Vlaams-Nederlands initiatief focust op plantaardige nevenstromen in agro-voedingsindustrie

Horecahotspot: Bierfabriek Almere is geopend

Wiedewietsaus van Ter Marsch daadwerkelijk in productie

Je kunt nu eten bestellen met spraakcommando's

Pilotproject tegen voedselverspilling hotelsector 

Deli XL verandert naam in Bidfood

Dit is de beste ijssalon van Nederland

Op bezoek bij STOOM beer&food Nijmegen

Jonge Rotterdammers lanceren pop-up foodevent

Lepeltje Lepeltje breidt uit naar acht steden

Dit zijn de food trends volgens Google

De Twentsche Foodhal zoekt ondernemers

Aziatische concepten hebben de toekomst

Restaurant komt met veganistische burger die smaakt naar 'echt' vlees

Masterclass voor chefs: haal meer uit groenten

Doggybag wint aan populariteit

Voedseltop: Nederland koploper gezonde en duurzame voeding

Het lekkerste cateringbroodje: Vy Vieu

Hier eet je de lekkerste en gezondste maaltijdsalade van Nederland

Uit eten met virtual reality

Eten buitenshuis steeds populairder

Trend: de luxe tosti

Begin 2017 goed met deze recepten

Honderden vluchtelingen genieten van eindejaarsdiner in Hilton

Cursus stressvrij kerstdiner door Hotelschool The Hague

Hema zet minder om met eten en drinken

Een zee vol ideeën voor een afwisselend menu

Dunkin' Donuts opent eerste vestiging in Nederland in 2017

Dit zijn de 10 lunchtrends voor 2017

Event: Horeca & Food Inspiratie Venray komt met vernieuwd concept

Gourmetten bezig met comeback: razend populair onder jongeren

Trend: Streetfood verovert de Nederlandse horeca

Oude postkantoor tijdelijk restaurant, café en winkel

Dit restaurant serveert alleen gerechten met chocolade

Lunchroom Carrousel heeft de lekkerste gehaktbal van Tilburg

Iedereen een Happy Meal op McHappy Day

Chef-koks vertellen wat gasten beter niet kunnen bestellen in een restaurant

Europese finale Bocuse'or 2018 is in Turijn

Tilburgse horeca strijdt om titel ‘Lekkerste Gehaktbal van Tilburg’

Te weinig gezond lunchaanbod in pretparken

Pizzahut keert terug naar Nederland

Trends gespot: Gezondheidswetenschap op het menu

Amerikaanse fast casual reuzen komen naar Nederland

Nijmegen krijgt Jumbo met veel horeca

Chinese cafetariahouders hebben het goed gedaan

Eten bij halal restaurants met speciaal platform

Deelnemers Gouden Koksmuts bekend

Eerste masterclass umami van Food Things

Goud en zilver voor Nederlands culinair team

Eigen serie voor TV-kok Julius Jaspers

Burger King trekt meer klanten

Taco Bell wil restaurant in Eindhoven

La Place opent vernieuwd restaurant in Eindhoven

Omroep MAX: te veel bacteriën in thuisbezorgmaaltijden

Glazen Kalf voor talent Arjan Kuipers

Omroep MAX onderzoekt thuisbezorgmaaltijden

'Gouden Gard 2016' naar Lotte van De Patissier

Nieuwe Subway met bezorgservice in Rijssen

Q-Point wint de Food Valley Award 2016

Keukengeheimen: Christophe Adam

Koken met wild: voor elk wat wilds

Internationale trend: Mexican lunch

Lebo Kaas bestaat 25 jaar

Kookboek van zanger Guus Meeuwis en sterrenchef Dick Middelweerd

Meer met soep met de Soup Rebels

Trend: de allerlekkerste gerechten in een kom

Friethoes opent ambachtelijke FrietFabriek voor horeca

Deli XL opent nieuwste Foodyard in Amsterdam

Eerste oogst Zeeuwse Platte Oesters met Herman den Blijker

Kinderen eten gratis bij Jamie’s Italian Rotterdam

Recordgroei voor Domino’s Pizza

Resultaten uit studie over F&B-sector gepubliceerd

Tweede editie cultureel voedselfestival Food-y-Fort Rijnauwen

Video: eetkraampje met Michelinster in Singapore

Instock opent restaurant in Utrecht

Nettowinst Sligro Food Group neemt toe

‘Reconnect to nature’ centrale thema bij nieuw restaurant & bar Bistronoom Woerden

Domino's laat klanten bestellen via SMS

Waar staat het beste strandpaviljoen van Nederland?

Tentoonstelling over de keukengeheimen van Rotterdam

Actie: Ontvang een GRATIS HOTPOT van Unox!

Nieuw restaurant Hilton Rotterdam voert seizoenswisseling op alle fronten door

Eurest introduceert groente-seizoenburgers van &samhoud food

McDonald's Singapore heeft een saladebar, Belgische wafels en VR-brillen

Gastronomie van Hollandse bodem in boek From Farm to Fork in the Netherlands

Amicitia Food Village Amersfoort nu al failliet verklaard

Central in Peru wederom verkozen tot beste restaurant van Latijns-Amerika

Rijksmuseum lanceert kookboek

Voorzorgsmaatregelen mosselen en oesters Oosterschelde

Verhoog je omzet door aanbod van snacks

Food & Trends: Vegan is hot!

Croque Madame

Nieuwsbrief

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: