Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Nieuw restaurant in Mierlo

Begin dit jaar sloot café ‘t Tapperijke zijn deuren. De zaak heeft plaatsgemaakt voor Wereldrestaurant Mierlo van het ondernemersechtpaar Hu. Lees verder.

Groupon breidt boekingssysteem uit

Dealsite Groupon geeft haar boekingssysteem een volledige make-over. Het boekingssysteem biedt volgens het bedrijf nu nog meer Lees verder.

Restaurant Tandjong Priok heropend

Na een sluitingsperiode van ruim een half jaar is Indonesisch restaurant Tandjong Priok in het Friese Arum heropend. Op Lees verder.

Nieuw: Streetfood app

Tijdens de kick-off van Food Truck Festival TREK op 14 mei in het Vroesenpark in Rotterdam wordt de Reizende Sterren Streetfood App Lees verder.

Harbour Club Kitchen opent in Amsterdam

In het hart van Amsterdam Oud-Zuid zal binnenkort de vijfde vestiging van The Harbour Club zijn deuren openen. The Harbour Club Kitchen, een Lees verder.

Alles weten over Regelgeving

Vacature van de week:
Zelfstandig werkend kok (32 uur)

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Dossiers

    Alle dossiers »

    Bill's Bar Markelo krijgt doorstart

    Bill’s Bar was een begrip in de omgeving van Markelo. Eerder deze maand kwam naar buiten dat drankengroothandel Korbeld uit Raalte de zaak heeft Lees verder.

    Get your kicks on Route 66

    In 2015 staat beleving centraal: de gast moet ondergedompeld worden in een haast buitenaardse en onvergetelijke ervaring. Hoe doe je dat? De Lees verder.

    Café Touché Arnhem weer open

    Na het faillissement van vorig jaar heeft Café Touché in Arnhem onlangs weer zijn deuren geopend. De nieuwe eigenaresse, Jacqueline Lees verder.

    Blycolin neemt opnieuw wasserij over

    Na de eerdere overname van Peelen Neder Veluwe neemt Blycolin Groep per vandaag alle activiteiten van wasserij Record in Lees verder.

    41e vestiging La Cubanita in deventer

    La Cubanita is een populaire keten van tapasrestaurants. Deventer krijgt nu ook een vestiging van de populaire franchise-restaurantketen. Lees verder.

    Nieuw: robot chef-kok (video)

    Alle chef-koks opgelet! Er komt concurrentie aan. Het Londense bedrijf Moley Robotics heeft namelijk een robot chef-kok gelanceerd. Lees verder.

    Gemaksproducten? Onmisbaar!

    Gemaksproducten zijn niet meer weg te denken uit de professionele keuken. Toegegeven, een chef zet niet op de kaart dat Lees verder.

    Gasten nemen terras van café mee

    Grand Café Het Postkantoor in Hoogeveen moest van het huidige terras af omdat er een nieuw terras wordt geplaatst. Gasten die op Lees verder.

    Rel: betalen voor opwarmen babymelk België

    In België is er een hevige discussie ontstaan toen een restaurant 50 eurocent rekende voor het opwarmen van een flesje babymelk. Elektriciteitskosten, zo Lees verder.

    Nederlands Bierproeffestival in Den Haag

    Van donderdag 28 mei tot en met zaterdag 30 mei vindt het Nederlands Bierproeffestival plaats in de Grote Kerk in Den Haag. Voor de vierde Lees verder.

    E-mailnieuwsbrief
    Ik ben toeleverancier.

    Ecotap draait op volle toeren

    Ecotap heeft er weer veel tevreden gebruikers bij, zoals Marcel Oost van Hotel Oostergoo in Grou. Het hotel is gelegen aan de prachtige kade in Lees verder.

    Chef voor de crème de la crème

    Adolphe Dugléré werd geboren op 3 juni 1805 in Bordeaux. De Fransman werkte als chef de cuisine voor de bekende bankiersfamilie Lees verder.

    Burgemeester sluit horeca in Amsterdam

    Vandaag zijn op last burgemeester Van der Laan van Amsterdam koffiehuis Dostlar aan de Sumatrastraat en Café Meraba aan de Lees verder.

    TV-chef Mathijs Vrieze opent aspergeseizoen

    In Museum De Locht in Melderslo is gisteren het nationale aspergeseizoen 2015 voor geopend verklaard. Onder toeziend oog van culinair Lees verder.

    Eigen bier voor Tim Knol

    Tim Knol, de Nederlandse singer-songwriter, lanceert eind april zijn eigen bier met de naam Wiggle. De bekende zanger meldde dit dinsdag in een Lees verder.

    Valet parking voor Amsterdamse horeca

    Met de opening van restaurant THE ROAST ROOM op 7 april is Amsterdam weer een restaurant rijker die haar gasten de zorg rondom de parkeerproblematiek Lees verder.

    Betalen met mobiel in Zeeuws restaurant

    Vanaf vandaag kunnen gasten van restaurant Bij Kees hun portemonnee thuislaten en afrekenen met de Daalder-app: een e-wallet waarmee Lees verder.

    Londens restaurant serveert alleen tosti's

    Single-item restaurants zijn in opkomst. Eerder schreven we al over een ontbijtgranencafé. Deze keer zijn de tosti’s aan de beurt in het Lees verder.

    Sommelier Ruben Kwakman's wijngeheimen

    ‘Beste sommelier van Nederland’ Ruben Kwakman werkt als hoofdsommelier bij tweesterrenrestaurant Parkheuvel in Rotterdam. Wij Lees verder.

    Horeca Enschede toch niet 24 uur open

    In Enschede mogen de horecazaken aan de Oude Markt en in enkele omliggende straten toch niet 24 uur per dag open zijn. Het college van B&W wil een Lees verder.

    Lekker zoet: zuurvlees

    Limburgers hebben veel om trots op te zijn, en vandaag willen we ook de rest van Nederland kennis laten maken met een Limburgse Lees verder.

    Blycolin neemt Peelen Neder Veluwe over

    Blycolin Groep, de organisatie die al meer dan veertig jaar actief is als internationale specialist en partner in linnenservices, neemt Lees verder.