Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Alles weten over Regelgeving

Vacature van de week:
Zelfstandig werkend kok (32 uur)

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll


Meer nieuws

Spaanse bar neemt alleen 50+ aan

Door gasten wordt in Nederland vaak geklaagd over te jong en te onervaren personeel. Een Spaanse bareigenaar is het daarmee eens en Lees verder.

Crowdfunding voor vestiging Coffecompany

De financiering voor de start van een franchise van de Coffeecompany in Amsterdam-West is van start gegaan. De Coffeecompany is een bewezen Lees verder.

Restaurant failliet door diefstal?

Restaurant La Pasta di Marko, gevestigd in Nijmegen, is failliet. Het restaurant aan de Waalkade is al 25 jaar een bekende naam in Nijmegen. In juni Lees verder.

Vraag naar gezonde lunch groeit

Ruim de helft (58%) van de Nederlandse werkgevers doet er niets aan om gezond eten op de werkvloer te stimuleren. Dit terwijl 36 procent Lees verder.

Kookwedstrijd op de Schelde

Sterrenrestaurant Katseveer en chef Hans Everse organiseren op 18 mei 2015 de kookwedstrijd ‘Slag op de Schelde’ op het water van de Lees verder.

Samenwerking Brienen aan de Maas en Groupon

Michelinster-restaurant Brienen aan de Maas in het Limburgse Well is een samenwerking aangegaan met Groupon. De deal wordt zowel Lees verder.

Waarom die dubbele deuren?

Heb je je ooit weleens afgevraagd waarom in een stad als Utrecht in bijna alle horecazaken dubbele deuren zijn? Kijk maar eens Lees verder.

Schrappen btw-tarief kost 55.000 banen

Het schrappen van het btw-tarief van 6 procent leidt tot een verlies van 55.000 banen in de gastvrijheidssector. Dat blijkt uit onderzoek van Lees verder.

Horeca laat goede groeicijfers zien

De Nederlandse horeca als geheel heeft weer eens reden om tevreden te zijn, en dat is een unicum sinds 2008. Dat jaar was immers het beste jaar tot Lees verder.

Hondenrestaurant in Berlijn

In Berlijn vind je de Grünewaldsee, een prachtige omgeving om de hond uit te laten. Het is er dan ook vaak erg druk, en dan met name in het Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.