Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Hotel en restaurant voor Erve Kots

Herberg Erve Kots in Lievelde had al een museum, een brouwerij en een herberg. De herberg wordt nu uitgebreid met een restaurant met grill Lees verder.

Nieuwe eigenaar eetcafé De Kei

Eetcafé De Kei in Hilversum is overgenomen door Gijs Vermeulen. Deze bekende horecaondernemer is tevens eigenaar van Eetcafé De Heeren in Loenen en Lees verder.

BBB horecabeurs viert feest: 60 jaar

Van 6 t/m 8 oktober viert de Bourgondische Horecavakbeurs BBB haar 60-jarig bestaan. De BBB, die in 1954 haar eerste editie beleefde, heeft in 2013 een Lees verder.

Van Galen geïnaugureerd als SVH Meesterkok

Gisteren is Lars van Galen, Patron Cuisinier van Tuindorphotel & Restaurant ’t Lansink * in Hengelo, officieel geïnaugureerd Lees verder.

Deelnemers Gouden Koksmuts bekend

De acht toprestaurants die met hun brigade en topchef tijdens de komende Horecava deelnemen aan de Gouden Koksmuts zijn bekend. Lees verder.

Alles weten over topchefs?

Vacature van de week:
Accountmanager horecavakbladen

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll


Roberto's Hilton Amsterdam bestaat 20 jaar

Ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van Roberto’s Restaurant werd gisteren een feestelijke lunch geserveerd in Lees verder.

Vincent van Riet naar The Finest Grapes

Per 1 oktober breidt The Finest Grapes haar commerciële team uit met Vincent van Riet. Vincent van Riet wordt verantwoordelijk Lees verder.

Koks uit Azië weer toegelaten bij Chinees

Chinese restaurants mogen weer gespecialiseerde koks uit Azië halen. Ze hebben met minister Asscher van Werkgelegenheid Lees verder.

Makro doet een Rondje Horeca

Makro gaat ook in 2015 weer horecaondernemers in Nederland effectief bereiken. Dat doen zij met het ‘Rondje Horeca’, waarbij de vakbladen, websites Lees verder.

Nederlandse wijnproductie opgeschroefd

Het gaat goed met de Nederlandse wijnproductie. De afgelopen tien jaar is het aantal wijngaarden in Nederland verdubbeld tot 180 bedrijven en de meeste Lees verder.

De Kromme Dissel beste restaurant

Restaurant De Kromme Dissel in Heelsum is de beste gebleken tijdens de Zomer Restaurant Week 2014. Bijna 10.000 bezoekers beoordeelden een of Lees verder.

Horeca niet blij met Leidens ontzet

Dit jaar valt 3 oktober op een vrijdag. In Leiden is 3 oktober een fenomeen: de dag dat het ontzet van Leiden wordt gevierd. Leuk voor de feestvierders, Lees verder.

Michelinsterren voor gastro pubs

De Michelingids begint in te zien dat de minder traditionele eetgelegenheden ook een ster kunnen verdienen. Er zijn 14 sterren verdeeld onder Lees verder.

Finalisten Euro-Toques Young Chef bekend

Op de beurs Gastvrij Rotterdam vond op dinsdag 23 september de halve finale van de Euro-Toques Young Chef Award plaats. Zes halve finalisten Lees verder.

Geen bloedbank, maar een bierbank

De op 25 juni gelanceerde Nationale Bierbank in Fort bij Spijkerboor, een fort van de Stelling van Amsterdam, is een groot succes. 3.500 Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Ridder opent restaurant in Hilton Rotterdam

Hilton Rotterdam voegt een nieuwe culinaire dimensie toe aan de Maasstad door een unieke samenwerking met sterrenchef Mario Ridder. Lees verder.

Nieuw in Amsterdam: Salsa Shop

Sinds deze zomer is Amsterdam een nieuwe hotspot rijker met vers fastfood, genaamd de Salsa Shop. Tijdens verschillende reizen Lees verder.

Programma Veggie Fair bekend

Het programma van de tweede Veggie Fair in Lisserbroek kent een grote diversiteit aan interessante sprekers. Diverse auteurs, wetenschappers Lees verder.

Robert Kranenborg start academie

Robert Kranenborg start een eigen academie. De kok is begin september in Amsterdam gestart met de Robert Kranenborg Academie. Lees verder.

Rotterdamse ondernemers krijgen pluim

Gisteren hebben vijf Rotterdamse horecaondernemers de Oorkonde ‘Groene Pluim’ van het Rotterdam Climate Initiative (RCI) en Koninklijke Lees verder.

De Burgemeester gekroond tot Elite-Restaurant

Restaurant de Burgemeester in Linschoten is gekozen tot winnaar in de categorie ‘Elite- Restaurant’ tijdens de 4e editie van de Rieslingweeks, Lees verder.

Download de GRATIS Vleesposter Rund

Altijd al willen weten waar de longhaas, de achtermuis of jodenhaas vandaan komt? Ja, van het rund. Dat wisten een aantal van de lezers al. Maar Lees verder.

Rotterdam trekt meer bezoekers

Het aantal bezoekers aan Rotterdam is in het eerste halfjaar van 2014 met 3,8 procent gestegen ten opzichte van dezelfde periode in 2013. Lees verder.

Amerikaans eten in Zoetermeer

Op 29 september opent in Zoetermeer Hudson Bar & Kitchen; een ware culinaire ontdekkingstocht door de Verenigde Staten. Het restaurant is Lees verder.

Megarestaurant kiest voor ECOtap

In Leeuwarden heeft Hydro Sano onlangs de installatie van haar ECOtap gedaan bij Wokpaleis Friesland. Een zaak met maar liefst 750 couverts (!). Lees verder.

Nieuw: hotpot en dim sum bij Full Moon

Restaurant Full Moon in het Haagse China Town is heropend in een nieuw en groter pand. Het restaurant is verplaatst naar de overkant Lees verder.

Nieuwe saladebar in Nijmegen

Voor wie een keer iets anders wil, is er vanaf begin oktober een nieuwe lunchroom in de Nijmeegse binnenstad. Ondernemers Maaike Roelofs en Laura Hendriks Lees verder.