Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Alles weten over topchefs?

Vacature van de week:
F&B instructor

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll
Type onderstaande code over en klik op "stemmen" captcha

Meer nieuws

Soufflé centraal bij Het Bosch Amsterdam

De soufflé staat te weinig op de Nederlandse dessertkaart. Althans, dat vindt patron-cuisinier en soufflé-fanaat Ferry van Houten van Lees verder.

Veel voor weinig is de trend

De Eindhovense ondernemer Wolfgang Meidl is trots op zijn nieuwe restaurant De Steakfabriek. Vandaag opent het restaurant zijn deuren. Het devies: veel Lees verder.

Heineken verkoopt minder bier in Europa

Heineken heeft in het derde kwartaal van dit jaar ongeveer evenveel bier verkocht als vorig jaar. In Europa vielen harde klappen, maar de groei Lees verder.

Coca-Cola verkoopt minder fris

Na Mc Donald’s heeft ook Coca-Cola dinsdag laten weten dat het derde kwartaal niet positief heeft uitgepakt voor het concern. In Noord-Amerika en Europa Lees verder.

Mc Donald's ziet winst verdampen

McDonald’s heeft in het derde kwartaal flink minder verkocht in de Verenigde Staten. Ook de economische situatie in Europa en het vleesschandaal in Azië Lees verder.

Algeheel rookverbod direct van kracht

De kogel is door de kerk: er mag in geen enkel café meer gerookt worden. Het gehele rookverbod voor de horeca gaat per direct in. Ook kleine cafés Lees verder.

Mogelijke ontruiming restaurant Apeldoorn

BBQ Restaurant Apeldoorn vecht tegen een ontruiming van het pand aan de Beekstraat door de gemeente Apeldoorn. De exploitant voelt zich Lees verder.

Wijn, noten en chocolade maken botten sterk

Goed nieuws voor liefhebbers van wijn, noten en/of chocolade. In deze lekkernijen zit namelijk de stof resveratrol. Deze stof heeft Lees verder.

Brand in De Rosmolen Willemstad

In restaurant De Rosmolen in Willemstad is gisteravond brand geweest. Alle gasten konden op tijd in veiligheid worden gebracht. Niemand raakte Lees verder.

Sarinah in Den Haag sluit deuren

Restaurant Sarinah aan het Goudenregenplein in Den Haag sluit zijn deuren. Volgens eigenaar Ruud Davids heeft het restaurant een nare zomer Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.