Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Alles weten over vergunningen?

Heb je nieuws?
Stuur het ons!

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll

Column Mariëlle Bordewijk

Meer nieuws

Zilveren award voor Nederlands ginmerk

Het nieuwe Nederlandse gin merk V2C heeft voor de V2C Dutch Dry Gin op The International Wine and Spirit Competition 2014 een zilveren award gewonnen.Deze competitie wordt gezien als de Lees verder.

Lars van Galen SVH Meesterkok

Lars van Galen, Patron Cuisinier van Tuindorphotel & Restaurant ’t Lansink is in Hengelo geslaagd voor de Meesterproef SVH Meesterkok. Daarmee mag hij toetreden tot het vooraanstaande Lees verder.

Hotel Restaurant Van Balveren sluit

Hotel Restaurant van Balveren in Echteld sluit per 1 november haar deuren vanwege de aanhoudende slechte bedrijfsresultaten en de erbarmelijke staat waarin het gehuurde bedrijfspand verkeert. Lees verder.

Nieuwe whisky op de markt

Bowmore, ‘the first Islay Single Malt since 1779’, introduceert Bowmore Small Batch, de eerste permanente toevoeging aan het Bowmore assortiment sinds 2006. Small Batch is gerijpt op Lees verder.

Horecaondernemer verdacht in fraudezaak

Een bekende Duivense horecaondernemer is verdachte in een grote fraudezaak, waarbij 20 miljoen euro van de Belastingdienst is verduisterd. Dit meldt Omroep Gelderland. Lees verder.

Hogere hotelprijzen door Tour de France

Volgens hotelzoekmachine trivago.nl, zijn hotelprijzen in Toursteden sterk gestegen gedurende de verschillende etappes van de Tour de France 2014. Bij de start van volgend jaar in Utrecht, is een soortgelijke Lees verder.

Christoffel Weissen favoriete witbier

Tijdens het derde bierfestival het ‘Wit + Weizen Weekend’ hebben veel mensen gestemd op hun favoriete tarwebier. Dit jaar is de keuze gevallen op Christoffel Weissen IPA van Brouwerij Sint Christoffel te Breda. Lees verder.

Nieuwe exploitanten restaurant Dintelmond

Rob en Karin Baartmans uit Dinteloord zijn de nieuwe uitbaters van Restaurant Dintelmond, dat gelegen is op het terrein van Jachtcentrum Lees verder.

Nederlandse limoncello valt in de prijzen

Vorige week werd de Nederlandse Limoncello di Fiorito bekroond met een zilveren medaille van de International Wine & Spirit Competition, Lees verder.

Airbnb stapt in zakelijke reismarkt

Airbnb wil een deel van de zakelijke markt gaan veroveren. De online reisaanbieder is een exclusieve samenwerking aangegaan met Concur, een aanbieder van online boeking en afhandeling van Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.