Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Alles weten over reserveringen?

Heb je nieuws?
Stuur het ons!

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll

Column Mariëlle Bordewijk

Meer nieuws

Het Hof in Bergen viert opening

Na een grondige restauratie van 18 maanden gaan de poorten van Het Hof weer open voor gasten. Dit historische herenhuis gesitueerd op een idyllisch landgoed is een ontmoetings- en belevingsplek met Lees verder.

Australiërs zijn onzeker over wijn

Een wijnwebsite vroeg ruim 5000 Australiërs het hemd van het lijf. De resultaten zijn ronduit verrassend. Wij presenteren graag de negen opvallendste resultaten. Lees verder.

De restaurantergernissen van Britten

Onderzoek van de Britse online restaurantboekingssite Bookatable wijst uit dat veel Britten zich storen aan andere gasten. Wij presenteren hun grootste ergernissen in de ‘ergernis top 6’. Lees verder.

Nationale Restaurant Week is gestart

Gisteren is de Nationale Restaurant Week gestart. Het idee achter deze week is dat gasten kunnen dineren in een goed aangeschreven restaurant tegen een redelijke prijs. Van donderdag 28 augustus tot en Lees verder.

Kom naar de Makro Horecadag Vianen

Zet maar vast in je agenda: op 3 november aanstaande is het – op dat moment – juist verbouwde filiaal van de Makro in Vianen decor van prachtige demonstraties, masterclasses, Lees verder.

Geurds en Den Blijker op Gastvrij Rotterdam

Sterrenchef François Geurds en topchef Herman den Blijker zijn aanwezig tijdens Gastvrij Rotterdam op 22 en 23 september aanstaande. Voor Geurds, meesterchef van 2-sterren restaurant FG in Rotterdam, wordt Lees verder.

De Lindenhof en Mazie VariatieChef 2014

Vandaag heeft Jonnie Boer twee chefs ex aequo bekroond met de titel VariatieChef van het Jaar 2014. Zowel restaurant Mazie in Den Haag als restaurant De Lindehof in Nuenen sleepten de hoofdprijs Lees verder.

Valuas introduceert nieuw menuconcept

Sterrenrestaurant Valuas in Venlo heeft een nieuw menuconcept geïntroduceerd: het Valuasmenu, een flexibel menu van drie tot negen gangen, waarvan de gerechten afzonderlijk te bestellen zijn voor Lees verder.

Pincobar De Zwarte Vosch Utrecht geopend

Afgelopen donderdag is Pinchobar De Zwarte Vosch aan de Oudegracht 48 in Utrecht geopend. De Zwarte Vosch is een bar waarbij je, net als in Noord-Spanje, vanuit de vitrine op de bar pincho’s kunt uitkiezen die Lees verder.

Brand treft restaurant Marmara Food Utrecht

In de nacht van maandag 25 op dinsdag 26 augustus heeft er brand gewoed in het Turkse restaurant Marmara Food aan de Steenweg in Utrecht. Rond 01.30 Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.