Nieuwe look voor Popocatepetl Rotterdam

14 maart 2017 | Roy Spijker

Het traditionele Mexicaanse restaurant Popocatepetl in Rotterdam heeft een metamorfose ondergaan. De welbekende Mexicaanse taferelen hebben plaats gemaakt voor een eigentijds, sfeervol interieur met Latin invloeden. Op 9 maart opende het vernieuwde restaurant in de Oude Haven haar deuren.

Gasten kunnen nu niet alleen genieten van het prachtig nieuwe interieur, ook de kaart is aangepast. Naast de authentieke gerechten zijn er vernieuwde Mexicaanse gerechten aan de menukaart toegevoegd en kunnen gasten nu alle gerechten ook als lunch bestellen! Daarnaast is er meer aandacht besteed aan de drankenkaart. Op het menu staan cocktails en de befaamde Mexicaanse spirits; tequila en mezcal. Hiermee is Popocatepetl the Mexican ook een uitstekende plek voor de borrel. Na Utrecht was Rotterdam aan de beurt voor een restyling. De vijf andere vestigingen in het land worden de komende periode getransformeerd.

Begrip in Nederland
Het Mexicaanse restaurant Popocatepetl is al 35 jaar een begrip in Nederland en heeft veel vaste gasten. In Mexico staat 'Popocatepetl' voor de bekende vulkaan bij Mexico City. De naam is oud-Azteeks en betekent 'daar waar de aarde heet wordt'. In Nederland staat 'Popocatepetl' al jaren garant voor lekker eten in een Mexicaanse ambiance.

Eigentijds menu en ambiance
Inmiddels is het tijd geworden voor een aanpassing van het interieur en de menukaart. Onlangs opende de allereerste vernieuwde Popocatepetl haar deuren in Utrecht. De Rotterdamse vestiging volgt op de voet en is hiermee de tweede zaak van Popocatepetl die helemaal in het nieuw is gestoken. Hiermee speelt Popocatepetl in op de veranderende wensen van de gasten. Met meer verfijnde gerechten, bites to share en een uitgebreide drankenkaart, biedt het Mexicaanse restaurant voor een ieder wat wils. Uiteraard zijn de klassiekers - tortilla's, faijtas, tostadas en quesadillas – nog steeds verkrijgbaar. Nieuw is het aanbod cocktails waaronder de 'Mexican Bulldog'; een combinatie van een Corona biertje met een Margarita. Het traditionele interieur is getransformeerd naar een hedendaags design Popocatepetl is een horecaconcept van Debuut BV, een organisatie die hoogkwalitatieve,

onderscheidende horeca beheert en ontwikkelt in Nederland. De eerste Popocatepetl opende in 1983 haar deuren in Utrecht. Daarna volgde de restaurants in Nijmegen, Rotterdam, Den Haag, Breda, Haarlem, Amersfoort.met een Latin touch.

Overig nieuws

Regelgeving BTW
Arrangementen: voorkom problemen met de btw

"Geniet van een 3-gangenmenu inclusief uitgebreid dessertbuffet en consumpties voor slechts € 34,50. U heeft keuze uit wijn, bier of frisdrank." Een mooie aanbieding, maar wat doet u met de btw? DOWNLOAD GRATIS DE LAATSTE EDITIE VAN DE RESTAURANTKRANT Wanneer u als restaurantond...

Personalia
Topman La Place nieuwe General Manager HMSHost

HMSHost International, wereldleider in food & beverage voor reizigers, heeft Ad Willemsen aangesteld als General Manager van HMSHost Schiphol en Rotterdam. Willemsen neemt bijna 30 jaar aan management ervaring in food & beverages met zich mee. In zijn nieuwe rol is Willemsen verantwoordel...

Restaurant Mensen
Nieuw restaurant in Apollo Hotel Amsterdam

Op het kruispunt van 5 grachten, in een prachtige oase van rust, opent medio juni hét nieuwe restaurant van Amsterdam: 'Bodon, La Grande Brasserie'. Traditionele Franse keuken in een moderne verpakking. Niet gestandaardiseerd maar individueel en uniek. In Apollo Hotel Amsterdam, ge...

Inboedel Jachtslot Mookerheide wordt geveild

Jachtslot de Mookerheide wordt ingrijpend gerenoveerd door eigenaar Natuurmonumenten. Het luxe hotel-restaurant sluit tijdelijk zijn deuren en komt daarna in een totaal nieuwe vorm terug. De volledige inventaris wordt daarom geveild. Veilingmeester Teun van Leeuwen van Troostwijk Auctions & Valu...

Tech Modation
Succesvol adverteren via Adwords en Facebook, deel 2

Maarten Dries houdt zich met zijn bedrijf Modation bezig met succesvol online adverteren. In deze reeks artikelen doet hij uit de doeken hoe een succesvolle online campagne wordt vormgegeven. Voor de horeca is het immers ook belangrijk om goed gevonden te worden, maar daar hangt een kostenplaatje aa...

Chefs
Folie Culinaire pakt uit met kaaiman en mieren 

De gerenommeerde Colombiaanse chef Leonor Espinosa geeft in oktober een masterclass op Folie Culinaire, hét internationale vakevenement voor de gastronomie in Maastricht. Zij is de eerste chef uit de spectaculaire line-up van nationale en internationale chefs die de beursorganisatie bekend ma...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: