Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Koning dineert bij Restaurant At Sea

Restaurant At Sea Bonaire heeft het diner voor koning Willem-Alexander en koningin Maxima verzorgd op 30 april. Het koninklijk echtpaar heeft het Lees verder.

Erik van Loo maakt broodje Bijenkorf

De restaurants van de Bijenkorf serveren elk kwartaal een nieuwe Sterren Sandwich, een broodje waaraan bekende chefkoks hun signatuur Lees verder.

Gebruik van loktieners in horeca omstreden

Het inzetten van ‘loktieners’ in de horeca, om zo overtredingen van de Drank- en Horecawet op te sporen is omstreden. Dat vindt ook Kinderombudsman Lees verder.

Sommelier Ruben Kwakman naar le VIN 'x

Per 5 mei komt Ruben Kwakman, uitgeroepen tot Nederlands kampioen sommelier 2014/2015, het team van le VIN ‘x in ‘s-Hertogenbosch versterken. Kwakman Lees verder.

Jonge ondernemers winnen 2 jaar gratis huur

Vandaag werden Cesare Bentvelzen (24) en Carmen Visser (23) uit Amersfoort met hun horecaconcept ‘Buuf in de Serre’ uitgeroepen tot Lees verder.

Alles weten over Regelgeving

Vacature van de week:
Gastheer/Gastvrouw

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Dossiers

  Alle dossiers »

  Trend: Lobster & Burger Bars

  De hamburgertenten schieten in Nederland als paddenstoelen uit de grond en nu heeft ons land dan ook de ‘lobster’ (kreeft) ontdekt. Kreeft Lees verder.

  Vrouwen gestresst door toiletlucht

  Vind jij stinkende luchtjes op het toilet ook zo vervelend? Je bent niet de enige! 80% van de Nederlanders stoort zich aan stank op het toilet. Waar mannen Lees verder.

  Publiekswinnaars Couverts Dinerweek bekend

  Tien dagen lang hebben gasten in heel Nederland tijdens de Couverts Dinerweek voor een scherpe prijs drie gangen à la carte kunnen dineren. Opvallend Lees verder.

  Wie heeft het gezelligste terras?

  Wat is het gezelligste terras van Nederland? Die vraag mag het Nederlands publiek vanaf vandaag beantwoorden bij de tweede editie Lees verder.

  Heerlijk10daagse van start

  Nederlandse gasten kunnen eind mei weer 10 dagen lang culinair genieten tijdens de Heerlijk10daagse. Vanaf 22 tot en met 31 mei openen Lees verder.

  Nieuw in Rotterdam: The Suicide Club

  Ondernemers in Rotterdam weten van geen ophouden. Half juni opent alweer een nieuw horecaconcept zijn deuren: The Suicide Club. In Lees verder.

  Moet ik de pauze van mijn werknemers doorbetalen?

  Naast de reguliere ‘eetpauze’ wordt er in de meeste horecazaken regelmatig door werknemers een sigaretje Lees verder.

  Ron Blaauw opent nieuw Chinees restaurant

  Chef Ron Blaauw opent op 1 juni Ron Gastrobar Oriental aan de Kerkstraat 23 in Amsterdam. De chef-kok heeft zich voor Ron Gastrobar Lees verder.

  Verschillende overtredingen horeca Rucphen

  In de gemeente Rucphen zijn recentelijk verschillende controles uitgevoerd in verband met de naleving van de Drank- en Horecawet. Hierbij zijn Lees verder.

  Moby opent vega restaurant

  Moby, de beroemde zanger, dj en songwriter, opent deze zomer een eigen vegan-restaurant. Het restaurant wordt gevestigd in Los Angeles en zal Little Pine heten. Lees verder.

  E-mailnieuwsbrief
  Ik ben toeleverancier.

  Dwingeloo krijgt twee nieuwe restaurants

  Dwingeloo mag zich verheugen op de komst van twee nieuwe restaurants. Op 1 mei vestigen zich namelijk twee restaurants in het voormalige Lees verder.

  NVWA deelt boetes uit op Koningsdag

  In het kader van de voedselveiligheid op vrijmarkten en oranjefeesten zijn op Koningsdag 2015 62 inspecteurs van de Nederlandse Voedsel- en Lees verder.

  Wijnbar in Montfoorts hotel

  Vandaag, op Koningsdag, opent wijnbar ‘Wine & Bubbles’ in Hotel Montfoort. Wijnen en bubbels zijn trendy, en voor gasten is het een prachtige aanvulling op het verblijf. Lees verder.

  Nieuw Indiaas restaurant in Rotterdam

  Afgelopen woensdag opende The Pepper Trail zijn deuren in Rotterdam. Dit restaurant presenteert naar eigen zeggen exclusief in Lees verder.

  Restaurant The Park opent binnentuin

  De gerechten van restaurant The Park – Inspired by Erik van Loo kunnen deze lente ook in de buitenlucht gegeten worden. Het restaurant van Lees verder.

  Nieuw biercafé in Amsterdam

  Op donderdag 7 mei is Amsterdam een Nederlands biercafé rijker. De nieuwe zaak heet Café Kootje en heeft een bierkaart van Lees verder.

  De AD Friettest onder de loep

  Er is veel te doen om de AD Friettest. De jurering zou niet betrouwbaar zijn, vooral vanwege de zeer uiteenlopende omstandigheden Lees verder.

  Toeristen besteden 10,2 miljard euro

  De 14 miljoen internationale bezoekers die in 2014 in Nederland verbleven, besteedden gezamenlijk 10,2 miljard euro aan hun Lees verder.

  Texel Culinair focust op bier en rund

  Van 11 t/m 13 september staat de twaalfde editie van Texel Culinair in het teken van de 600 jaar stadrechten van Texel. De deelnemende Lees verder.

  Nieuwe GM voor HMSHost Schiphol Airport

  Horeca-exploitant HMSHost Schiphol Airport stelt Patrick Brans aan als general manager. In deze functie is hij operationeel Lees verder.

  SVH neemt horeca-uitgeverij over

  De SVH heeft onlangs de uitgeefactiviteiten overgenomen van PlanBoek Uitgeverij, een gespecialiseerde uitgeverij op het gebied van leermiddelen Lees verder.

  Superfood? Brainfood!

  Superfood is alweer op z’n retour. Brainfood is het helemaal dit voorjaar. Immers, hersenen moeten flink wat werk verrichten en kunnen Lees verder.