Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Voormalig restaurant wordt bar

The Royal Bar sluit binnenkort haar deuren in Alphen aan den Rijn. De eigenaar wil namelijk verder in het pand van voormalig restaurant Chique!. Eerder berichtten we al over de sluiting van het restaurant. Lees verder.

Meer bier verkocht in Europa

SABMiller had wat moeite om goede resultaten te behalen in de Latijns-Amerikaanse en Australische biermarkten de afgelopen maanden. Dat werd gecompenseerd door hogere omzetten in Lees verder.

Reclamebureau loost Burger King

Opmerkelijk nieuws. In Duitsland heeft het reclamebureau van Burger King de samenwerking met de hamburgergigant verbroken. Per eind augustus is de samenwerking voorbij en mag Lees verder.

Summer Menu in Waldorf Astoria Amsterdam

Nieuw in Waldorf Astoria Amsterdam: Summer Menu in de Peacock Alley. Executive Chef Sidney Schutte creëerde licht verteerbare, frisse gerechten voor een zomerse lunch of diner in Lees verder.

80% belasting op onkostenvergoedingen?

In 2015 worden er grote veranderingen in de loonbelasting en het arbeidsrecht doorgevoerd. Als horecaondernemer zijn dat zo ongeveer de laatste Lees verder.

Alles weten over vergunningen?

Heb je nieuws?
Stuur het ons!

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll

Column Mariëlle Bordewijk

Kom naar de Makro Horecadag Vianen

Zet maar vast in je agenda: op 3 november aanstaande is het – op dat moment – juist verbouwde filiaal van de Makro in Vianen decor van prachtige demonstraties, masterclasses, Lees verder.

Bijenkorf breidt horecaconcept uit

De Bijenkorf City Café krijgt na het eerste succes een vervolg in Nederland. Het nieuwe horecaconcept slaat goed aan in de Haagse vestiging en wordt nu Lees verder.

Bestellen in horeca met paypal

Paypal maakt het Nederlandse klanten mogelijk om via de app mobiel te bestellen en te betalen op 1500 locaties, met name in horecazaken. Het Amerikaanse bedrijf werkt samen Lees verder.

Werken in de horeca is gevaarlijk

Afgelopen jaar liep 1 op de 15 werknemers in Nederland psychische of lichamelijke schade op tijdens werktijd. In de horeca is het risico onevenredig groot, zo blijkt uit onderzoek van Lees verder.

Nijmegen weer goedkoopste terrasstad

Nijmegen is voor het vijfde jaar op rij de goedkoopste terrasstad van Nederland. De gemiddelde prijs voor een rondje drank op het Nijmeegse terras kost € 18,77. De terrasprijzen zijn in Nijmegen Lees verder.

Hotel-restaurant Carelshaven bijna open

Alco en Evelyn van Berkel zijn de nieuwe exploitanten van hotel-restaurant Carelshaven. Zij openen de deuren van hun zaak in Delden op 1 augustus. Op dit moment wordt er druk ingericht Lees verder.

Ex-leerling Jamie Oliver opent winkel

Ruim tien jaar geleden zat Bruck op een punt in zijn leven dat het allemaal niet meezat; hij werd uit huis geplaatst, kwam in aanraking met politie en had geen werk. Fifteen bood hem met het Lees verder.

Nieuwe eigenaren voor Heeren Dubbel

Per 1 augustus 2014 kent horecagelegenheid Heeren Dubbel in ‘s-Heerenberg een nieuw eigenaarskoppel. Mark Bergevoet gaat samen met Jos Geerdink de nieuwe koers van Lees verder.

Han Ji neemt restaurant Red Chilli over

Han Ji, van het door Michelin bekroonde restaurant HanTing Cuisine in Den Haag, neemt vanaf vandaag restaurant Red Chilli over, in het Noord-Hollandse plaatsje Nieuwe Niedorp. Red Lees verder.

Oude Michelingidsen verkocht voor 30.000 euro

Drie oude Michelingidsen zijn verkocht voor het onwaarschijnlijke bedrag van 30.000 euro op een veiling. Een verzamelaar had het bedrag over Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

BTW-tarieven voor dranken in de horeca

De Belastingdienst is niet altijd ieders grootste vriend. Gelukkig biedt de website van deze instantie uitkomst wanneer je op zoek bent naar relevante informatie. Vandaag nemen we de BTW-tarieven Lees verder.

Tech Talk: uw SEO is ondergewaardeerd

Iedereen weet dat browsers niet altijd melden waar de bezoekers vandaan komen, wanneer ze een website bezoeken. Als browsers niet melden waar zij in de Hypertext Transfer Protocol (HTTP) Lees verder.

Gratis allergenen-iconen als download

De nieuwe regelgeving op het gebied van allergenen gaat op 13 december in, maar veel horecaondernemers zijn hier nog lang niet klaar voor. Door het gratis beschikbaar stellen van allergenen-iconen Lees verder.

Wéér twee Beren eetcafés erbij!

Het gas zit er op bij de bekende keten uit Rotterdam. Eerder dit jaar werden er al twee nieuwe vestigingen geopend in Woerden en Ouddorp en sinds vorige week kunnen Lees verder.

Nieuwe website over rundvlees in de lucht

Vanaf vandaag kunnen chefs en inkopers alles over rundvlees vinden op www.welovebeef.nl. De nieuwe website is gelanceerd in navolging van Lees verder.

Allergenenwetgeving: KHN ondersteunt ondernemers

Vanaf 13 december 2014 geldt de nieuwe allergenenwetgeving waarmee horecaondernemers verplicht zijn om allergeneninformatie Lees verder.

De beste Franse en Italiaanse restaurants

Leven in Frankrijk presenteert voor de vierde keer de verkiezing van Het Fijnste Franse Restaurant van Nederland. Na het succes van de vorige drie jaar zoekt Leven in Frankrijk ook in 2014 Lees verder.

Kijkje in de keuken van kasteel

Kasteel de Haar is het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland en behoort tot de internationale top van historische buitenhuizen. Ruim een eeuw bestaat de traditie dat Kasteel de Haar Lees verder.

Kok kiest het ruime sop

Eigenaar en kok Piedro Milan van het Italiaanse specialiteitenrestaurant perBacco in Heerenveen gaat eind juli een week mee met de Urker visserkotter UK95 van Jan de Boer. Milan Lees verder.

Gratis thee bij borstvoeding in café

De aanblik van een ontblote moederborst, die gebruikt wordt om een baby te voeden, stuit nogal eens op weerstand bij de Nederlandse horecaondernemers en -gasten. Veel moeders Lees verder.

Weer huisbereid eten in Franse restaurants

Huisbereid of ‘faits maison’? In Frankrijk moeten restaurants vanaf januari 2015 aangeven of gerechten huisbereid zijn. Dit betekent meer transparantie voor de gast, maar meer regeldruk voor Lees verder.

Gastvrijheids7daagse aanstaande

Van 15 tot en met 21 september vindt de eerste Gastvrijheids7daagse plaats. De in dit voorjaar 145 genomineerden voor Het Meest Gastvrije Restaurant en leden van het Gastvrijheidsgilde krijgen Lees verder.