Guido Panjer naar WK chef-koks in Korea

24 april 2012 |
Guido Panjer naar WK chef-koks in Korea<

Guido Panjer, docent Friesland College en zijn assistent Ton Lamers, werkzaam bij Restaurant De Bokkedoorns in Overveen, nemen op 4 mei deel aan de Global Chefs Challenge.

Zeven finalisten
Dit jaar wordt het 'wereldkampioenschap voor chefs' gehouden in Daejeon in Zuid-Korea. Zeven deelnemers uit diverse continenten strijden om deze eervolle titel. Op 5 mei wordt de uitslag bekend gemaakt.

Organisatie
De wedstrijd wordt georganiseerd door de World Association of Chefs Societies (WACS), dat zo’n elf miljoen koks in 94 landen over de hele wereld vertegenwoordigt. Nederland doet vanuit het Koksgilde dit jaar voor de derde maal mee.

Nederland al eerder op ereschavot
In 2008 sleepte Toine Smulders, chef-kok en eigenaar van Villa Copera, Tolkamer, de eerste prijs in de wacht. In 2010 werd Wim Klerks, voorheen chef-kok van Restaurant Les Jumeaux, Bennebroek), tweede. Dit jaar heeft Guido Panjer, zich via een Europese voorronde in Boedapest, zich samen met zijn assistent Tom Lamers geplaatst voor de finale.

Talentvolle wedstrijdkoker
Panjer is een getalenteerd wedstrijdkok, winnaar van De Gouden Koksmuts 2008 en lid van het nationale wedstrijdteam. Panjer en Lamers worden tijdens de challenge begeleid door Wynand Vogel en Waldrik Kremer, die vanuit het Koksgilde verantwoordelijk is voor de wedstrijden.

Op de foto: Het Nationaal Team met als tweede van rechts Guido Panjer. Overige leden: Lars van Galen, Alfred van Dijk, Wim Klerks, Jurgen Koens, Tom van Woerkum, Ronnie Merks, Henri Brouwers en Waldrik Kremer (chef d’équipe)

Frank Lindner

Overig nieuws

trends Bier
Dit zijn de biertrends voor deze lente

Guido Panjer, docent Friesland College en zijn assistent Ton Lamers, werkzaam bij Restaurant De Bokkedoorns in Overveen, nemen op 4 mei deel aan de Global Chefs Challenge. Zeven finalisten Dit jaar wordt het 'wereldkampioenschap voor chefs' gehouden in Daejeon in Zuid-Korea. Zeven deelnemers uit...

Awards Snacks
Goud voor eigengemaakte kroket Vlaams friteshuis van Gogh

Guido Panjer, docent Friesland College en zijn assistent Ton Lamers, werkzaam bij Restaurant De Bokkedoorns in Overveen, nemen op 4 mei deel aan de Global Chefs Challenge. Zeven finalisten Dit jaar wordt het 'wereldkampioenschap voor chefs' gehouden in Daejeon in Zuid-Korea. Zeven deelnemers uit...

Video Achtergronden KHN
Video: Zwolse horeca inspireert!

Guido Panjer, docent Friesland College en zijn assistent Ton Lamers, werkzaam bij Restaurant De Bokkedoorns in Overveen, nemen op 4 mei deel aan de Global Chefs Challenge. Zeven finalisten Dit jaar wordt het 'wereldkampioenschap voor chefs' gehouden in Daejeon in Zuid-Korea. Zeven deelnemers uit...

Vis Culinair
Het Rotterdam Marriott Hotel presenteert Schmidt Fresh Fish Market

Guido Panjer, docent Friesland College en zijn assistent Ton Lamers, werkzaam bij Restaurant De Bokkedoorns in Overveen, nemen op 4 mei deel aan de Global Chefs Challenge. Zeven finalisten Dit jaar wordt het 'wereldkampioenschap voor chefs' gehouden in Daejeon in Zuid-Korea. Zeven deelnemers uit...

Toerisme Culinair
Wat is de beste Europese stad voor een culinaire trip?

Guido Panjer, docent Friesland College en zijn assistent Ton Lamers, werkzaam bij Restaurant De Bokkedoorns in Overveen, nemen op 4 mei deel aan de Global Chefs Challenge. Zeven finalisten Dit jaar wordt het 'wereldkampioenschap voor chefs' gehouden in Daejeon in Zuid-Korea. Zeven deelnemers uit...

Groenten Recepten
Hoe bereid je asperges? Asperges bereiden is echt niet zo moeilijk

Guido Panjer, docent Friesland College en zijn assistent Ton Lamers, werkzaam bij Restaurant De Bokkedoorns in Overveen, nemen op 4 mei deel aan de Global Chefs Challenge. Zeven finalisten Dit jaar wordt het 'wereldkampioenschap voor chefs' gehouden in Daejeon in Zuid-Korea. Zeven deelnemers uit...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: