Brasserie Unique! bij Restaurant Chique!

11 mei 2012 |
Brasserie Unique! bij Restaurant Chique!<

Van weinig gebruikte lounge naar een gezellige en intieme brasserie. Dat is wat men bij Restaurant Chique! in Alphen a/d Rijn met de ontvangstruimte heeft gedaan.

Verbouwen
"Door het minimale gebruik van onze aparte loungeruimte voor aperitieven en digestieven hebben wij besloten deze ruimte te verbouwen tot brasserie", zo is te lezen in een persverklaring. Het nieuwe eetgedeelte heet Brasserie Unique!.

Broertjes, zusjes, brasserie
"Wij hebben voorbeeld genomen aan veel toprestaurants die inmiddels ook een zusje, broertje of brasserie hebben. Elke meter voor ieders budget kunnen benutten en creativiteit op de borden betekent ook creatief kunnen inkopen, combineren en omgaan met de ruimte."

In de intieme moderne brasserie wordt dagelijks een wisselend dagmenu bestaande uit een voor- en hoofdgerecht geserveerd.

Frank Lindner

Overig nieuws

Personalia Hotel Restaurant
Marco de Wildt nieuwe Executive Chef Hilton Amsterdam

In Hilton Amsterdam is Marco de Wildt (Uitgeest,1972) aangetreden als executive chef. De afgelopen vier jaar bekleedde hij diezelfde functie in Mövenpick Hotel IBN Battuta Gate & Oceana in Dubai. Daarvoor werkte hij als cluster executive chef van Mövenpick Nederland. De Wildt brengt ee...

Restaurant Tech
KFC Rotterdam kiest voor Van Hessen

Op 31 maart hebben Ron en Michel de Kok en Henk ter Haar van Van Hessen B.V. de overeenkomst getekend voor de installatie en support van MICROS RES 3700 voor de 8 Kentucky Fried Chicken vestigingen in Rotterdam-Barendrecht. Op 14 juni is de eerste locatie, KFC Stadion-Boulevard, voorzien van het ...

Opening Restaurant
Pop-up restaurant op unieke locatie in Eindhoven

Van 12 tot 19 november staat Eindhoven in het teken van het populaire lichtkunstfestival Glow. Speciaal voor dit festival opent Pop-up Bar Restaurant LUCE voor het tweede jaar op rij een tijdelijke restaurant. Het restaurant wordt gebouwd van glas en biedt uitzicht op één van de hoogte...

Horeca Opening
HMSHost International breidt uit naar Rotterdam The Hague Airport

HMSHost International, wereldleider van horecalocaties voor reizigers, breidt haar werkgebied in Nederland uit met locaties op Rotterdam The Hague Airport. Met ingang van 1 oktober 2016, neemt HMSHost vier van de vijf horecalocaties over op Rotterdam The Hague Airport. Alle locaties aan airside e...

Hotel Culinair
Italiaanse chef Edi D’Astolto kookt de sterren van de hemel

In een monumentaal pand in hartje Middelburg bevindt zich Boutique Hotel The Roosevelt. Dit bijzondere hotel is ontwikkeld door het ondernemersechtpaar Martin en Raymonde van der Louw. Zij realiseerden vol passie en enthousiasme een luxueus hotel met 28 unieke kamers die allemaal verschillend zijn i...

Economie Bezorgen Achtergronden
UberEats gaat de strijd aan met andere bezorgdiensten in Amsterdam

Moeten Deliveroo en Foodora zich zorgen gaan maken? De bezorgdiensten maken een stormachtige groei door, maar nu UberEats zich ook op het Amsterdamse strijdtoneel mengt, gaat de bezorgoorlog pas echt van start. „We leveren al jaren mensen af. Dat kunnen we ook met eten.” Europees directe...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2016 - Uitgeverij PS

Uitgave door: