Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Alles weten over reserveringen?

Heb je nieuws?
Stuur het ons!

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll

Column Mariëlle Bordewijk

Meer nieuws

Restaurant Den Draeck verbouwd

De bruisende studentenstad Utrecht kent veel verborgen historische plekken. Restaurant Den Draeck is zo’n plek. Hier kun je dineren in een 12de eeuwse werfkelder Lees verder.

Gevaarlijke man met balletjespistool in restaurant

Zaterdagavond heeft de politie in een propvol restaurant in Zoetermeer een ‘gewapende man’ opgepakt. De man had een balletjespistool Lees verder.

Einde voor restaurant Luce

Na de doorstart van restaurant Luce vorig jaar, is nu het doek toch definitief gevallen. Het restaurant is gesloten en inmiddels verkocht. Op de eigen website maakt het restaurant melding Lees verder.

Nieuw: Zo heurt het

Vanaf september zal Anne-Marie van Leggelo tips en adviezen ten aanzien van etiquette geven in De RestaurantKrant. Gewapend met een vlotte pen en haar deskundige blik is zij nietsontziend Lees verder.

Delirium Café naar Amsterdam

Het beroemde Delirium Café opent binnenkort haar deuren in Amsterdam. Dit, van oorspronkelijk Brusselse, café kwam in 2004 in het Guiness Book of Records vanwege het grootste Lees verder.

Het Hof in Bergen viert opening

Na een grondige restauratie van 18 maanden gaan de poorten van Het Hof weer open voor gasten. Dit historische herenhuis gesitueerd op een idyllisch landgoed is een ontmoetings- en belevingsplek met Lees verder.

Australiërs zijn onzeker over wijn

Een wijnwebsite vroeg ruim 5000 Australiërs het hemd van het lijf. De resultaten zijn ronduit verrassend. Wij presenteren graag de negen opvallendste resultaten. Lees verder.

De restaurantergernissen van Britten

Onderzoek van de Britse online restaurantboekingssite Bookatable wijst uit dat veel Britten zich storen aan andere gasten. Wij presenteren hun grootste ergernissen in de ‘ergernis top 6’. Lees verder.

Nationale Restaurant Week is gestart

Gisteren is de Nationale Restaurant Week gestart. Het idee achter deze week is dat gasten kunnen dineren in een goed aangeschreven restaurant tegen een redelijke prijs. Van donderdag 28 augustus tot en Lees verder.

Kom naar de Makro Horecadag Vianen

Zet maar vast in je agenda: op 3 november aanstaande is het – op dat moment – juist verbouwde filiaal van de Makro in Vianen decor van prachtige demonstraties, masterclasses, Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.