Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Alles weten over Bocuse d’Or?

Vacature van de week:
Chef de partie

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll
Type onderstaande code over en klik op "stemmen" captcha


Meer nieuws

Gratis download allergenenlijst

Print uit, hang op, leer hem uit je hoofd of sla op op je computer. Hier is de lijst met 14 allergenen die per 13 december Lees verder.

Brits Koningshuis erkent butlerschool

De Belgische School for Butlers and Hospitality in Brussel ontving onlangs de prestigieuze erkenning van City & Guilds in London. Deze Lees verder.

Hulp bij allergenenwetgeving

De bemoeizucht van de overheid zit velen niet lekker, en zeer zeker horecaondernemers hebben reden tot klagen. Ergernis ‘numero uno’ is Lees verder.

Wie maakt het lekkerste varkensvleesgerecht?

Varkensvlees is lekker, veelzijdig en voor steeds meer restaurants een bijzondere uitdaging om te verwerken tot de beste culinaire gerechten. Lees verder.

Pop-up soja & coffee bar

Begin december opent op Utrecht Centraal Station pop-up store ‘Hortus by Doppio’. Een unieke samenwerking tussen Doppio Espresso en Alpro Lees verder.

Brasserie Waalhaven Rotterdam geopend

Gisteravond is de tentoonstelling ‘Waalhaven. Een eerbetoon aan het verleden’ geopend door Roland Wondolleck, directeur van het Rotterdam Lees verder.

Katoele en Stegeman 'junior chef of the year'

Analdo Katoele en Julian Stegeman, beide 17 jaar, hebben als keukenbrigade de titel ‘Junior Chef of the year’ in de wacht gesleept. De Lees verder.

De beste wine bar van 2014 is...

In de afgelopen maanden was New Zealand Wine samen met Winelife, een tijdschrift voor wijnliefhebbers, op zoek naar dé Wine bar of Lees verder.

Nieuw: De Bosatlas van het voedsel

Vandaag verschijnt De Bosatlas van het voedsel, een atlas die een veelzijdig beeld schetst van de Nederlandse voedselvoorziening. Zo Lees verder.

Nieuw: glutenvrij witbier

Mongozo Buckwheat White is wereldwijd het eerste biologische, glutenvrije en fairtrade gecertificeerde witbier op Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.