Gratis krantenstok bij leestafelabonnement

10 april 2017 |

Deze maand lanceert de Persgroep Nederland een nieuwe website voor de zakelijke markt www.leestafelkrant.nl. Onder meer horecabedrijven kunnen hier hun zakelijke krantenabonnement afsluiten.

Steeds meer horecabedrijven kiezen voor een op maat samengesteld krantenpakket, speciaal voor hun leestafel, stamtafel, receptie of loungehoek. Een mooie aanvulling op de service richting klanten, die ook nog eens voor extra omzet en minder klachten zorgt. Wie ontspannen een krantje leest, stoort zich niet aan een paar minuten langer wachten en bestelt nog eens een extra drankje.

Ongestoord een krantje lezen bij het ontbijt, een kopje koffie of de lunch bijvoorbeeld.

Keuzevrijheid

Het zakelijk/leestafelabonnement biedt veel flexibiliteit. U kunt uw eigen pakket samenstellen, afgestemd op uw klanten en bezoekersaantallen. Heeft u op doordeweekse dagen veel zakelijke bezoekers, kies dan bijvoorbeeld voor het NRC Handelsblad of Het Financieele Dagblad.

Ligt de piek voor u meer in het weekend of heeft u dan meer recreatieve bezoekers, dan kiest u bijvoorbeeld voor het AD of een regionale krant met veel leuke bijlagen. U kunt elke dag variëren in aantallen en titels. Bent u een dag gesloten, dan hoeft u ook geen krant af te nemen en tijdens een langere sluitingsperiode kunt u het abonnement gewoon een tijdje stil zetten.

Vaak aftrekbaar

Via de nieuwe site kunt u eenvoudig zelf een pakket samenstellen, variërend per dag in titels en aantallen. De rekentool berekent voor u het eindbedrag per week. Uiteraard ontvangt u een maandfactuur met btw en zijn de kosten in veel gevallen aftrekbaar.

Het speciale zakelijke abonnement of leestafelabonnement van de Persgroep biedt keuze uit maar liefst 14 krantentitels, de eigen titels van de Persgroep Nederland (AD, de Volkskrant, Trouw, Het Parool en de regionale kranten) en NRC Handelsblad, nrc.next en Het Financieele Dagblad.

Horeca-actie: nu met gratis nostalgische krantenstok!

Voor leden van Koninklijke Horeca Nederland is er bovendien een extra kortingsafspraak.
www.leestafelkrant.nl

 

Overig nieuws

Regelgeving BTW
Arrangementen: voorkom problemen met de btw

"Geniet van een 3-gangenmenu inclusief uitgebreid dessertbuffet en consumpties voor slechts € 34,50. U heeft keuze uit wijn, bier of frisdrank." Een mooie aanbieding, maar wat doet u met de btw? DOWNLOAD GRATIS DE LAATSTE EDITIE VAN DE RESTAURANTKRANT Wanneer u als restaurantond...

Personalia
Topman La Place nieuwe General Manager HMSHost

HMSHost International, wereldleider in food & beverage voor reizigers, heeft Ad Willemsen aangesteld als General Manager van HMSHost Schiphol en Rotterdam. Willemsen neemt bijna 30 jaar aan management ervaring in food & beverages met zich mee. In zijn nieuwe rol is Willemsen verantwoordel...

Restaurant Mensen
Nieuw restaurant in Apollo Hotel Amsterdam

Op het kruispunt van 5 grachten, in een prachtige oase van rust, opent medio juni hét nieuwe restaurant van Amsterdam: 'Bodon, La Grande Brasserie'. Traditionele Franse keuken in een moderne verpakking. Niet gestandaardiseerd maar individueel en uniek. In Apollo Hotel Amsterdam, ge...

Inboedel Jachtslot Mookerheide wordt geveild

Jachtslot de Mookerheide wordt ingrijpend gerenoveerd door eigenaar Natuurmonumenten. Het luxe hotel-restaurant sluit tijdelijk zijn deuren en komt daarna in een totaal nieuwe vorm terug. De volledige inventaris wordt daarom geveild. Veilingmeester Teun van Leeuwen van Troostwijk Auctions & Valu...

Tech Modation
Succesvol adverteren via Adwords en Facebook, deel 2

Maarten Dries houdt zich met zijn bedrijf Modation bezig met succesvol online adverteren. In deze reeks artikelen doet hij uit de doeken hoe een succesvolle online campagne wordt vormgegeven. Voor de horeca is het immers ook belangrijk om goed gevonden te worden, maar daar hangt een kostenplaatje aa...

Chefs
Folie Culinaire pakt uit met kaaiman en mieren 

De gerenommeerde Colombiaanse chef Leonor Espinosa geeft in oktober een masterclass op Folie Culinaire, hét internationale vakevenement voor de gastronomie in Maastricht. Zij is de eerste chef uit de spectaculaire line-up van nationale en internationale chefs die de beursorganisatie bekend ma...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: