Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Alles weten over Regelgeving

Vacature van de week:
Vacatures Restaurant Blauw

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Meer nieuws

Wees uniek met een industriële inrichting!

Jeroen Speksnijder van Spoor 38, aanbieder van industriële meubels en lampen, bevindt zich dagelijks tussen 1.500 vierkante meter aan Lees verder.

Thuisbezorgd.nl start met luxe maaltijden

Bestelsite Thuisbezorgd.nl start met het bezorgen van maaltijden van luxe restaurants. Het is een proef die voorlopig alleen in Lees verder.

Grootste omzetstijging in horeca sinds 2010

De omzet van hotels, restaurants, snackbars en cafés steeg in het tweede kwartaal van dit jaar met 2 procent ten opzichte van het eerste kwartaal. Dit Lees verder.

Wie serveert de Lekkerste Saté van Nederland?

Saté is een hardloper op vrijwel elke menukaart. Maar wie serveert nu het lekkerste satégerecht? Ben jij dat? Doe dan mee met de Lees verder.

Baut keert terug als restaurant C

Chef Michiel van der Eerde opent in oktober zijn nieuwe restaurant C, wat staat voor Celcius. Het nieuwe restaurant komt in het oude Paroolgebouw Lees verder.

Hof van Cleve koopt vervolging voor fraude af

Het Belgische driesterrenrestaurant Hof van Cleve heeft een akkoord met de Bijzondere Belastinginspectie bereikt om de jarenlange Lees verder.

Zo maak je de perfecte hamburger!

Charles Michel, chef-kok en smaakexpert, heeft een formule ontwikkeld voor de perfecte hamburger. Hieruit blijkt dat er meer factoren meespelen Lees verder.

Komen fastfoodketens VS naar Nederland?

Een aantal Amerikaanse fastfoodketens heeft plannen om in Nederland restaurants te openen. Dat blijkt uit navraag van weekblad Nieuwe Revu. Het blad Lees verder.

Aziatische formule Enoki op Utrecht Centraal

Met het Aziatische Enoki speelt NS in op de behoefte van de reiziger aan een Aziatische foodformule op het station. Het assortiment bestaat uit Lees verder.

Weesp krijgt Napolitaans pizzarestaurant

Volgende week opent ambachtelijk Napolitaans pizzarestaurant La Base Pizza in Weesp zijn deuren. La Base Pizza is het eerste restaurant in Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.