Nieuwe look voor Popocatepetl Rotterdam

14 maart 2017 | Roy Spijker

Het traditionele Mexicaanse restaurant Popocatepetl in Rotterdam heeft een metamorfose ondergaan. De welbekende Mexicaanse taferelen hebben plaats gemaakt voor een eigentijds, sfeervol interieur met Latin invloeden. Op 9 maart opende het vernieuwde restaurant in de Oude Haven haar deuren.

Gasten kunnen nu niet alleen genieten van het prachtig nieuwe interieur, ook de kaart is aangepast. Naast de authentieke gerechten zijn er vernieuwde Mexicaanse gerechten aan de menukaart toegevoegd en kunnen gasten nu alle gerechten ook als lunch bestellen! Daarnaast is er meer aandacht besteed aan de drankenkaart. Op het menu staan cocktails en de befaamde Mexicaanse spirits; tequila en mezcal. Hiermee is Popocatepetl the Mexican ook een uitstekende plek voor de borrel. Na Utrecht was Rotterdam aan de beurt voor een restyling. De vijf andere vestigingen in het land worden de komende periode getransformeerd.

Begrip in Nederland
Het Mexicaanse restaurant Popocatepetl is al 35 jaar een begrip in Nederland en heeft veel vaste gasten. In Mexico staat 'Popocatepetl' voor de bekende vulkaan bij Mexico City. De naam is oud-Azteeks en betekent 'daar waar de aarde heet wordt'. In Nederland staat 'Popocatepetl' al jaren garant voor lekker eten in een Mexicaanse ambiance.

Eigentijds menu en ambiance
Inmiddels is het tijd geworden voor een aanpassing van het interieur en de menukaart. Onlangs opende de allereerste vernieuwde Popocatepetl haar deuren in Utrecht. De Rotterdamse vestiging volgt op de voet en is hiermee de tweede zaak van Popocatepetl die helemaal in het nieuw is gestoken. Hiermee speelt Popocatepetl in op de veranderende wensen van de gasten. Met meer verfijnde gerechten, bites to share en een uitgebreide drankenkaart, biedt het Mexicaanse restaurant voor een ieder wat wils. Uiteraard zijn de klassiekers - tortilla's, faijtas, tostadas en quesadillas – nog steeds verkrijgbaar. Nieuw is het aanbod cocktails waaronder de 'Mexican Bulldog'; een combinatie van een Corona biertje met een Margarita. Het traditionele interieur is getransformeerd naar een hedendaags design Popocatepetl is een horecaconcept van Debuut BV, een organisatie die hoogkwalitatieve,

onderscheidende horeca beheert en ontwikkelt in Nederland. De eerste Popocatepetl opende in 1983 haar deuren in Utrecht. Daarna volgde de restaurants in Nijmegen, Rotterdam, Den Haag, Breda, Haarlem, Amersfoort.met een Latin touch.

Overig nieuws

trends Bier
Dit zijn de biertrends voor deze lente

De terrassen stromen vaak vol zodra de eerste lentezon zich laat zien. Na alle winterse dagen willen Nederlanders weer genieten van de buitenlucht en daarbij mag een lekker glas bier of pils in veel gevallen niet ontbreken. Het aanbod aan verschillende bieren is de afgelopen tijd ex...

Awards Snacks
Goud voor eigengemaakte kroket Vlaams friteshuis van Gogh

Het keuren en bekronen van ambachtelijke producten. Slagers en bakkers doen het al meer dan een eeuw. Vakvereniging ProFri en het Nederlands Frituurcentrum doen het nu ook voor het frituurambacht. Arn Zuyderduin van Vlaams friteshuis van Gogh in Amersfoort kreeg als eerste in zijn regio drie oorkond...

Video Achtergronden KHN
Video: Zwolse horeca inspireert!

Op dinsdag 21 maart gingen 36 horecaondernemers uit het hele land op inspiratietour in Zwolle. Onder het motto van ontmoeten en inspireren maakten zij kennis met een aantal bijzondere horecazaken in Zwolle, zoals De Librije, Waanders In De Broeren, Hier en Daar, Bapas en Bij Hartje. ...

Vis Culinair
Het Rotterdam Marriott Hotel presenteert Schmidt Fresh Fish Market

’s Werelds grootste hotelketen Marriott Hotels opent in het Paasweekend in Rotterdam de allereerste Fresh Fish Market. Hiermee heeft het Rotterdam Marriott Hotel een wereldwijde primeur en heeft de havenstad er weer een nieuwe (zee)parel bij. Vanaf 16 april opent de Schmidt Fresh Fish Market h...

Toerisme Culinair
Wat is de beste Europese stad voor een culinaire trip?

Op zoek naar een plek om even te ontsnappen? Met zoveel bruisende steden binnen handbereik is het niet eenvoudig om uw stedentrip te plannen. HomeToGo en GoEuro , een reisplatform dat reizigers helpt met het zoeken en boeken van treinen, bussen en vluchten, hebben 2.000 Europese steden geanalyseerd ...

Groenten Recepten
Hoe bereid je asperges? Asperges bereiden is echt niet zo moeilijk

Het aspergeseizoen is aanstaande en daarom laten we je in samenwerking met het Nederlands Aspergecentrum zien hoe je de overheerlijke seizoensgroenten bereidt. Door bijnamen als 'Het Witte Goud' en 'Koningin der Groenten' lijkt het alsof asperges bereiden alleen is weggelegd...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: