Nieuwe uitdaging voor Bib-chef Wielinga

28 mei 2012 |
Nieuwe uitdaging voor Bib-chef Wielinga<

De meermaals door Michelin bekroonde Bib Gourmand-kok Fred Wielinga staat vanaf 1 juni in de keuken bij Restaurant Legemeer. "Een verrijkende stap met nieuwe kansen in mijn carrière", aldus Wielinga.

Open keuken
Restaurant Legemeer is onderdeel van Hampshire Classic - Landhotel Legemeer De chef-kok zal in zijn nieuwe werkplek te zien zijn in een open keuken. Wielinga’s kookstijl is een mix van klassieke, krachtige smaken en de smaak van het Friese land. "Werken met authentieke regionale producten en dat mooi combineren met klassieke gerechten, is geweldig", vindt de chef.
Hotel-restaurant
Tot voor kort werkte Fred Wielinga bij Restaurant 't Jagertje in Langweer en daarvoor kookte hij zich op jonge leeftijd in de kijker bij restaurant De Gasterie in Hindeloopen. Wielinga over zijn switch van restaurant naar hotel-restaurant: "Ze kunnen nu ook nog blijven slapen. Fantastisch, toch?"

Myrtille Vromans

Overig nieuws

trends Bier
Dit zijn de biertrends voor deze lente

De meermaals door Michelin bekroonde Bib Gourmand-kok Fred Wielinga staat vanaf 1 juni in de keuken bij Restaurant Legemeer. "Een verrijkende stap met nieuwe kansen in mijn carrière", aldus Wielinga. Open keuken Restaurant Legemeer is onderdeel van Hampshire Classic - Landhotel Legemeer De chef...

Awards Snacks
Goud voor eigengemaakte kroket Vlaams friteshuis van Gogh

De meermaals door Michelin bekroonde Bib Gourmand-kok Fred Wielinga staat vanaf 1 juni in de keuken bij Restaurant Legemeer. "Een verrijkende stap met nieuwe kansen in mijn carrière", aldus Wielinga. Open keuken Restaurant Legemeer is onderdeel van Hampshire Classic - Landhotel Legemeer De chef...

Video Achtergronden KHN
Video: Zwolse horeca inspireert!

De meermaals door Michelin bekroonde Bib Gourmand-kok Fred Wielinga staat vanaf 1 juni in de keuken bij Restaurant Legemeer. "Een verrijkende stap met nieuwe kansen in mijn carrière", aldus Wielinga. Open keuken Restaurant Legemeer is onderdeel van Hampshire Classic - Landhotel Legemeer De chef...

Vis Culinair
Het Rotterdam Marriott Hotel presenteert Schmidt Fresh Fish Market

De meermaals door Michelin bekroonde Bib Gourmand-kok Fred Wielinga staat vanaf 1 juni in de keuken bij Restaurant Legemeer. "Een verrijkende stap met nieuwe kansen in mijn carrière", aldus Wielinga. Open keuken Restaurant Legemeer is onderdeel van Hampshire Classic - Landhotel Legemeer De chef...

Toerisme Culinair
Wat is de beste Europese stad voor een culinaire trip?

De meermaals door Michelin bekroonde Bib Gourmand-kok Fred Wielinga staat vanaf 1 juni in de keuken bij Restaurant Legemeer. "Een verrijkende stap met nieuwe kansen in mijn carrière", aldus Wielinga. Open keuken Restaurant Legemeer is onderdeel van Hampshire Classic - Landhotel Legemeer De chef...

Groenten Recepten
Hoe bereid je asperges? Asperges bereiden is echt niet zo moeilijk

De meermaals door Michelin bekroonde Bib Gourmand-kok Fred Wielinga staat vanaf 1 juni in de keuken bij Restaurant Legemeer. "Een verrijkende stap met nieuwe kansen in mijn carrière", aldus Wielinga. Open keuken Restaurant Legemeer is onderdeel van Hampshire Classic - Landhotel Legemeer De chef...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: