Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Alles weten over Regelgeving

Vacature van de week:
Chef-kok

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Meer nieuws

Nieuw Indiaas restaurant in Rotterdam

Afgelopen woensdag opende The Pepper Trail zijn deuren in Rotterdam. Dit restaurant presenteert naar eigen zeggen exclusief in Lees verder.

Restaurant The Park opent binnentuin

De gerechten van restaurant The Park – Inspired by Erik van Loo kunnen deze lente ook in de buitenlucht gegeten worden. Het restaurant van Lees verder.

Nieuw biercafé in Amsterdam

Op donderdag 7 mei is Amsterdam een Nederlands biercafé rijker. De nieuwe zaak heet Café Kootje en heeft een bierkaart van Lees verder.

De AD Friettest onder de loep

Er is veel te doen om de AD Friettest. De jurering zou niet betrouwbaar zijn, vooral vanwege de zeer uiteenlopende omstandigheden Lees verder.

Toeristen besteden 10,2 miljard euro

De 14 miljoen internationale bezoekers die in 2014 in Nederland verbleven, besteedden gezamenlijk 10,2 miljard euro aan hun Lees verder.

Texel Culinair focust op bier en rund

Van 11 t/m 13 september staat de twaalfde editie van Texel Culinair in het teken van de 600 jaar stadrechten van Texel. De deelnemende Lees verder.

Nieuwe GM voor HMSHost Schiphol Airport

Horeca-exploitant HMSHost Schiphol Airport stelt Patrick Brans aan als general manager. In deze functie is hij operationeel Lees verder.

SVH neemt horeca-uitgeverij over

De SVH heeft onlangs de uitgeefactiviteiten overgenomen van PlanBoek Uitgeverij, een gespecialiseerde uitgeverij op het gebied van leermiddelen Lees verder.

Superfood? Brainfood!

Superfood is alweer op z’n retour. Brainfood is het helemaal dit voorjaar. Immers, hersenen moeten flink wat werk verrichten en kunnen Lees verder.

Casper Westerveld geslaagd voor Meesterproef

Gisteren is Casper Westerveld, maître van Restaurant Vinkeles* (Hotel The Dylan Amsterdam), geslaagd voor de Meesterproef SVH Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.