Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Amerika omarmt Koreaanse kimchi

04-05-2012

Waar Chinese en Japanse ingrediënten al decennia gemeengoed zijn in de Amerikaanse restaurantkeuken, omarmen steeds meer chefs uit de VS Koreaanse producten.

Ingemaakte groenten
De Koreaanse keuken is hot. Kimchi is hiervan een goed voorbeeld. Pittig ingemaakte koolsoorten en groenten (met flink wat knoflook) worden toegepast in allerlei gerechten.

Koreaanse spruitjes
Zo maakt Daniel Campbell, executive chef bij de Tallulah Wine Bar & Bistro in Michigan spruitjes in op de traditionele Koreaanse wijze en serveert ze in een gerecht van gegrilde coquilles en buikspek.

Frank Lindner

De RestaurantKrant

Stuur dit bericht door...
Stuur mij informatie over de advertentiemogelijkheden

Share |

© Uitgeverij PS: bv. Alle rechten voorbehouden.

Alles weten over Bocuse d’Or?

Vacature van de week:
Hoofd bediening

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll
Type onderstaande code over en klik op "stemmen" captcha


Gerelateerd nieuws

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Recent nieuws

Hotel De Oorsprong blijft nog open

Meer groenten in Nederlandse horeca

De Librije verzorgt vliegtuigmaaltijden

Insecten op menukaart Princess

Rotterdams eetcafé in de Markthal

Volg de Bocuse d'Or live!