Line-up chefs Taste of Amsterdam bekend

6 september 2011 |
Line-up chefs Taste of Amsterdam bekend<

Nadat eind augustus de deelnemende restaurants aan culinair festival Taste of Amsterdam bekend werden gemaakt. Is nu ook de line-up van de topchefs compleet. Deze chef-koks zullen de bezoekers van 22 tot en met 25 september verrassen met hun beste gerechten en bijzondere technieken.

Bekende gezichten
Naast Taste ambassadeur Julius Jaspers, zijn onder andere ook zijn televisiecollega’s Robert Kranenborg, Ramon Beuk, Alain Caron en Peter Lute van de partij. In het Kook Theater zullen zij, met de andere deelnemende sterren- en celebrity-chefs, live hun kunsten vertonen bij de masterclasses onder leiding van vaste presentator Ramon Beuk.

Andere deelnemende topchefs zijn dit jaar:
Marco Westmaas, Christopher Naylor, Luc Kusters, Bert van Buschbach, Bastiaan Doesburg, Rik Jansma, Wilko Hoogendoorn, Agus Hermawan, Dennis Kuipers, Wilco Berends, Marcel de Leeuw, Peter Scholte, Leonardo Pacenti, Sander van Melick, Jeroen van Spall, Stefan van Sprang en Rob Toet.

Demonstraties en proeverijen
Deelnemende restaurants zijn onder andere: Blauw, Sucre, Fifteen, Bagna Cauda, Bolenius, Gustavino, Toscanini, BarRestaurant, MOMO, Mint Hotel en Hoofdstad Brasserie.
Naast de crème de la crème op het gebied van eten en drinken, kunnen bezoekers diverse workshops volgen en bieden de verschillende theaters een reeks bijzondere demonstraties en proeverijen. Ook zijn er dit jaar diverse heerlijkheden te koop op de aanwezige food-& productmarkten.

Over Taste of Amsterdam
Na twee succesvolle edities van Taste of Amsterdam, staat het Amstelpark van 22 tot en met 25 september 2011 voor de derde keer opnieuw volledig in het teken van het proeven van topgerechten en het genieten van exclusieve culinaire verrassingen. Taste is een internationaal concept dat al grote successen boekte in wereldsteden als Sydney, Kaapstad, Melbourne en Londen.
Kijk voor meer informatie, openingstijden en kaartverkoop op www.tasteofamsterdam.com

Overig nieuws

Regelgeving
Restaurants zijn boos op NVWA en eisen genoegdoening

Een groep van vijftien restaurants, waaronder dertien Chinese restaurants is boos op de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA). De NVWA wil verouderde en kritische rapporten over de betreffende zaken openbaren. Dinsdag wordt de zaak behandeld voor de bestuursrechter. De NVWA constateerde da...

Economie Horeca Achtergronden
Dagzaken vullen leegtes in winkelstraten op

Dagzaken, zoals koffiecafés, lunchrooms en ijszaken, vullen de leegte in op die in winkelstraten zijn ontstaan door het wegvallen van winkels. NVM Business signaleert deze trend in een rapport over de grootste tien winkelsteden. Panden die eerder een zuivere winkelfu...

Horeca Achtergronden
Wat is de ideale bedrijfsnaam voor een horecazaak?

Op donderdag 1 september 2016 verschijnt Hoe noem ik mijn tent?: gids voor het vinden van een bedrijfsnaam in de horeca, geschreven door copywriter en naamexpert Wouter van der Land. Het boek helpt startende horecaondernemers bij het vinden van een naam met een duidelijke meerwaarde voor hun zaak. ...

Hoe zit dat eigenlijk? Geen aanzegging en toch geen aanzegboete

Sinds 1 januari 2015 moet de werkgever een werknemer die werkzaam is op basis van een arbeidsovereenkomst voor 6 maanden of langer, schriftelijk inlichten over het wel of niet voortzetten daarvan. Deze schriftelijke aanzegging dient de werknemer uiterlijk een maand voordat het dienstverband eindigt,...

Diner Achtergronden
Enschedeërs maken voor 5 euro maand lang kennis met restaurants

Eten-bestelsite Hungry.nl is in Enschede een campagne gestart waarbij restaurants een maand lang speciaal samengestelde menu’s online aanbieden voor 5 euro. Liefst 30 restaurants doen mee met deze zogenoemde ‘Hungry 5 euro Mega Menu’ campagne. Deelnemende restaurants zijn v...

Culinair
Haute cuisine met ingrediënten van McDonald's

Culinaire grootheden worden uitgedaagd om met ingrediënten van McDonald’s iconen een haute cuisine gerecht te bereiden en doen onderzoek naar de herkomst van de ingrediënten. Dit is het recept voor een nieuw online videoconcept dat McDonald’s samen met LifeHunters heeft ontwikk...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2016 - Uitgeverij PS

Uitgave door: