Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

De Kromme Watergang: Zinderend Zeeuws

Over één zaak is tweesterrenchef Edwin Vinke van restaurant De Kromme Watergang in het Zeeuwse Slijkplaat direct duidelijk: je moet Lees verder.

Onno Kokmeijer wordt gastchef

Vanaf 15 oktober 2015 biedt Executive Chef Onno Kokmeijer van tweesterrenrestaurant Ciel Bleu in Hotel Okura Amsterdam culinaire ondersteuning aan Lees verder.

Kroegtijgers en horecapoezen gezocht!

Pas geleden kon je met de kruiswoordpuzzel in De CaféKrant het boek Kat in de Stad winnen. De gelukkige winnaars krijgen het prachtige Lees verder.

Mosselwijn 2015: Albarino Pionero Maccerato

In het pittoreske Philippine in Zeeuws-Vlaanderen is vandaag de Albarino Pionero Maccerato van Sanders Wijnkopers verkozen tot Mosselwijn 2015. Lees verder.

Casper Westerveld is Meestergastheer

Casper Westerveld (1981) is gisteren officieel geïnaugureerd als SVH Meestergastheer. Westerveld is Maître van Restaurant Vinkeles (The Dylan Lees verder.

Alles weten over Regelgeving

Vacature van de week:
Chef de parti

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Traktatie uit Zeeland: de bolus

De bolus is een zoet koffiebroodje dat oorspronkelijk afkomstig is uit Zeeland. Bolussen worden gebakken van wit brooddeeg Lees verder.

Bocuse d'Or: Opdracht finale bekend

Gert van der Heijden, Emiel Kwekkeboom, Kees Visser, Stephan Nijst en oud-deelnemer Jan Smink weten wat de opdracht voor de Nederlandse Bocuse Lees verder.

Multifunctionele Haagse hotspot geopend

Op 29 juni opende voormalig winkelcentrum de Bazar aan de Hoefkade opnieuw haar deuren. Geheel getransformeerd tot een hub met meeting rooms, Lees verder.

Plannen voor seksclub in restaurant

Eens verlieten smakelijke spijzen de keuken op deze locatie, maar binnenkort zal het begrip ‘heet’ alhier een geheel andere lading Lees verder.

De mosselen zijn top dit jaar

Op woensdag 8 juli wordt het mosselseizoen met de nieuwe oogst van Zeeuwse bodem officieel geopend. De proefmonsters die gisteren Lees verder.

Nieuwe biergarten in Rotterdam

Het was volgens de ondernemers het enige dat nog ontbrak in de Rotterdamse wijk Kralingen, een ongecompliceerde gezellige kantine en Lees verder.

Hilton Soestduinen lanceert Sahara van Soest

Afgelopen woensdag was de officiële aftrap van de nieuwe route ‘Sahara van Soest’ van Happen en Stappen, bij Hilton Royal Parc Soestduinen. Het Lees verder.

Aviko introduceert 'jaarrond geel'

Normaal worden horeca-ondernemers rond deze tijd geïnformeerd over de nieuwe vroege oogst-aardappelen en de consequenties voor het afbakken Lees verder.

Culinair centrum World of Food opent deuren

Deze week is World of Food in Amsterdam Zuidoost geopend. De voormalige parkeergarage Develstein is omgebouwd tot een culinair centrum, met Lees verder.

Gratis kraanwater tijdens Tour Utrecht

Dorstige Tour-bezoekers krijgen aanstaande zaterdag tijdens de Grand Départ in Utrecht gratis kraanwater als de thermometer 25 graden of hoger Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

McDonald's vergroot Quarter Pounder

Fastfoodketen McDonald’s gaat één van hun meest populaire hamburgers vergroten. De burger krijgt een andere vorm en gaat 120 gram wegen, Lees verder.

In welk land is biertje het duurst?

Met hete temperaturen in zicht, smaakt een lekker fris biertje wel. Maar in welk Europees (vakantie)land betalen gasten het meeste per glas? Lees verder.

Waar is club sandwich het duurst?

In hotels in Genève betalen gasten, net als vorig jaar, het meeste (€27,91) voor een club sandwich. Ook Parijs(€22,25) behoudt haar Lees verder.

KHN start serie over ondernemerschap

Vandaag is de eerste aflevering van het online programma Hart van de horeca te zien op KHN.nl. Een serie waarin gepassioneerde horecaondernemers Lees verder.

On top of the world bij Café Rotterdam

Het vernieuwde Café Rotterdam biedt gasten naar eigen zeggen een ‘top of the world’ beleving. Vanaf het terras kunnen zij de havenstad op zijn best Lees verder.

Restaurant Puur M lid Euro-Toques

Restaurant Puur M in Berg en Dal is gisteren officieel geïnaugureerd als lid van Euro-Toques. De eigenaren van dit restaurant, Lees verder.

Rolling diner tour bij Golden Tulip

Lekker eten krijgt steeds meer een mobiel karakter: food trucks, pop ups en festivals. Drie bij elkaar gelegen Golden Tulip Hotels Lees verder.

Raak wegwijs in de nieuwe regels

Per 1 juli 2015 zorgt de Wet Werk en Zekerheid (Wwz) ervoor dat mensen met tijdelijke contracten meer rechten krijgen, het ontslagrecht eerlijk Lees verder.

Polsbandjes bij Grand Départ Utrecht

Op 4 en 5 juli 2015 kan het publiek bij de Grand Départ in de stad Utrecht kennismaken met de uitkomst van een unieke samenwerking Lees verder.

De nalatenschap van Cas Spijkers

Cas Spijkers was Nederlands eerste chef die via de media zo’n beetje alle huiskamers, keukens en boekenkasten in ons land wist Lees verder.

Groot Warnsborn lid Euro-Toques

Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem is gisteren officieel geïnaugureerd als lid van Euro-Toques. De voorzitter van Euro-Toques Ted Lees verder.

Voor jou: 11 tafelschikkingtips

Je hebt het zelf vast wel eens meegemaakt als gast. Je wordt, met een heel gezelschap, gevraagd plaats te nemen aan tafel en er Lees verder.