Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Vacature van de week:
Chef-kok Amsterdam

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Meer nieuws

Restaurant brengt bejaarde buurvrouw dagelijks eten

Restaurant Visaandeschelde in Amsterdam kreeg de ‘warme douche’ van het tv-programma Radar. De bejaarde bovenbuurvrouw kon niet Lees verder.

Favoriete 'food-bestemmingen' van Nederlanders

Rome, Parijs en Madrid zijn de favoriete ‘food’-bestemmingen van Nederlandse reizigers. Eén op drie Nederlanders (33 procent) onderzoekt Lees verder.

Frankrijk stopt tijdelijk productie foie gras

De komende drie maanden mogen Franse boerderijen en slachthuizen geen foie gras meer produceren. De stop volgt op de ontdekking Lees verder.

Gaat 500 euro-biljet verdwijnen?

Het 500 eurobiljet staat op de nominatie om helemaal te verdwijnen. De Europese Centrale Bank besluit vandaag mogelijk om de grootste coupure Lees verder.

Brand in The Harbour Club Café Amsterdam

The Harbour Club Café Amsterdam is woensdagochtend grotendeels in de as gelegd. De zaak bevindt zich in het Olympisch Stadion in Lees verder.

Nieuwe uitbater restaurant Freddy's Doetinchem

Het restaurant Freddy’s aan het Simonsplein 12A in Doetinchem sloot op 1 april haar deuren. Vanaf 1 mei jl. is Teun ten Have de nieuwe Lees verder.

Sushi daily opent 500e kiosk

Het snelgroeiende bedrijf Sushi Daily opent 17 mei haar 500ste Kiosk in supermarktketen Conad in Turijn, Italië. Ook drie andere Lees verder.

Pop-up proeflokaal De Swarte Leeuw is weer open

Het is er weer: het pop-up proeflokaal De Swarte Leeuw dat huist in de voormalige koffiehoek van de Laurenskerk. Met dit keer Lees verder.

Onze economie blijft herstellen, Eurozone in gevaar

De Europese Commissie is in haar nieuwe economische ramingen terughoudend over het herstel in Europa. Voor Lees verder.

Mastercard versnelt transactietijd

MasterCard komt met een applicatie die de tijd waarin betalingen worden gedaan verkort. De nieuwe oplossing M/Chip Fast zorgt Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.