Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Vacature van de week:
Medewerker bediening banqueting

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Meer nieuws

Domino's gaat richting 200 vestigingen

Domino’s Pizza verwacht aan het eind van komende zomer meer dan tweehonderd vestigingen in Nederland te hebben. Vandaag werden de deuren Lees verder.

Mogelijk La Place in winkelcentrum Utrecht

Winkelcentrum De Planeet in Utrecht krijgt mogelijk een vestiging van Hudson’s Bay, met daarboven een La Place. De plannen voor een Lees verder.

Jamie Oliver is invloedrijkste voedingsexpert

Jamie Oliver is volgens het Britse blad The Grocer de invloedrijkste voedingsexpert. De televisiekok staat nog boven Nigella Lawson Lees verder.

McDonalds lanceert nieuwe campagne

Afrojack en Ronnie Flex hebben hun muzikale krachten gebundeld en samen de nieuwe track ‘Weinig Tijd’ geproduceerd. ‘Weinig tijd’ Lees verder.

Vista restaurant en food bar opent deuren

Henrie en Ingrid van der Heijden openden eind maart hun nieuwe restaurant & food bar VISTA in het Noord-Brabantse Willemstad. De 300 m2 grote Lees verder.

Hilton Rotterdam krijgt nieuw restaurant

Hilton Rotterdam krijgt een nieuw restaurant en daar hoort een nieuwe naam bij. Als Rotterdams icoon wil Hilton Rotterdam haar Lees verder.

Inspectie SZW: veel onderbetaling in horeca

Bij een controle van de schoonmaak-werkzaamheden in 44 horecaondernemingen, vooral restaurants en eetcafés, werden bij zes Lees verder.

Steur en hertenkalf op menu Bocuse d'Or

De wedstrijdorganisatie van Bocuse d’Or heeft het wedstrijdschema bekendgemaakt voor de Europese selectiewedstrijd in Budapest op 10 en Lees verder.

Grand Café Maria Utrecht op de schop

Grand Café Maria op de Mariaplaats in Utrecht gaat over ruim een week flink verbouwen. De zaak gaat helemaal op de schop. Ooit was Lees verder.

Moederdag is een goede dag voor de horeca

Op zondag 8 mei 2016 worden Nederlandse moeders massaal in het zonnetje gezet. In aanloop naar Moederdag deed Couverts.nl onderzoek Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.