Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Restaurant De Kroon onderging een restyling

Restaurant De kroon opende voor het eerst zijn deuren in 1898 in het hartje van Amsterdam op het Rembrandtplein, en is een begrip in de Lees verder.

ING verwacht aanhoudende groei horeca

De koopkrachtplus blijkt positief voor horeca en detailhandel, meldt ING. Het toenemende vertrouwen bij consumenten is gunstig voor Lees verder.

Contactloos betalen zou wel veilig zijn

De Consumentenbond wijst in de media op een mogelijke vorm van contactloos zakkenrollen die al vaker in de media is beschreven. In werkelijkheid Lees verder.

7 misverstanden over mosselen

Wanneer kun je een mossel wel, en wanneer niet, eten? Hoe zit dat met de maanden met de ‘r’? En hoe maak je mosselen eigenlijk het beste klaar? Dit lijstje Lees verder.

Video: superverse mosselen bij de Makro

Wist je dat de mosselen die je bij de Makro koopt al binnen 24 uur na de vangst in de vestigingen liggen? De mosselen van Prins & Dingemanse staan Lees verder.

Vacature van de week:
Culinair Adviseur (M/V)

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Nieuwe directeur bij McDonald's

Erwin Dito (44) is de nieuwe directeur Marketing, Communicatie en Consumer Insights van McDonald’s Nederland. In deze rol Lees verder.

Burger King heeft nieuwe eigenaar

Burger King Nederland wisselt van eigenaar. Eigenaar Citoyen Food Group verkoopt het bedrijf aan de Amsterdamse investeerder Standard Lees verder.

Europese Commisie: Economie trekt aan

De economische groei in de eurolanden trekt voorlopig licht aan, voorspelt de Europese Commissie. De Commissie verwacht in 2016 Lees verder.

Restaurantactie Albert Heijn: 950.000 reserveringen

Er is flink gebruik gemaakt van de restaurantactie die Albert Heijn in samenwerking met reserveringssite IENS heeft opgezet. Sparen kon van Lees verder.

Topchefs koken bij Bilderberg

Het Bilderberg Parkhotel betrok tweesterrenchef Erik van Loo bij de keuken van The Park, bij het Bilderberg Garden Hotel stapten tweesterrenchef Lees verder.

Escape rooms de trend in leisure-land

De ‘escape room’ is een nieuwe trend in leisure-land en een opvallend snelle stijger. In 2013 zijn de eerste escape rooms in Nederland gevestigd. Eind 2015 Lees verder.

Moshik Roth kookt in Holland Heineken Huis

Chef Moshik Roth van sterrenrestaurant &samhoud places in Amsterdam is opnieuw door Heineken gevraagd om in de Olympic Club van het Lees verder.

JRE Nederland heeft nieuwe leden

Restaurantvereniging JRE heeft vier nieuwe leden. Dit zijn De Fuik uit Aalst, Sems uit Leeuwarden, De Beejekurf uit Venray en Lees verder.

Nieuw restaurant KFC in Rijswijk

KFC opent op dinsdag 9 februari de deuren van haar nieuwe restaurant in Rijswijk. Het restaurant is gelegen langs de A13 bij afslag 8 en Lees verder.

Ron Blaauw opent nieuw restaurant

Topkok Ron Blaauw gaat binnenkort een nieuw restaurant in Ouderkerk aan de Amstel openen. Het nieuwe restaurant gaat Indonesische gerechten serveren. Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Regisseurs lanceren 'King Kong'-bier

Twee Nederlandse regisseurs hebben zelf bier gemaakt dat geïnspireerd is op de filmklassieker King Kong uit 1933. Lees verder.

24 sterrenchefs koken voor goede doel in hotel

24 sterrenchefs waaronder Menno Post, Soenil Bahadoer, Erik van Loo en Sydney Schutte zullen 24 uur lang non-stop de sterren van de Lees verder.

De Librije beste restaurant van Nederland

De Librije zal worden uitgeroepen tot het beste restaurant van Nederland. De uitreiking is pas maandagmiddag, maar Thérèse Boer heeft het Lees verder.

Zwitserse topchef overleden

De Zwitserse topkok Benoît Violier is overleden. De beroemde chef van het ‘beste restaurant ter wereld’ is in zijn woning gevonden. Naar alle Lees verder.

Blauw beste Indonesische restaurant

Het beste restaurant voor Indonesisch eten is Restaurant Blauw In Utrecht. Indoweb maakte een lijst met daarop de vijftig beste Indonesische Lees verder.

Is carnaval goed voor de horeca?

Carnaval is voor veel horecaondernemers in het zuiden van Nederland wat Kerst voor veel winkeliers is. Een forse omzetplus voor cafés Lees verder.

Sligro neemt twee vestigingen De Kweker over

Sligro heeft een akkoord bereikt met Vroegop Ruhe om de groothandels van De Kweker in Purmerend en op Texel over te nemen. Overigens Lees verder.

Sensorische gastronomische tijdreis bij De Echoput

Restaurant De Echoput bestaat 60 jaar. Peter Klosse volgde zijn vader, Jaap Klosse, op in 1985. Jaap startte zijn avontuur in 1955 en sinds Lees verder.

Alternatief voor mineraalwater in sterrenrestaurant

Ja, ook bij een Michelinster past hét alternatief voor mineraalwater. Sinds november 2013 draagt ‘t Raedthuys met trots de Lees verder.

Topchef aan de slag met geconcentreerde bouillons

Tijdens een lunch in restaurant Bij Teus in Houten inspireerde gastheer Martin Rotteveel samen met Onno Kokmeijer** een groep Lees verder.

De Ruyghe Venne failliet

Hotel en restaurant De Ruyghe Venne in Westerbork is failliet verklaard door de rechtbank in Assen. Toen RTV Drenthe het management van Lees verder.

Hilton Leiden presenteert chef Jeroen Jongeneel

Maandagavond is de Leidse Restaurantweek succesvol van start gegaan. De gasten kunnen tijdens de Leidse Restaurantweek de nieuwe chef Lees verder.