Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Alles weten over Regelgeving

Vacature van de week:
Zelfstandig werkend kok (32 uur)

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Meer nieuws

Omzetgroei horeca valt terug

In 2014 kende de horeca een inhaalslag; voor 2015 wordt daarentegen een nulgroei verwacht. Althans, als de vandaag door de ING gepresenteerde Lees verder.

Nieuwe Mc Donald's Rotterdam 24/7 open

Het compleet gerenoveerde McDonald’s restaurant Rotterdam Coolsingel 44 is vrijdag 27 maart door burgemeester Ahmed Aboutaleb feestelijk Lees verder.

Man onder stroom in Chinees restaurant

Een werknemer van een Chinees restaurant in De Bilt kwam zondagavond onder stroom te staan. Hij was vermoedelijk een lamp aan het vervangen. In eerste Lees verder.

Inbreker horecazaak haalt nat pak

Afgelopen weekeinde zag een inbreker zijn snode plannen in het water vallen. Hij probeerde met een partner in te breken bij restaurant en café Pllek Lees verder.

Nijmegen wil detailhandel in horeca

In Nijmegen zijn er plannen om detailhandel in de horeca toe te staan. Verschillende horecaondernemers klaagden al over het toestaan Lees verder.

Van Gogh bewonderen bij Ciel Bleu

Tot en met 29 mei is bij de Chef’s Table in de keuken van tweesterrenrestaurant Ciel Bleu een Van Gogh Museum Relievo tentoongesteld. Deze Lees verder.

Wil jij meedoen aan de Bocuse d'Or?

Chefs met ambitie kunnen vanaf dit jaar meedoen aan de voorrondes waarbij kandidaten geselecteerd worden voor de Nederlandse Bocuse d’Or finale. Lees verder.

Grand-Café Brasserie Maximiliaan geopend

Op woensdag 25 maart opende historisch Hotel Die Port van Cleve in het centrum van Amsterdam officieel de deuren van Grand-Café Brasserie Lees verder.

Kurhaus krijgt vernieuwd restaurant

Volgende week opent Waves – at the Kurhaus zijn deuren in het vernieuwde restaurant van Grand Hotel Amrâth Kurhaus Lees verder.

Nieuwe exotische food hall in Amsterdam

Een bijzonder project met een culinair tintje, dat is de nieuwe World of Food die aan het begin van de zomer in Amsterdam Zuidoost Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.