan Kerckhoffs (1978) officieel geïnaugureerd als SVH Meestergastheer. Kerckhoffs is maître en sommelier bij Latour* Lees verder.

Jelle Conijn wint Slag op de Schelde

Kookwedstrijd Slag op de Schelde is gewonnen door Jelle Conijn, sous-chef van restaurant Ciel Bleu in Amsterdam. De persprijs van deze unieke Lees verder.

Alles weten over Regelgeving

Vacature van de week:
Manager(s)/Partner(s)

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Dossiers

  Alle dossiers »

  Sidney Schutte ontvangt Zilveren Ui

  Executive chef Sidney Schutte van Waldorf Astoria Amsterdam en Librije’s Zusje Amsterdam kreeg gistermiddag de Zilveren Ui 2014 uit Lees verder.

  Nieuw Texaans restaurant in Wageningen

  Afgelopen vrijdag heeft Kelly’s haar deuren geopend, gevestigd op het 5 Mei Plein 13, tegenover Hotel de Wereld in Wageningen. Het is Lees verder.

  De Harmonie in Didam Failliet

  Hotel-café-restaurant De Harmonie in Didam is failliet. Eerder deze maand is het faillissement uitgesproken door de Lees verder.

  Jarno Eggen geslaagd voor Meesterproef

  Jarno Eggen, eigenaar en chef-kok van Restaurant De Groene Lantaarn in Zuidwolde, is afgelopen zondag geslaagd voor de Meesterproef SVH Lees verder.

  Chef Erik van Loo geeft kookdemo in Markthal

  In de Rotterdamse Markthal geeft sterrenchef Erik van Loo op vrijdag 29 mei van 18:00 uur tot 20:00 uur een kookdemonstratie. Lees verder.

  Nieuw: Van Gogh menu

  Ter ere van het Van Gogh’s jaar 2015 komt chef Moshik Roth van restaurant &samhoud places in Amsterdam met een volledig verzorgd exclusief 5 gangen Lees verder.

  Mensenvlees in Nigeriaans restaurant?

  In Nigeria deed de politie een lugubere vondst in de keuken van een restaurant. De zaak bleek mensenvlees te serveren, en niet per ongeluk. Dit werd al Lees verder.

  Sterrenzaken doen mee aan Culi Weken

  Van 18 tot en met 31 mei organiseert Groupon de Culi Weken. Vele Nederlandse toprestaurants, waaronder tien Michelinster-restaurants doen mee Lees verder.

  Tafelschuimers actief in de horeca

  In België is het aantal gasten dat de zaak verlaat zonder te betalen fors gestegen. Afgelopen jaar bedroeg de stijging zelfs 24 procent, zo bleek uit Lees verder.

  Hello Kitty restaurant opent in China

  Hello Kitty is razendpopulair in China. Zo populair dat in juni het eerste Hello Kitty restaurant zijn deuren opent. De helft van de gerechten Lees verder.

  E-mailnieuwsbrief
  Ik ben toeleverancier.

  Salades: licht en gezond

  De zomer komt eraan, dus het is weer volop saladetijd. Speciaal voor jou presenteren we drie heerljke salades. Serveer ze Lees verder.

  Dit bolletje ijs kost 750 euro

  Een bolletje ijs in het nieuwe Scoopi Café in Dubai kost 750 euro, maar dan heb je als ijsliefhebber ook wat. Eetbaar goud en exclusieve vanille Lees verder.

  Den Blijker presenteert nieuw kookboek

  Tijdens een druk bezochte BonenBorrel in restaurant Las Palmas in Rotterdam introduceerde chefkok Herman den Blijker gisteren zijn Lees verder.

  Ook in Amsterdam: Food Truck Festival

  De organisatie van Food Truck Festival TREK heeft besloten om ook het Amstelpark in Amsterdam te bezoeken. Van vrijdag 17 tot en met Lees verder.

  Nieuw: pinnen via smartphone ondernemer

  De Rabobank biedt zakelijke klanten de mogelijkheid om pinbetalingen te accepteren op hun smartphone of tablet. Rabo SmartPin Lees verder.

  Veggie Event bijna van start

  Aanstaande maandag is het zover. Dan organiseert de Vegetariërsbond, in samenwerking met GoodBite en het Koksgilde, een Lees verder.

  AB InBev lanceert biertraining voor horeca

  Bierdrinkers hebben steeds meer interesse in het verhaal achter het bier en de oorsprong van de smaak. In de horeca verwachten ze Lees verder.

  De kosten gaan voor de baten uit!

  De afgelopen jaren heb ik in mijn columns veelal stilgestaan bij de mogelijkheden om (belasting)besparingen te realiseren. Die Lees verder.

  De 20 beste inkooptips

  Inkopen. Het is misschien niet het leukste onderdeel van je bedrijfsvoering, maar het is wel heel erg belangrijk. Om het je wat makkelijker Lees verder.

  Inschrijving Prix Culinaire Le Taittinger open

  Op maandag 12 oktober wordt voor de 49e keer de prestigieuze Prix Culinaire Le Taittinger voor de Benelux georganiseerd. De wedstrijd is Lees verder.

  Chef Boerma opent restaurant in Krasnapolsky

  Chef-kok Jacob Jan Boerma, eigenaar van restaurant De Leest in Vaassen, slaat met een nieuw concept zijn vleugels uit naar de hoofdstad. Begin Lees verder.

  Zes landen willen Bocuse d'Or Europe 2018

  Het internationale comité van de Bocuse d’Or wedstrijden heeft vandaag bekendgemaakt dat zes landen zich hebben aangemeld als Lees verder.