Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Ideale automatiseringsoplossingen

Van Hessen biedt additionele gebruiksvriendelijke automatiseringsoplossingen en een bonus- en loyaliteitssysteem. “Met Lees verder.

De opkomst van superfoods

Superfoods worden steeds populairder. De groenteboer op de hoek promoot de gojibessen als perfect voedingsmiddel vol anti-oxidanten Lees verder.

Rookverbod horeca goed nageleefd

Nederlandse horecaondernemers houden zich steeds beter aan het rookverbod. Dat blijkt uit onderzoek in opdracht van de Nederlandse Voedsel- Lees verder.

Nieuwe chef Bistro 't Gerecht: Henrice Dijks

NH Hotel De Ville en Bistro ’t Gerecht in Groningen krijgen een nieuwe executive chef. Henrice Dijks gaat per 1 maart 2015 leidinggeven Lees verder.

Bungehuis wordt club met hotelkamers

Nu wordt duidelijk waarom de mobiele eenheid het Bungehuis in Amsterdam zo snel ontruimde. De protesterende studenten moesten Lees verder.

Alles weten over Regelgeving

Vacature van de week:
F&B Assistent

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll


Dossiers

    Alle dossiers »

    Veel animo voor café met uilen

    Dieren zijn booming in de caféwereld. Berichtten we eerder al over een café met schapen, nu zijn het uilen die de kroeggangers Lees verder.

    Vogelnest in je koffie?

    Wie iets bijzonder wil eten, is in Azië aan het goede adres. Zo wordt er snoep, pudding en zelfs koffie verkocht met verwerkte vogelnestjes. Deze Lees verder.

    Gratis proefpakket van Maître Olivier

    Bieze Foodservice presenteerde onlangs haar nieuwe merk Maître Olivier. Het assortiment van Maître Olivier is een mooie aanvulling op de producten Lees verder.

    Leer beter vegetarisch koken

    Op 18 mei organiseert de Vegetariërsbond, in samenwerking met het Koksgilde, een evenement voor jonge chefs over vegetarisch koken. Tijdens Lees verder.

    Betalen via social media mogelijk

    Visa Europa breidt de wereldwijde betaalmogelijkheden uit met Visa Direct en gaat een samenwerking met fastacash aan om betalingen via social media Lees verder.

    Wagamama haalt 177.500 euro op

    Wagamama, het succesvolle Japanse noodlerestaurant met drie locaties in Amsterdam, heeft afgelopen vrijdag in 2,5 uur tijd via crowdfunding 177.500 euro Lees verder.

    Rotterdamse horeca donderdag dicht

    Restaurants en café’s in Rotterdam overwegen om donderdag de deuren gesloten te houden. Dit omdat zij vrezen dat de Italiaanse fans van Lees verder.

    Sergio Herman wordt bierambassadeur

    Sterrenchef Sergio Herman is vandaag door het Belgische Biergenootschap der Lage Landen uitgeroepen tot ‘Beer & Gastronomy Ambassadeur’ Lees verder.

    De 5 meest bijzondere restaurants

    Meestal is lekker eten dé reden om een (nieuw) restaurant te bezoeken. Beleving is anno 2015 echter ook erg belangrijk. Graag presenteren Lees verder.

    Pasquinel Kolk geïnaugureerd

    Pasquinel Kolk, gastheer van restaurant Ciel Bleu in Amsterdam, is officieel geïnaugureerd als SVH Meestergastheer. Hij Lees verder.

    E-mailnieuwsbrief
    Ik ben toeleverancier.

    Horecatalenten strijden om kampioenschap

    Op woensdag 11 maart 2015 van 9.30 tot 17.00 uur strijden studenten van de horecaopleidingen van het Graafschap College, Aventus, Rijn IJssel Lees verder.

    De meest bestelde snack in 2014?

    Thuisbezorgd.nl houdt bij wie, wat waar en wanneer bestelt in Nederland. Dat geeft soms verrassende resultaten, zoals de volgende Top 20. Wat zijn Lees verder.

    Gasten kiezen muziek horecazaak via app

    De nieuwe Amerikaanse app Rockbot maakt het mogelijk voor gasten om de muziek te bepalen in de horecazaak waar ze zijn. De app Lees verder.

    Goedkoper eten in de daluren?

    De meeste horecabezoekers zijn ‘s avonds tussen 20.00 en 24.00 in een restaurant of eetcafé te vinden. De Maleisische app Offpeak biedt Lees verder.

    Uber gaat ook eten bezorgen

    Taxirittendienst Uber gaat ook eten bezorgen. Barcelona wordt, na de Amerikaanse steden New York en Los Angeles, de eerste Europese Lees verder.

    Supperclub vindt nieuwe locatie

    De Supperclub in de Jonge Roelensteeg in Amsterdam heeft een nieuwe locatie gevonden. De discotheek verhuist naar het pand op het Lees verder.

    Starbucks serveert nu ook wijn en bier

    De 24/7 horeca is in opkomst en dat zien we ook terug bij koffiegigant Starbucks. Zo serveert de keten nu ook wijn en bier in een Lees verder.

    Restaurateur krijgt straf

    In Harderwijk werd boven Japans restaurant Iki vorig jaar een hennepkwekerij ontdekt. Afgelopen woensdag kwam de zaak voor de rechter en de Lees verder.

    Nieuwe regels voor Airbnb en drank- en horecawet op komst

    Op dit moment is er geen landelijke wetgeving met betrekking tot Airbnb (particuliere vakantieverhuur) en is de Lees verder.

    High-end uitzendbureau voor chefs

    Zojuist werd bekend dat er een speciaal uitzendbureau voor topchefs is opgericht. Blijkbaar is het in veel gevallen moeilijk om de juiste kandidaat Lees verder.

    All-inclusive concept in meubelboulevard

    Onlangs is na een intensieve verbouwing Watertuin Spijkenisse geopend in de Meubelboulevard Spijkenisse. In navolging van de Lees verder.

    Gratis: Arrangementenkalender 2015

    Op veler verzoek en wegens succes geprolongeerd: de Arrangementenkalender. Een superhandig overzicht waarop je alle vakanties, feestdagen, Lees verder.