Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Indian dining hotspot in Amsterdam

Afgelopen maanden onderging Mayur een complete metamorfose en de hotspot kan zich nu meten aan andere prominente wereldkeukens in Amsterdam. Mayur Lees verder.

Blog: de start van onze brasserie

Eerst even voorstellen, wij zijn Patricia Dhondt en Edwin Tunnissen. In deze blog gaan wij jullie gedurende één jaar deelgenoot maken van de Lees verder.

Nieuw restaurant: Eastwood in Amsterdam

Deze week opende Eastwood zijn deuren, het nieuwe hotelrestaurant van DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station. Een flexibel Lees verder.

McDonald's lanceert de Etenweter

Fastfoodketen McDonald’s introduceert de Etenweter. Met deze tool krijgen consumenten volgens de keten inzicht in wat zij eten, door Lees verder.

Video: Horeca Crowdfunding

Dat banken de hand op de knip houden wanneer het leningen aan horeca betreft, dat was al breed bekend. Toch zijn er nog veel horecaondernemers die de Lees verder.

Alles weten over Regelgeving

Vacature van de week:
Manager(s)/Partner(s)

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Zeeuwse horeca smacht naar koks

Koks die op zoek zijn naar werk, kunnen in Zeeland vrijwel direct aan de slag. In heel de provincie zijn momenteel namelijk rond Lees verder.

Wet werk en zekerheid: nieuwe regels

Vandaag start de campagne over de nieuwe Wet werk en zekerheid. Die is bedoeld om mensen te informeren over de nieuwe regels Lees verder.

Bierbrouwers focussen op vrouwen

Vandaag lanceren de Brouwers van Nederland de Love Beer campagne. Met dit gezamenlijke initiatief richten grote en kleine brouwers Lees verder.

Koffie- en saladebar Utrecht start crowdfundingcampagne

Frans en Wendy Kooyman van espressobar 30ml en saladebar CROP uit Utrecht hebben een crowdfundingcampagne opgezet. Dit, omdat Lees verder.

Nieuw: Hellmann's Burger Route (video)

Bij meer dan 50 restaurants staat vanaf afgelopen zaterdag een speciale Hellmann’s burger op de kaart. Morgen, op International Burger day, Lees verder.

Museumcafé Rotterdam in de prijzen

Het Nieuwe Café, een museumcafé gevestigd in Het Nieuwe Instituut in Rotterdam is gisteravond in de prijzen gevallen. De zaak werd Lees verder.

Nieuw in België: de Noedelhamburger

Het is weer eens wat anders: een noedelhamburger. Gasten die zin hebben in iets bijzonders, kunnen vanaf deze week terecht bij Lees verder.

Toprestaurant in hip Strijp-S Eindhoven

Rond 1 juli 2015 opent Wouter van Laarhoven de deuren van restaurant Wynwood in Eindhoven. De voormalige chef van sterrenrestaurant Lees verder.

De Aubergerie uit Amersfoort bij Euro-Toques

Het Amersfoortse restaurant De Aubergerie heeft zich sinds vorige week aangesloten als lid van Euro-Toques Nederland. Als speciaal Lees verder.

Acht kandidaten bij voorronde Bocuse d'Or

Voor de voorronde van de nationale Bocuse d’Or finale op 21 september bij Gastvrij Rotterdam hebben acht ambitieuze chefs zich aangemeld. Op 15 juni Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Aantal Belgische brouwers stijgt fors

België kent 247 brouwerijen, zo blijkt uit een telling van eind vorig jaar. De stijging is fors en de toename is grotendeels te danken aan de terugkeer Lees verder.

Oester nekt gast restaurant Den Bosch

Restaurant Zoetelief in Den Bosch kreeg maandag te maken met een spoedgeval. Een gast verslikte zich maandagavond in zijn eten en moest, gezien de Lees verder.

Nieuw bestuur voor Gastvrijheidsgilde

Op 18 mei is tijdens de ledenvergadering van Gastvrijheidsgilde Nederland een nieuw bestuur geïnstalleerd. Onder leiding van de Lees verder.

35.000 bezoekers Food Truck Festival TREK

Van vrijdag 22 mei tot en met maandag 25 mei heeft Food Truck Festival TREK in het Griftpark plaatsgevonden. De opening van de derde Lees verder.

Pop-up proeflokaal Rotterdamse Laurenskerk

Het is één van de meest zonnige plekken van Rotterdam: het Grotekerkplein aan de Laurenskerk. Tot nu toe was het ook een plek waar Lees verder.

Gasten merkten niets van overval restaurant

Zaterdagavond rond 23.30 uur heeft een met een vuurwapen bewapende man een restaurant in Amsterdam overvallen. Het restaurant is gelegen op Lees verder.

Bruce Springsteen in Eindhovens restaurant

Bruce Springsteen liet zich afgelopen dinsdag zien in een Eindhovens restaurant. Het Italiaanse restaurant Antonio’s is al zes jaar lang een Lees verder.

Chef-kok en bedrijfsleider worden ondernemer

Restaurant KAAS in Amsterdam biedt de toekomstige chef-kok en bedrijfsleider de mogelijkheid om te participeren als mede-eigenaar van dit Lees verder.

TripAdvisor op overnamepad

TripAdvisor, Inc. heeft vandaag de acquisitie van Dimmi aangekondigd, het toonaangevende online reserveringsplatform voor restaurants in Australië. Eerder Lees verder.

Spanning bij NK Oestersteken

Afgelopen week vond de laatste voorronde plaats van het 22e NK Oestersteken. De winnaars van de voorrondes strijden tijdens horecavakbeurs BBB, die Lees verder.

Stan Kerckhoffs is SVH Meestergastheer

Op dinsdag 19 mei is Stan Kerckhoffs (1978) officieel geïnaugureerd als SVH Meestergastheer. Kerckhoffs is maître en sommelier bij Latour* Lees verder.

Jelle Conijn wint Slag op de Schelde

Kookwedstrijd Slag op de Schelde is gewonnen door Jelle Conijn, sous-chef van restaurant Ciel Bleu in Amsterdam. De persprijs van deze unieke Lees verder.