Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Alles weten over topchefs?

Vacature van de week:
Accountmanager horecavakbladen

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll
Type onderstaande code over en klik op "stemmen" captcha


Meer nieuws

Restaurant met alleen vis uit blik

Geen menukaart. Geen keuken. Enkel vis uit blik. Pop-up restaurant Tincan opende eergisteren haar deuren in Londen. Een initiatief van een Lees verder.

Kat verbannen uit café

Op social media is er al veel om te doen. Café ‘t Loosje op de Nieuwmarkt in Amsterdam mag Smokey, de twintigjarige kat, niet langer in het café laten wonen. De NVWA Lees verder.

Gekweekte Schotse zalm is vetter dan pizza

Gekweekte Schotse zalm wordt omschreven als gezond en mager, maar bevat tot drie keer meer vet dan een diepvriespizza. Dat heeft een analyse van de Britse krant the Sunday Times uitgewezen. Lees verder.

Restaurant De Librije verhuist

Restaurant De Librije gaat verhuizen. Het sterrenrestaurant verlaat Zwolle niet, maar trekt wel in een nieuw pand. Lees verder.

Utrechtse ondernemers krijgen Groene Pluim

Gistermiddag 15 september hebben 15 Utrechtse horecaondernemers de Oorkonde “Groene Pluim” van de gemeente Utrecht en Koninklijke Horeca Nederland ontvangen. Lees verder.

Hotel Bieze gaat voor overname

Hotel en restaurant Bieze in Borger heeft drie kandidaten die in beeld zijn voor een overname. De Vrienden van Hotel Bieze BV is een samenwerking van ondernemers uit Lees verder.

Gedurfde battle op Folie Culinaire

Folie Culinaire 2014 biedt chocolatiers en patissiers een zoet gelikt programma met meer dan genoeg uitdaging. Niet alleen de Internationaal vermaarde meesterchocolatier Lees verder.

Texel Culinair was een succes

De elfde editie van Texel Culinair biedt een ongekende variatie aan gerechten met zeegroenten. De uitdaging voor de restaurants, om met zilte groente of zeewier Lees verder.

Culinair genieten op Gastvrij Rotterdam

De Makro laat zich van haar meest culinaire kant zien tijdens Gastvrij Rotterdam. Wat te denken van topchef Jan Smink, de signature dish van Restaurant Lees verder.

Wie is de beste patissier?

Vanaf heden is het voor iedereen mogelijk om in te schrijven voor de Dutch Pastry Award 2015. Het Nederlands Patisserie Team organiseert jaarlijks de Dutch Pastry Award. Dit is een Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.