Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Alles weten over topchefs?

Vacature van de week:
Accountmanager horecavakbladen

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll


Meer nieuws

Sanadome omarmt project Stadsbijen

Aanstaande dinsdag vindt de onthulling van de bijenkasten plaats bij Sanadome Nijmegen. Sanadome is het eerste Nijmeegse hotel dat Lees verder.

Wordt Ockenburgh hotel en restaurant?

Het landgoed Ockenburgh in Den Haag staat al 15 jaar leeg. De gemeente wil er vanaf, maar raakt het maar niet kwijt. Buurtbewoners willen nu Lees verder.

Horecafamilie breidt imperium uit

In Waalwijk opent op 1 oktober Afghaans restaurant Attan haar deuren. De Afghaanse familie Alizadah heeft hiermee haar derde restaurant in handen. De Lees verder.

Hotel en restaurant voor Erve Kots

Herberg Erve Kots in Lievelde had al een museum, een brouwerij en een herberg. De herberg wordt nu uitgebreid met een restaurant met grill Lees verder.

Nieuwe eigenaar eetcafé De Kei

Eetcafé De Kei in Hilversum is overgenomen door Gijs Vermeulen. Deze bekende horecaondernemer is tevens eigenaar van Eetcafé De Heeren in Loenen en Lees verder.

BBB horecabeurs viert feest: 60 jaar

Van 6 t/m 8 oktober viert de Bourgondische Horecavakbeurs BBB haar 60-jarig bestaan. De BBB, die in 1954 haar eerste editie beleefde, heeft in 2013 een Lees verder.

Van Galen geïnaugureerd als SVH Meesterkok

Gisteren is Lars van Galen, Patron Cuisinier van Tuindorphotel & Restaurant ’t Lansink * in Hengelo, officieel geïnaugureerd Lees verder.

Deelnemers Gouden Koksmuts bekend

De acht toprestaurants die met hun brigade en topchef tijdens de komende Horecava deelnemen aan de Gouden Koksmuts zijn bekend. Lees verder.

Roberto's Hilton Amsterdam bestaat 20 jaar

Ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van Roberto’s Restaurant werd gisteren een feestelijke lunch geserveerd in Lees verder.

Vincent van Riet naar The Finest Grapes

Per 1 oktober breidt The Finest Grapes haar commerciële team uit met Vincent van Riet. Vincent van Riet wordt verantwoordelijk Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.