Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Alles weten over Regelgeving

Vacature van de week:
Chef de parti

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Meer nieuws

Welk brood serveer je bij de BBQ?

De zomer is goed van start gegaan en het is ideaal weer om gezellig rondom de barbecue te gaan zitten. Naast al het overheerlijke vlees en Lees verder.

Meer omzet door theebeleving (VIDEO)

Thee is ‘hot’. Steeds meer gasten kiezen bewust voor thee en zoeken actief naar het perfecte theemoment. De horeca kan hiervan profiteren, door thee Lees verder.

Restaurant Karakter viert verjaardag groots

Chefs Nathan Vermunt en Pety Breugem koken al vijf jaar lang de sterren van de culinaire hemel in restaurant Karakter in het Westelijk Handelsterrein. Toen Lees verder.

Restaurantactie IENS en Albert Heijn gestart

Gisteren startte Albert Heijn in Nederland en België met de Albert Heijn Restaurantactie. Klanten kunnen in de winkel en online sparen voor een 2e Lees verder.

Prachtig nieuw restaurant in Aalsmeer

Op 22 juni is aan de Stommeerweg in Aalsmeer het tweede Joseph concept opgeleverd. Eigenaar Jos Bölte en zijn vrouw Marga Dekker openden eerder Bar Lees verder.

TripAdvisor ontmaskerd door neprestaurant

De Italiaanse website Italia a Tavola ging aan het werk om aan te tonen dat TripAdvisor een uiterst onbetrouwbaar medium is. De redacteuren maakten Lees verder.

Horeca Alkmaar 24 uur per dag open

De Alkmaarse horeca mag voortaan zelf bepalen hoe laat de deuren openen of sluiten. Als ze al sluiten, want de horeca mag in Alkmaar voortaan 24 Lees verder.

34 overtredingen in Helmondse horeca

Het HIT-team ging vrijdagavond in het centrum van Helmond op pad en constateerde 34 overtredingen in zes horecagelegenheden. Niet alleen Lees verder.

Restaurant MOS Amsterdam op IJdock

Chef-kok Egon van Hoof en maître-sommelier Henry Pattiwael van Westerloo hebben als locatie voor MOS Amsterdam gekozen voor Lees verder.

Gratis de lekkerste thee proeven

De beste thee voor in je zaak kun je nu gratis uitproberen. Lipton trendy T is er namelijk voor fijnproevers en is de beste keuze voor kwaliteitsbewuste Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.