Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Amerika omarmt Koreaanse kimchi

04-05-2012

Waar Chinese en Japanse ingrediënten al decennia gemeengoed zijn in de Amerikaanse restaurantkeuken, omarmen steeds meer chefs uit de VS Koreaanse producten.

Ingemaakte groenten
De Koreaanse keuken is hot. Kimchi is hiervan een goed voorbeeld. Pittig ingemaakte koolsoorten en groenten (met flink wat knoflook) worden toegepast in allerlei gerechten.

Koreaanse spruitjes
Zo maakt Daniel Campbell, executive chef bij de Tallulah Wine Bar & Bistro in Michigan spruitjes in op de traditionele Koreaanse wijze en serveert ze in een gerecht van gegrilde coquilles en buikspek.

Frank Lindner

De RestaurantKrant

Stuur dit bericht door...
Stuur mij informatie over de advertentiemogelijkheden

Share |

© Uitgeverij PS: bv. Alle rechten voorbehouden.

Alles weten over Bocuse d’Or?

Vacature van de week:
Chef de partie

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll
Type onderstaande code over en klik op "stemmen" captcha


Gerelateerd nieuws

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Recent nieuws

Nieuwe horecalounge op Schiphol

Van der Grinten: verplicht in horeca werken

Nieuwe naam voor De Zwethheul

Horeca Wageningen in handen Jaap Venendaal

Chef Joris Bijdendijk creatief met Oreo's (video)

Kleinere porties bij McDonald's Japan