Henk van Greuningen erelid Koksgilde

14 mei 2012 |
Henk van Greuningen erelid Koksgilde<

Henk van Greuningen, jarenlang het gezicht van Wüsthof messen in Nederland, is benoemd tot erelid van het Koksgilde. Van Greuningen: "Ik ben totaal verrast en trots."

Vriend en sponsor
Theo Pieper, vice president van het Koksgilde, reikte Henk de speld en de oorkonde horend bij het erelidmaatschap uit. Pieper: "Henk is vanaf het begin van het Koksgilde vriend en sponsor. Hij zorgde bij alle wedstrijden van het gilde voor fantastische prijzen, prachtige messensets, -blokken en -koffers."

Begaan met koksvak
"Henk is werkelijk zeer begaan met het koksvak en met koks in Nederland. Wij waarderen het bijzonder dat hij zich jarenlang voor ons gilde heeft ingezet", aldus Pieper.

Niet verwacht
Van Greuningen: "Ik ben totaal verrast door deze onderscheiding. Ik ben er erg trots op erelid van het Koksgilde te zijn. We hebben altijd perfect samengewerkt, inderdaad al tal van jaren, maar dit had ik echt niet verwacht. Ik ben er trots op."

Frank Lindner

Overig nieuws

Opening Restaurant
Cornelis Bar & Kitchen opent deuren in Rotterdam

Na een maandenlange verbouwing opent Cornelis deze week officieel de deuren op de hoek van de Coolsingel in Rotterdam. De nieuwe horecagelegenheid biedt een tweeledig concept wat bestaat uit een restaurant en een bar. Bovenin het restaurant kan je terecht voor een uitgebreid diner. In het bargedeelt...

Personeel
Ricardo Eshuis toegetreden tot bestuur Bocuse d’Or Nederland

SVH-directeur Ricardo Eshuis per juni is toegetreden tot het bestuur van Bocuse d’Or Nederland. Ricardo wordt verantwoordelijk voor verdere profilering van onze organisatie en voor commerciële zaken. 'We zijn er trots op dat hij zijn expertise en netwerk wil inzetten voor onze doele...

Bier
AB InBev compenseert aandeelhouders

AB InBev heeft het bod op SABMiller om Brexit verhoogd. Hierdoor worden de aandeelhouders van SABMiller gecompenseert voor de recente waardedaling van het Britse pond. Het bedrijf biedt nu 45 pond per aandeel in plaats van 44 pond, liet de Belgische brouwer dinsdag in een persverklaring weten. Aa...

Awards
Hutten genomineerd voor Beste Werkgever 2016

Hutten is genomineerd voor Beste Werkgever 2016 in de branche vrije tijd, reizen en cultuur. De cateraar en leverancier van hospitality & receptiediensten neemt het op tegen ANWB en Sportfondsen Rotterdam. Tijdens het Beste Werkgevers Event op 4 oktober maken Effectory en Intermediair de winna...

Economie
Nederlandse horeca presteert het beste binnen de EU

De omzet van de Nederlandse hotels, restaurants en cafés is de laatste jaren sterker gestegen dan gemiddeld in de Europese Unie. Na het uitbreken van de kredietcrisis daalde de horecaomzet in Nederland juist meer dan in de rest van de EU. Inmiddels ligt de horecaomzet zowel in Nederland a...

Vis
HANOS breidt uit met Q-vis

Door de krachtenbundeling ontstaat er voor klanten van beide bedrijven een groter assortiment en een optimale dienstverlening met snelle levering. Met de overname haalt de kennis en het inkoopnetwerk van de visspecialist in huis. Het voltallige team van Q-vis verhuist per 1 augustus 2016 naar de ...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Lees Nu
Account
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2016 - Uitgeverij PS

Uitgave door: