Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Alles weten over Bocuse d’Or?

Vacature van de week:
Hoofd bediening

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll
Type onderstaande code over en klik op "stemmen" captcha


Meer nieuws

Win een horecazaak!

Unieke kans! Wanneer kun je nu een horecalocatie winnen? De winnaar betaalt twee jaar lang geen huur en krijgt een startkapitaal. Dat is lekker Lees verder.

Hotel Bieze opent weer in maart

Het is definitief: Hotel Bieze heropent eind maart. De Groningse ondernemers Pieter-Jelle Hoogsteen en Elly Bakker zullen het hotel Lees verder.

Uitzonderlijke situatie Nederlands team

Op 27 januari gingen de eerste twaalf teams van start in de wereldfinale van de beroemde Bocuse d’Or wedstrijd. Op 28 januari starten de volgende Lees verder.

Honderden eters per dag in Zeeland

Honderden eters per dag? En dat in Nieuwvliet, een dorpje in het prachtige Zeeland met maar zo’n 450 inwoners. Je zou haast denken dat de eigenaren Lees verder.

Wild zwijn molesteert horecazaak (VIDEO)

‘Lekker een avondje uit. Heeeeerlijk!’ Dat is de instelling die de meeste gasten hebben, wanneer ze je zaak betreden. In Zuid-Korea kan je avond echter Lees verder.

Wereldfinale Bocuse d'Or (VIDEO)

Christel Tuin is namens De RestaurantKrant aanwezig bij de wereldfinale van de Bocuse d’Or in Lyon. Om je alvast een indruk te geven, heeft zij Lees verder.

Hotel-restaurant Victoria weer open

Hotel-restaurant Victoria in Winschoten gaat na het faillissement van eind november toch weer open. De toenmalige eigenaar was de heer Lees verder.

De Librije Beste Restaurant van Nederland

De winnaars van de eerste editie Restaurant Awards 2015 zijn zojuist bekend gemaakt. In elf uiteenlopende categorieën hebben de vijfhonderd beste chefs Lees verder.

Moeke Mooren krijgt meer kamers

In 1989 verrees het horecabedrijf ‘Moeke Mooren’ in Appeltern; daar waar de Oude Maas vroeger langs de winterdijk schuurde. De zaak Lees verder.

Grand Hotel Karel V heeft eigen speciaalbier

Vanaf februari lanceert Grand Hotel Karel V het Bourgondisch Bierarrangement voor de échte liefhebber van speciaalbieren. Fijnproevers worden Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.