Les Patrons Cuisiniers koken op de Malediven

Auteur: Roy Spijker
Internationaal Michelin 11 april 2017
Les Patrons Cuisiniers koken op de Malediven

Zes Nederlandse sterrenchefs gaan van 21 tot en met 25 oktober een exclusieve culinaire ervaring presenteren op de Malediven. De Chefs zullen drie keer culinaire gerechten bereiden op de exlusieve resorts van Soneva.

De Chefs die zullen koken op de Malediven zijn André van Alten (Restaurant La Provence, een ster), Edwin Vinke (De Kromme Watergang, twee sterren), Jos Grootscholten (Restaurant Perceel, een ster), Andre van Doorn (Kasteel Heemstede, een ster), John Alexander Jarno Eggen (De Groene Lantaarn, twee sterren) en Wilco Berends (De Nederlanden, 1 ster). Alle zes de chefs zijn lid van Les Patrons Cuisiniers, waarvan Henk Savelberg de oprichter is.

Hoogtepunt van het evenement staat gepland voor 21 oktober, als de chefs alle restaurants van Soneva zullen overnemen. Op 25 oktober zullen de chefs in Soneva Fushi een battle aangaan tijdens een kookwedstrijd. 

Overig nieuws