Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Alles weten over topchefs?

Vacature van de week:
F&B instructor

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll
Type onderstaande code over en klik op "stemmen" captcha

Meer nieuws

Masterclasses & demonstraties Makro Horecadag

Behalve het programma, is er ook meer bekend over de masterclasses en demonstraties tijdens de Makro Horecadag die maandag 3 november Lees verder.

Compleet programma Makro Horecadag bekend!

Het complete programma van de Makro Horecadag is bekend! De dag vindt plaats van 11.00 tot 17.00 uur in het Makro-filiaal in Vianen. Het programma: Lees verder.

Yannick Alleno benoemd tot chef van het jaar

De Franse chef-kok en sausspecialist Yannick Alleno is door GaultMillau benoemd tot chef van het jaar. Hij krijgt de titel vooral Lees verder.

Personeel. Wat zijn je rechten?

Als werkgever of werknemer is het noodzakelijk je rechten en plichten te kennen. Op 3 november is je kans om bij te leren op de Makro Horecadag. Vaak Lees verder.

Nieuw menu restaurant Hilton Rotterdam

Onder toeziend oog van een exclusief gezelschap presenteerde Stephan Groeneweg onlangs in Stadshal Bar & Restaurant zijn nieuwe kaart. Lees verder.

Nieuw restaurant in Center Parcs Zeewolde

In Center Parcs De Eemhof in Zeewolde opent volgende week vrijdag 31 oktober de eerste Nederlandse vestiging van restaurant Nonna’s. Op Lees verder.

Sportcafé in voormalig restaurant Druten?

Richard en Severine van der Meulen uit Wamels hebben plannen om aan de Kattenburg 39 (voormalig restaurant El Mundo) in Druten een sportcafé Lees verder.

Soufflé centraal bij Het Bosch Amsterdam

De soufflé staat te weinig op de Nederlandse dessertkaart. Althans, dat vindt patron-cuisinier en soufflé-fanaat Ferry van Houten van Lees verder.

Veel voor weinig is de trend

De Eindhovense ondernemer Wolfgang Meidl is trots op zijn nieuwe restaurant De Steakfabriek. Vandaag opent het restaurant zijn deuren. Het devies: veel Lees verder.

Heineken verkoopt minder bier in Europa

Heineken heeft in het derde kwartaal van dit jaar ongeveer evenveel bier verkocht als vorig jaar. In Europa vielen harde klappen, maar de groei Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.