Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Uit eten tussen de koeien

26-04-2012

De zesde editie van het ‘Boergondisch feestmaal’ start dit jaar op 12 mei en loopt door tot december. In deze periode kan men culinair genieten op 33 biologische boerenerven.

Kennismaking biologisch eten
Onder de naam ‘Boergondisch feestmaal’ voeren Stichting Van Eigen Erf en de Biologische InfoCentra een landelijke campagne om mensen op culinaire en educatieve wijze kennis te laten maken met biologisch eten uit eigen ommeland.

Boer, boerin en chef-kok verwelkomen hun gasten aan mooi gedekte lange tafels in de wei, stal of boerenschuur.

Ingrediënten van het seizoen
Chef-koks koken speciaal voor het Boergondisch feestmaal een bijzonder drie- of viergangen menu met de verse biologische oogst van het seizoen. Een excursie over de landerijen, met de boer of tuinder als gastheer, maakt onderdeel uit van het culinaire programma.

Informatie over het Boergondisch feestmaal, de boerderijen en de reserveringsmogelijkheden zijn te vinden op Vaneigenerf.nl

Foto: Dick Boschloo

Frank Lindner

De RestaurantKrant

Stuur dit bericht door...
Stuur mij informatie over de advertentiemogelijkheden

Share |

© Uitgeverij PS: bv. Alle rechten voorbehouden.

Alles weten over Regelgeving

Vacature van de week:
Vacatures Restaurant Blauw

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Gerelateerd nieuws

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Recent nieuws

Julius Jaspers trapt Nationale Mosselweek af

Topchef André Chiang kookt in RIJKS

Restaurant krijgt boete van 10.000 euro

Wijnproeven met topsommelier

Wees uniek met een industriële inrichting!

Thuisbezorgd.nl start met luxe maaltijden