Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Alles weten over Regelgeving

Vacature van de week:
Manager(s)/Partner(s)

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Meer nieuws

Nieuw: Hellmann's Burger Route (video)

Bij meer dan 50 restaurants staat vanaf afgelopen zaterdag een speciale Hellmann’s burger op de kaart. Morgen, op International Burger day, Lees verder.

Museumcafé Rotterdam in de prijzen

Het Nieuwe Café, een museumcafé gevestigd in Het Nieuwe Instituut in Rotterdam is gisteravond in de prijzen gevallen. De zaak werd Lees verder.

Nieuw in België: de Noedelhamburger

Het is weer eens wat anders: een noedelhamburger. Gasten die zin hebben in iets bijzonders, kunnen vanaf deze week terecht bij Lees verder.

Toprestaurant in hip Strijp-S Eindhoven

Rond 1 juli 2015 opent Wouter van Laarhoven de deuren van restaurant Wynwood in Eindhoven. De voormalige chef van sterrenrestaurant Lees verder.

De Aubergerie uit Amersfoort bij Euro-Toques

Het Amersfoortse restaurant De Aubergerie heeft zich sinds vorige week aangesloten als lid van Euro-Toques Nederland. Als speciaal Lees verder.

Acht kandidaten bij voorronde Bocuse d'Or

Voor de voorronde van de nationale Bocuse d’Or finale op 21 september bij Gastvrij Rotterdam hebben acht ambitieuze chefs zich aangemeld. Op 15 juni Lees verder.

Aantal Belgische brouwers stijgt fors

België kent 247 brouwerijen, zo blijkt uit een telling van eind vorig jaar. De stijging is fors en de toename is grotendeels te danken aan de terugkeer Lees verder.

Oester nekt gast restaurant Den Bosch

Restaurant Zoetelief in Den Bosch kreeg maandag te maken met een spoedgeval. Een gast verslikte zich maandagavond in zijn eten en moest, gezien de Lees verder.

Nieuw bestuur voor Gastvrijheidsgilde

Op 18 mei is tijdens de ledenvergadering van Gastvrijheidsgilde Nederland een nieuw bestuur geïnstalleerd. Onder leiding van de Lees verder.

35.000 bezoekers Food Truck Festival TREK

Van vrijdag 22 mei tot en met maandag 25 mei heeft Food Truck Festival TREK in het Griftpark plaatsgevonden. De opening van de derde Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.