Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Culibus ontvangt cheque van Tour Culinair

05-07-2011

De Tour Culinair heeft een cheque van 4.000 euro aangeboden aan de Stichting JRE Culibus, een project van Jeunes Restaurateurs d’Europe Nederland. De topchefs van de Culibus bieden zieke en arme kinderen gratis gezonde maaltijden aan, waarbij de kids mogen helpen met koken.

Uitreiking
Voorzitter Ton Lenting van de Tour Culinair overhandigde het bedrag aan bestuurslid Eugène van Angelbeek van de JRE Culibus.

Lunch in de bus
Het peloton van de Tour Culinair meerde aan bij restaurant By Toine in Tolkamer. SVH Meesterkoks Toine Smulders (Villa Copera) en Alain Alders (restaurant De Vrienden van Jacob, Santpoort) verzorgden vanuit de Culibus een lunch voor het gezelschap van circa vijftig ondernemers, bestuurders, journalisten en adviseurs uit horeca en toerisme. Zij rijden mee in de 30e editie van de jaarlijkse Tour Culinair.

Ambitieuze restaurants
Ton Lenting: “Wij ondersteunen met veel plezier dit sympathieke initiatief van een groep, ambitieuze restaurateurs en chefs. Zij bieden kinderen, die om diverse redenen in de hoek zitten waar de klappen vallen, een leuke en lekkere ervaring. Bewonderswaardig!”

De aanwezigheid van de Culibus in Tolkamer werd mogelijk gemaakt door ROC Mondriaan in Den Haag en SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca).

Op de foto (vlnr): Eugène van Angelbeek (JRE Culibus), Tim van Huit (chef-kok By Toine), SVH Meesterkoks Toine Smulders en Alain Alders, en (zittend) gastvrouw Kiek van der Klaauw van By Toine/Villa Copera.

Frank Lindner

De RestaurantKrant, Hospitality Management

Stuur dit bericht door...
Stuur mij informatie over de advertentiemogelijkheden

Share |

© Uitgeverij PS: bv. Alle rechten voorbehouden.

Alles weten over topchefs?

Vacature van de week:
F&B instructor

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll
Type onderstaande code over en klik op "stemmen" captcha

Gerelateerd nieuws

Sterrenzaak Basiliek en Dolfinarium werken samen

Culinaire frikandel op Zwarte Cross

JRE viert lustrum met walking lunches

Vijf nieuwe leden Jeunes Restaurateurs

Vier nieuwe leden JRE geïnaugureerd

JRE Culifair & Culibus Vriendendag in beeld

Van Zuiden voorzitter af bij JRE

Davanti en Bretelli officieel lid JRE

Interview: Restaurant Fris, Haarlem

Tourstart zorgt voor omzetverlies Den Blijker

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Recent nieuws

Restaurant Otium geopend in Radisson Blu

Nieuwe bedrijfsleider Brasserie DrinksandBites

Nederlander doet zuinig tijdens de lunch

Masterclasses & demonstraties Makro Horecadag

Compleet programma Makro Horecadag bekend!

Yannick Alleno benoemd tot chef van het jaar