Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Het Ambacht wint Keltum Restaurantprijs

Gisteren werd tijdens de eerste beursdag van Gastvrij Rotterdam de Keltum Restaurantprijs uitgereikt aan Henk Markus van Het Ambacht Lees verder.

Regionale vegasteden zijn bekend

De Vegetariërsbond heeft voor 5 landsdelen onderzocht waar je als vegetariër het best kan wonen. Hierbij kwamen Den Haag (westen), Lees verder.

Beste sommelier van Nederland

Op maandag 22 september organiseerde het Nederlands Gilde van Sommeliers (NGS) in samenwerking met Wijnkooperij De Lange en Restaurant Lees verder.

Rotterdams Kooktalent 2014 bekend

Frank van Rijsbergen (21) van Restaurant Allure is Rotterdams Kooktalent 2014. Hij won hij zondagmiddag de finale van de kookwedstrijd voor Lees verder.

Gastvrij Rotterdam van start gegaan

Vandaag is Gastvrij Rotterdam gestart in Ahoy Rotterdam. In samenwerking met Euro-Toques en de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging werd de Lees verder.

Alles weten over topchefs?

Vacature van de week:
Accountmanager horecavakbladen

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll
Type onderstaande code over en klik op "stemmen" captcha


Den Haag verliest ruim 100 restaurants

De laatste vijf jaar heeft Den Haag afscheid moeten nemen van ruim honderd restaurants. Bureau Datlinq heeft hier onderzoek naar gedaan. Van de vier grote Lees verder.

Italiaans restaurant verhuist tijdelijk

Italiaans restaurant Il Pecorino uit Amsterdam zal een verbouwing ondergaan. Ze hebben een unieke oplossing bedacht: de komende anderhalf jaar vestigt Lees verder.

BBQ verpest door verkeerde wijn

Het eten op de barbecue en de wijn in ons glas zijn niet op elkaar afgestemd. Dat blijkt uit onderzoek van De Wijnbeurs. Het extra geld dat Lees verder.

Meer weten over wild?

Euro-Toques en de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging zetten wild op de kaart tijdens Gastvrij Rotterdam van 22 tot en met 24 Lees verder.

Barry de Haan meest markante ondernemer

Het regiobestuur van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) Noord-Holland heeft Barry de Haan van De Jopenkerk in Haarlem uitgeroepen Lees verder.

Lekker! Roomkaas Augurk

Roomkaasproducent Lebo Kaas voegt ‘Augurk’ toe als nieuwe smaak aan het huidige assortiment verse roomkaas in hersluitbare spuitzakken. Naar Lees verder.

Toerisme levert wellicht 12,4 miljard op

Het inkomend toerisme is van groot belang voor de Nederlandse economie. Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) heeft Lees verder.

Horeca heeft wind mee

De horeca profiteert in 2014 van relatief gunstige marktomstandigheden. Het omzetvolume groeit daardoor naar verwachting met 2 procent. Lees verder.

Kapucijnenburger om te delen

Yvonne Hopstaken is voor Brabant in de running voor de titel landelijke Held van de Smaak 2014. Thema was dit jaar ‘bonen en peulvruchten’, Lees verder.

Nieuw toprestaurant in Den Bosch

‘s-Hertogenbosch is per oktober een bijzonder restaurant en wijnbistro rijker: le VIN ‘x. Hier kun je genieten van een goed glas wijn, een heerlijk gerecht Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Samen eten bij VanHarte

Alle Restaurants van Resto VanHarte doen mee aan het vormen van de Langste Eettafel van Nederland tijdens de Week tegen Eenzaamheid van Lees verder.

Bobby Rust wordt nieuwe chef Bridges

Per 1 oktober 2014 gaat Bobby Rust (Den Haag, 1982) aan de slag als Chef de Cuisine van Bridges, inspired by Ron Blaauw. Lees verder.

Welke wine bar is de beste van Nederland?

Wine bars zijn een populaire groeiende formule in de Nederlandse horeca. Ze schieten als paddenstoelen uit de grond. Maar waar Lees verder.

Damn Food Waste in Zwolle

Nederland verspilt nog steeds te veel voedsel en daarom vindt op zaterdag 20 september Damn Food Waste plaats op het Grote Kerkplein in Zwolle. Lees verder.

Nieuw lunchconcept in Den Haag

Nederland is sinds kort een prachtig nieuw concept rijker. Bij Hop & Stork worden de gasten in een stijlvolle ambiance verwend met chocolade, koffie, Lees verder.

Restaurant De Palatijn verbouwt

In Arnhem bereidt Restaurant De Palatijn uit. De pui aan de zijkant wordt een stuk verschoven; op deze manier wordt er binnen meer ruimte Lees verder.

Bratwurst op Den Haag Centraal

Op 21 oktober 2014 viert een nieuw restaurantconcept zijn première op Den Haag Nieuw Centraal: Käfer German Kitchen. Het traditionele restaurant- en Lees verder.

Gratis toegang Gastvrij Rotterdam

Vandaag (of morgen) valt De Restaurantkrant bij iedere restauranteigenaar in Nederland op de mat. Met daarin een leuk cadeautje: Lees verder.

Nieuw in lochem: Rob's Gastrobar

Aanstaande vrijdag 19 september vindt de opening plaats van de eerste gastrobar in het Oosten van Nederland: Rob’s Gastrobar in Lochem op de Lees verder.

Restaurant met alleen vis uit blik

Geen menukaart. Geen keuken. Enkel vis uit blik. Pop-up restaurant Tincan opende eergisteren haar deuren in Londen. Een initiatief van een Lees verder.

Kat verbannen uit café

Op social media is er al veel om te doen. Café ‘t Loosje op de Nieuwmarkt in Amsterdam mag Smokey, de twintigjarige kat, niet langer in het café laten wonen. De NVWA Lees verder.

Gekweekte Schotse zalm is vetter dan pizza

Gekweekte Schotse zalm wordt omschreven als gezond en mager, maar bevat tot drie keer meer vet dan een diepvriespizza. Dat heeft een analyse van de Britse krant the Sunday Times uitgewezen. Lees verder.