Nieuwe site Robert Kranenborg in 360?

15 december 2011 |
Nieuwe site Robert Kranenborg in 360?<

Na het behalen van Michelinsterren in restaurants als La Rive, Le Cirque en La Cravache D'Or heeft topkok Robert Kranenborg een nieuw resultaat neergezet: de culinaire online-ervaring RobertKranenborg.nl Op deze gloednieuwe website stap je bijna letterlijk in de wereld van de topkok. Een website met zorg bereid.

360? ervaring
De website werd gemaakt door het nieuwe interactieve bureau Fox on the Run en bevat bijzondere technieken. Zo heeft de website een unieke 360? navigatie met borden die om Kranenborg heen draaien, op basis van 360?-fotografie. Elk bord bevat relevante en interessante content. Dat kan van alles zijn, van televisieoptredens tot recepten of tweets. Want alle sociale media zijn op een bijzondere manier geïntegreerd.

Pionier
Door te navigeren via de borden krijg je als bezoeker op een leuke manier een beeld van wat Kranenborg doet op televisie, in z’n privéleven en in z’n werk. Je leert ‘m echt een beetje kennen. De website is uniek binnen de food- en restaurantbranche en past bij de pionier die Kranenborg is.

Frank Lindner

Overig nieuws

Regelgeving
Restaurants zijn boos op NVWA en eisen genoegdoening

Een groep van vijftien restaurants, waaronder dertien Chinese restaurants is boos op de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA). De NVWA wil verouderde en kritische rapporten over de betreffende zaken openbaren. Dinsdag wordt de zaak behandeld voor de bestuursrechter. De NVWA constateerde da...

Economie Horeca Achtergronden
Dagzaken vullen leegtes in winkelstraten op

Dagzaken, zoals koffiecafés, lunchrooms en ijszaken, vullen de leegte in op die in winkelstraten zijn ontstaan door het wegvallen van winkels. NVM Business signaleert deze trend in een rapport over de grootste tien winkelsteden. Panden die eerder een zuivere winkelfu...

Horeca Achtergronden
Wat is de ideale bedrijfsnaam voor een horecazaak?

Op donderdag 1 september 2016 verschijnt Hoe noem ik mijn tent?: gids voor het vinden van een bedrijfsnaam in de horeca, geschreven door copywriter en naamexpert Wouter van der Land. Het boek helpt startende horecaondernemers bij het vinden van een naam met een duidelijke meerwaarde voor hun zaak. ...

Hoe zit dat eigenlijk? Geen aanzegging en toch geen aanzegboete

Sinds 1 januari 2015 moet de werkgever een werknemer die werkzaam is op basis van een arbeidsovereenkomst voor 6 maanden of langer, schriftelijk inlichten over het wel of niet voortzetten daarvan. Deze schriftelijke aanzegging dient de werknemer uiterlijk een maand voordat het dienstverband eindigt,...

Diner Achtergronden
Enschedeërs maken voor 5 euro maand lang kennis met restaurants

Eten-bestelsite Hungry.nl is in Enschede een campagne gestart waarbij restaurants een maand lang speciaal samengestelde menu’s online aanbieden voor 5 euro. Liefst 30 restaurants doen mee met deze zogenoemde ‘Hungry 5 euro Mega Menu’ campagne. Deelnemende restaurants zijn v...

Culinair
Haute cuisine met ingrediënten van McDonald's

Culinaire grootheden worden uitgedaagd om met ingrediënten van McDonald’s iconen een haute cuisine gerecht te bereiden en doen onderzoek naar de herkomst van de ingrediënten. Dit is het recept voor een nieuw online videoconcept dat McDonald’s samen met LifeHunters heeft ontwikk...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2016 - Uitgeverij PS

Uitgave door: